Aralikk anneleriii !

Benim kv surekli beni yalniz ykalayip laf sokar ama sonrasinda ben gidip anlattigimda ogluna ben oyle dermiyim tuh ya kizi nasil uzmusum yanlis anlamis demekki diyip aglar.. ogluda gelip kadin nasil agladi cok yanlis dusunuyorsun der.. kizlar cok safiz biz cok! Ama bu boyle gitmez ters tepkiyle daha cok sinir edip daha cok es tarafindan takdir alabiliriz bunun yolu onlari onlarin silahiyla vurmak... ben yapamam diyodum ama yapicam dayanicam :) cidden aklima geldikce delirdigim olaylar var keske az akilli davranip olaylari degerlendirip maskeleri dusurseydim :)

Sen de kv gibi yapsana laflari gecir sonra da ay ben oyle demek istemedim yanlis anlamis dersin :)

Aynen bende oyle yapicam bundan sonra :) ayy oyle mi anlamis o yazik yaaa dicem ahahhaha haketti ama..
Kesinlikle haketmis:) laf esirgememek lazim biraz da sınırı çizip o sınırı hissettirmek lazim yoksa kendilerine hizmetci ya da ogullarina bakıcı aldiklarini düşünüyorlar.
Benim kv de esim hasta oldugunda arar yok corba yap yok çörekotu yedir vs vs. Ben de artik diyorum o benim esim ben daha cok dusunuyorum onu hic merak etme sen elimden geleni yapip iyi bakiyorum ben esime diye.

Aslinda duskun canim esim ailesine ama ailesi cok asiri abarttigi icin bariz hakli oldugumu gorup uyarmak zorunda kaliuor ailesini ama bakalim canim aynen az zaman kaldi saglikla atlatsak su donemleri

Reactions: Rup
Ben zaten kimyagerim canim annem de anatomi hocasi hayatim o tibbi terim ve bilgilerle geciyor ama kabullenmek istemiorlar tum doktorlarimla iyi anlasirim buyuzden ama gelip bana anneannenin romanyali egitimsis hasta bakicisinin laflarini anlatir cok bilgiliymis gibi sacmasapan kocakari tabirlerini isine geldigi gibi yani eger tibbi bilgi isine geliyorsa dq onu kullanir. Senelerce insankaynaklari mudurlugu yapmis canim buyuk bir sirkette insan kullanip yonetmewini iyi biliyor oyuzden isine geldigi gibi hep.. bilncalti islemior onda az is cok laf sever.. yas ilerledikce dedikleri ya da istedikleri olmayacak panigi de olusmaya baslamis mudehalelwri de ondan biraz.. onden plani yapar istedigi gibi olsun diye olayin gerceklesmesine seneler varken plani ve hazirligini yapar. cocuk odasina karismalqri gibi iste 2 sene sonra hamile kaldim dusun ne kadar onceden hangi odanin cocuk odasi olmasi gerektigini isledigini... ben de oyuzden son ana kadar susup unutmasini saglayip son an supriz yapma yolunu buldum bi cok konuda.. itiraz edince islemeleri cok oluyor cunku onceden.. ama itiraz etmeyince zaten cepte diye dusunuyor.. son anda itiraz ise yariyor benimkinde.. zor bir karakter canim. Psikolog olsq o bile dayanamazdi bu kadar karismaya ki psikolog arkadasim var o da bu yaptiklari psikolojik tacize giriyor diyor dusun canim arkadasinin dedigi normql insanlarda basarili sonuclar verecektir canim benim durumu qnca bir aile terapsiti paklayacak

Cok betermis canim benimki de yapiyor oyle seyler kendi der eder sonra sucu benim ustume atar ya da baskasinin.. ben de yasindan oturu susuarim alttan alirim ama mutsuz olurum sonra aslinda hakikaten safiz galiba yaa tum genclik ve onemli yillarimiz gidiyor elimizden takarak.. uzuluyoruz iste uzulmesek uzermiyiz diye umursamayiz bile ama iste sonunda biz uzuluyoruz boylede sanirim bazi yerlerde bazi konulara karsi nasirlasmamiz gerek baska turlu olmicak hakliysak uzulmicez bakalim nasil becerecegiz

Kizlar bazen karniniza tirnak gibi bisey suruyor gibi hissediyormusunuz? Boyle cok ince bisi geciyo karnimin altindan tirnak degildir tabi ama cok ince boyle hafif sizlata sizlata suruyor :)
Olmadi canim bana hic. Benimki daha cok organlarimi agritiyor baski yapip cok hareketini hissetmedigimden oturude olabilir anca kaykiliyor iceride

Aslinda duskun canim esim ailesine ama ailesi cok asiri abarttigi icin bariz hakli oldugumu gorup uyarmak zorunda kaliuor ailesini ama bakalim canim aynen az zaman kaldi saglikla atlatsak su donemleri
Ayy canim benim esin duskun olsa emin ol her halükarda sen suclu ve haksiz olurdun. Bosver keyfini çıkar esin yanında gerisi onemli degil. Nazini da yap sakın çekinme

Ayy canim benim esin duskun olsa emin ol her halükarda sen suclu ve haksiz olurdun. Bosver keyfini çıkar esin yanında gerisi onemli degil. Nazini da yap sakın çekinme
Demin annesi zirtpirt arior diye soylendi evde bende istedigini istedigi an yapacak ac telefonunu yoksa beni aricak dedim beni aradi da ardindan biliyorum artik ne yapacagini.. bu kez esim bana kizdi duskun canim annesine ama annesinin abarttiginin farkinda kendi de bunaloyor cunku canim oyuzden nazlanirsam hergun kavga cikar bizim evde.. arama nedeni de henuz almadigimiz hediye icin tesekkur edelimmis hediyeyi gonderen kisiye.. henuz elimize gecmedi... ve 40 yasinda esim ya cocuk gibi ara sunu bunu diye ariyor

Ayy ne sinir bozucu bir kadın yaaa. Iyi sabrediyorsun masallah ben hemen huzursuzluk cikartiyorum oyle bir durumda esim de sesini çıkartamıyor.
Canim sen gel burda yap dogumunu birlikte buyuturuz bizim minikleri valla cok gicik oldum kvne.

Valla canim yavrumu da alip terkedesim var aslinda sinirlerimi bozup oturacagima ses cikarmadikca da herkesin oncwlikli isteklerini nazlarini cekiyorum. Ses cikarinca da alismislar ne de olsa uyum sagliyor diye bu kez de trip atiliyor ya da bana kiziliyor.. Biktim gercekten

Basta çekecektin restini canim benim ama gec kalmis sayılmazsın. Geri adim atmazsan ciddiyetini anlarlar ona gore davranırlar. Hic yumusama kafanin dikine git gerekirse gunlerce küs kal konusma ama anlasinlar artik.

Hahahha iyi yapıosun canım en mantıklıısı

Valla ben okurken tıkandım düşünüp hayal edemedim Allah sabır versin canım

Kıyamam yaa üzücüymüş cidden yani zor ama sen yavrunu doğurunca herşeye kulağını tıkayıp koruma iç güdüsüyle hepsine karşı güçlü durursun bence şimdiden üzme kendini

Kıyamam yaa üzücüymüş cidden yani zor ama sen yavrunu doğurunca herşeye kulağını tıkayıp koruma iç güdüsüyle hepsine karşı güçlü durursun bence şimdiden üzme kendini
Insallah canim, valla tartisma ve kusme olacak orasi kesin de esimle sorun yasayip cocugumuzu huzursuz etmeyiz umarim
Daha once esimi dusundugumden susuyordum bir cok konuda ama en buyuk endisem bebegim olacak su noktada neyse bir yolunu bulucam illaki gerekirse esimi alip bir iki seans aile terapisine gidicem sonra da esimle annesini gondericem bir kac seans daha paraya kiyip

Mantıklı canım yani bu durumlar hassas durumlar hayırlısı olsun inşallah canını sıkcakları tadsız şeyler yaşamazsın bunlara gerek kalmaz Allah akıl fikir vicdan versin kv ne senle uğraşmak yerine cidden iyi niyetli yaklaşsın sana inşallah kuzum

İnşşşallah canım Yani zaten bişeyleri dayatmasa elimden kapmaya çalışmasa bu halleri olmasa ben seve seve vericem bebeği kucagına alın sevin diye ama bu gereksiz halleri hangi psikolojiyi yasıyor bilmiyorum ama cok canımı sıkıyor sanırısın kendısı anne olacak bebekle bag kurup elimden alma derdine girdi simdiden olacak sey değil emziriyor olmasam komple alacak elimden bir yazıda okumustum Allah buyukanneleri yeniden anne baba yapmak isteseydi menepozu var etmezdi diye O kadar dogru ki herkes yerini bilmeli.. Senin de eşin inşallah biran once iş bulur canım inşallah kimsenin müdehale hakkı olmasa da o hakkı kendilerinde gormelerine izin vermesin

Canlarım bebeklerimiz hepimize ugur şans guzellik getirsin insallah. Kafamiza taktigimiz her tür sorun miniklerimizin gelisiyle son bulsun, can sıktıgımız gunlerimizi hic hatirlamayalim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…