Aralikk anneleriii !

Kızlar şimdi kontrolden geldim, bebişin kilosunu biraz fazla buldu doktor (1760 gr - 40,6 cm) tekrar tokluk kan şekeri için kan verdim.
Halbuki 1 ay önce yapılan şeker testinden beri felaket dikkat ediyorum dedim doktoruma.
Canım istediği halde tatlılardan, hamur işlerinden, kızartmalardan uzak duruyorum. Tadımlık yiyorum çok canım istediğinde.
Çok moralim bozuldu.

Eklentiler

• 20161006_152611.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 41
Cok dogru bir sozmus haklisin canim yani insallah biraz merhamet ederlerde anneligini sana rahatca yasatirlar kuzum, hayirlisi olsun insallah canim hepimizin her dilegi gercek olsun cok saol kuzum

Canım normal bence kilosu ben 28.haftada 1340 grama normal dedi bundan sonra hızlı alıcak bebek dedi şimdiye benimde aynıdır bence cok takma kafanı ya şekerli hamurlu yeme yeter.. alıyo bebelerimiz yapcak bişey yok

Hmmm bilemedim cnm 30. Hafta gozukuyorsun ben 28de gittigimdw 1400 du kilosu 31+4 de gittigimde 1900 civarindaydi doktorum gayet iyi demisti 3200_3700dogar dmisti boyle giderse seninki de 30
Haftada 1700 iyi olsa gerek benim doktoruma gore bence cok abarti bir hali yok. Senin doktor 2.800 dogurtmak istiyor herhalde kolay olsun diye de 3 ile 4 arasi en saglukli kilolar canim bebisler icin

kizlar bu haftalarda cok kilo alicakmisiz ben simdiden iki haftada 3 kg aldim sinirim bozuldu valla yemesem olmuyo yesem zaten agir seyler yemiyorum dun bi fotografimi cekti arkadasim fotografta farkettim yuzum falan hep tombiklesmis cok garip geliyo ya :/

Tartilara küstüm evde cikmak dahi istemiyorum tartiya. Ben de hayatimin gidigini yaptim resmen zayif ve uzun bir yuzum minik top bir burnum vardi simdi yuzum ovallesti gıdık çıktı burnum kocaman oldu. Her daim sisim. Beni goren gobegimden degil yuzumden anliyor hamile oldugumu.

Aynen al bendende okadar hayatımda hiç bukadar kilo almamıştım korkunç görünüyorum hiç yakıştıramıyorum kendime bu kiloları doğumdan sonra hızlıca veririz insallah

Aynen al bendende okadar hayatımda hiç bukadar kilo almamıştım korkunç görünüyorum hiç yakıştıramıyorum kendime bu kiloları doğumdan sonra hızlıca veririz insallah
Insallah canim. Dogum sonrası kilolari vermek icin diyetisyenimi bile ayarladim şimdiden. Spor zor olacak ama en azindan yeme düzenini oturtayim diyorum.
Ben de cok cirkin hissediyorum kendimi aynaya bakasim bile gelmiyor. Makyaj yapiyorum kendimi iyi hissedeyim diye ama o bile emanet duruyor yuzumde

Yalniz degilsin cicim bende oyleyim, spor en az 2 ay sonra yapabiliyormusuz sanirim dogumdan sonra... ozamana kadar dedigin gibi baya saglam diyet yapmaliyiz kuafor, makyaj hepsi emanet bende gitmiyorum yapmiyorum iyice bunalima gectim :)

VALLA BEN TAM 10 KİLO ALDIM ŞUAN 75 KİLOYUM...DİYET UYGULUYORUM TABİ GEBELİK ŞEKERİNDEN DOLAYI...O ÇIKMASA BEN TATLILARI GÖTÜRSEM ŞUAN KENDİMİ DÜŞÜNEMİYORUM..Bİ YÖNDEN İYİ OLDU ASLINDA HİÇ AÇ KALMIYORUM ...SON 2 AYDIR DA HÇ KİLO ALMADIM..SON AYLARDADA 2 ALIRSAM 12 İLE TAMAMLAMIŞ OLURUM HERALDE...KONTROLÜM ÇARŞAMBA RAPOR ZAMANIMDA GELDİ BAKALIM DURUMLAR NE OLACAK ....YEDİĞİM YOĞURDUN İÇTİĞİM SÜTÜN HADDİ HESABI YOK...

Reactions: Rup
Yalniz degilsin cicim bende oyleyim, spor en az 2 ay sonra yapabiliyormusuz sanirim dogumdan sonra... ozamana kadar dedigin gibi baya saglam diyet yapmaliyiz kuafor, makyaj hepsi emanet bende gitmiyorum yapmiyorum iyice bunalima gectim :)
Sarkmasak bari
Gerci etrafimda dogum yapmis ama harika vucuda sahip arkadaslar var. Onemli olan bebek dogunca iyice salmamak daha da gayret etmek lazım.

Hadi hayirlisi tatlim insallah iyidir sonuclar bu emeklerimize degsinde tek

Kizlar gunlerdir bebek sampuani pisik kremi vucut nemlendirme kremi sabun vs vs arasinda kayboldum sebamed mi mustela mi yoksa bunlar hep kandirmaca iceriklerde bitkisel yazmasina inanma uygun fiyatli nivea uni baby yada dalin al gibi binbir turlu dusunceyle bogusuyorum kararda veremiyorum siz ne dusunuuorsunuz hangi marka alacaksiniz. Kimisi sebamedi oneriyor kimi ondada cok kimyasal var diyor kimi uni babynin herseyine bayiliyor kimi unibabynin islak mendilini kullanip pisik kremini bepantol aliyor sampuan mustela aliyor yani tek markaya takilmayip her markadan urun kullaniuor ama ben bebisimi deneme tahtasi yapmak istemiyorum sastim kaldim sls sles paraben olmasin istiyorum ama bakiyorum sls yok ama sulfatli baska birsey iceriyor yani yine zararli. Ne yapicaz ne alicaz biz

Canım bende diyetteyim gebelik şekerinden diyorum eşim eve yoğurt süt taşımaktan bıktı :) bebeğim kaslı kemikli olarak dünyaya gelecek resmen..7 kg aldım bende...bugün kontrol vardı çok şükür iyi...

Bende 9 kilo aldım annemler yanımdaydı.tatlı hamur işi falan abarttık birazcık.şeker yüklemesi yapmadık ama kontrollü gidiyorum,şükür şeker yönünden bi sıkıntı yok.ilk hamileliğimde 18 kg almıştım.bunda bilemiyorum. Dr ların genelde herkese dediği gibi 2 hafta önde gidiyormuş bebişim.inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olur.bu arada bişey sorucam sizin bebişlerden ters duran var mı.benim geçen hafta kontrolde tersti bebiş.arada kaburgalarım batıyor,kasıklarda hareket falan.bi de karnım dışa doğru acayip çıktı.gerçekten erkek bebeklerde karın sivri olur derlerdi inanmazdım, doğruymuş.
Bi de kızlar hastane çantalarını ne zaman düzenleyeceksiniz.ben haftaya düşünüyorum dr.un demesiyle o zaman 32 haftalık olucam bi değişlik olmazsa

Ayy aynisini dusunuyordum ben de birkac gundur. Bugun bebegi olan bir arkadaşımla görüştüm. Eczaci bir arkadas bepanthen al bosver diğerlerini en iyisi o demis. Dogumundan beri kullaniyorum bepathen ve hindistan cevizi yagi dedi bir de keten tohumu yagini tavsiye etti. Aslinda hem daha dogal hem de tamamen saglikli diye dusunuyorum ben de.

Evet canim tamam hadi yag dogal keten tohumu falan kullandii diyelim ama daha bunun sampuani var sabunu var kiyafeyleri yikamak icin deterjani var... kafam cok karisti cook

Evet canim tamam hadi yag dogal keten tohumu falan kullandii diyelim ama daha bunun sampuani var sabunu var kiyafeyleri yikamak icin deterjani var... kafam cok karisti cook
Sampuan, sabun vs.icin genellikle sebamed ya da mustela alin diyorlar hatta duydugum okudugum kadariyla sebamedden memnun olmayanlar varmış. Ben mustela almaya karar verdim.
Deterjanini anneannesi aldi esyalar annemde oldugu icin onlari yikamak icin dalin toz kullanmis ama dalan roxy icin daha iyi diyorlar. Bir dahaki sefere dalan roxy almayi düşünüyorum.
Hatta şöyle yapsak daha mantikli gibi geliyor bana: kafamizdaki markalarin kucuk boylarindan alip denemek hangisinden memnun kalirsak ona devam etmek. Ne de olsa hepsi tavsiye edilen guvenilen markalar ama her bebegin cildi farklı, sana iyi gelen bana gelmeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…