Aralikk anneleriii !

Canim diyorumya gunlerdir arastiriyorum mustela ve sebamedinde icinde kimyasallar var yani sls kullanmamis ama slsden birazcik daha az zararli baska bir sulfat kullanilmis. Keza kremler falan hep parafinli. Bende mustelada karar kildim gibi ama sonradanda diyorum yine icinde zararli madde var e ben ne anladim bundan hemde dunya para:)))) en son kafayi siyirip bebegi yesil sabunla yikayip sonrada saf zeytinyagiyla yaglayip koyacam :)) camasirlarida sabun ceviziyle kaynatirim artik

Ay en mantiklisi aslinda dicem de sabunlarin da icinde kimyasal var illaki. Benim bulundugum yerde insanlar sabunlarını kendi yapiyor zeytinyagindan ama onlar da kimyevi madde kullaniyor illaki. Gözünü kapatip birini kullanacaksin. Napalim elimizden geldigince, sartlarin izin verdiği kadar bebeklerimizi dogal yetistiricez.

Evet canim ara ara kilo ataklari oluyor sonra sabitliyoruz merak etme canim verecegiz ben de cok dikkat etmeme 5 km yurumeme ragmen haftada 5 kere 32 de 15 kilo aldim toplamda 6.5 unu ilk 3 ay aldim sekerim inatci bir sekilde dustugu icin oyle meyve ye meyve suyu icler de ise yaramadi gecenin bir vakti dusen sekeri yukseltmek icin yeyip durmustum hali ile 15 kilom ellerimden opuyor daha 8 hafta var erken gelmezse bebis.. nerden baksan 19la girerim doguma neyse canim vericez bir sekilde

Aynen oyle tatlim valla

Benim bildigim kadariyla arkasinda unilever henkel tse yazan urunlerde sorun yok ama yanlis bilgide olabilir tabi, ben mustelayi cok duydum ama kimyasal varsa almayalim tabi :/ ne alabilirizki acaba ya cok ciddi bir soru cidden bu simdi :/

Benim bildigim kadariyla arkasinda unilever henkel tse yazan urunlerde sorun yok ama yanlis bilgide olabilir tabi, ben mustelayi cok duydum ama kimyasal varsa almayalim tabi :/ ne alabilirizki acaba ya cok ciddi bir soru cidden bu simdi :/
Canim her seyde kimyasal var. Sampuan sabun zaten dogal bulamayiz ama ben vucudu icin %100 dogal hindistancevizi yagi kullanmaya karar verdim. Faydasi cok cok fazlaymış.

Reactions: Rup
Merhaba kızlar Bebek bakım ürünlerinden bahsetmişsiniz ben deterjan olarak friendly marka olandan aldım doğal bitki özlü olması organik olmadı beni cekti ayrıca içinde SLS,SLES, fosfat,optik ağartıcı,sentetik parfüm ve boya içermemesi de benim icin önemliydi
Ürünü kullandım bebisimin battaniyelerini büyük parça esyalarını yıkadım güneşten yararlanayım diye güneşte kuruması daha iyi sonuçta kısacası memnun kaldım bitince tekrar yenisini alırım diye düşünüyorum yumuşatıcı olarak dalın aldım aslında aldığım deterjanın içinde doğal yumuşatıcı var mis gibi kokuyor yanı onun dışında şampuan ve Bebek yağı chicco nun ürününü aldım ablamlar kullanıyordu yeğenlerimin 3unde de memnun oldukları icin hiç başka bi markaya bakmadım
Islak mendilimizi de uni baby nin yenidoğan safsulu pamuk mendilini tercih ettim bi cok kisi bunu tavsiye etti
Bu kadar kızlar size de fikir olsun diye yazdım hepimize kolay gelsin minik kıyafetleri yıkamada ütüleme de resimleri de attım size

Eklentiler

• IMG_1617.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 51
Kizlar minigim sabahtan beri durmadan yilmadan hareket ediyor sanki midemin ustunde tepiniyor gibi midem de cok yaniyor bir yandan bulanti da hissediyorum. Bir de nefes almakta zorlanmaya başladım ciğerlerimi tam dolduramiyorum ama yine de tikaniyorum, uzaninca nefessiz kaliyorum ve gogsume biri oturmus gibi hissediyorum. Siz de yasiyor musunuz ayni seyi? Ben ilk kez bugun yasiyorum bir huzursuzlugu mu var acaba bebegimin?

Son düzenleme:
Sanmiyorum annesiii doguma hazirlik yapiyorlarmis ben bunla ilgili ayni sikayetleri cok okudum instagramdan falan ebelere hep soruyorlar panik olma rahat ol, bi arkadasimin kalbine koymus tekmeyi saatlerce kalp krizi geciriyorum sandim diyo kiz :) haftalar ilerledikce minnoslarin yeri daraldikca boyle yapiyorlar tatlim :)

Ay kiyamam sıkıldı tabi yavrucaklar yer de daralinca ayagini koyacak yer arar oldu demek benim minigim
Ben de bugun korktum baya bir de evde yalnızdım nefesle ilgili sıkıntı basladiginda odalara sığamadım resmen.
Icimi rahatlattin canim benim cok tesekkur ederim.

şampuan earth baby mama angel veya friendly organic alıcam
deterjan dalan roxiymatik sabun tozu aldım çünkü onun organik olanına para dayandıramam bebek çamaşırı çok çıkacak

Kiyamam korkma kuzum mutlaka herseyin sebebi oluyor haftalar ilerledikce zorlascak demislerdi.. ilk 3 ay ve son 3 ay en zorudur derlerdi.. oyleymis son 3 ay baya yorucu :)

Kiyamam korkma kuzum mutlaka herseyin sebebi oluyor haftalar ilerledikce zorlascak demislerdi.. ilk 3 ay ve son 3 ay en zorudur derlerdi.. oyleymis son 3 ay baya yorucu :)
Canim ben 6.5 ay cektim o bulantiyi. Tam bulanti bitti dedim simdi de agrilar başladı. Bana hep zordu sanirim bu surec insallah minigim dogunca rahat ettirecek beni diye teselli ediyorum kendimi

Canim ben 6.5 ay cektim o bulantiyi. Tam bulanti bitti dedim simdi de agrilar başladı. Bana hep zordu sanirim bu surec insallah minigim dogunca rahat ettirecek beni diye teselli ediyorum kendimi
Hadi ya valla bende 4.5 ay surdu şimdi reflüsü var bel ağrısına başladık bakalım aynen doğsun sağlıklı olsunlarda tek... katlanıyoruz tüm zorluklara valla miniklerimiz için

Hadi ya valla bende 4.5 ay surdu şimdi reflüsü var bel ağrısına başladık bakalım aynen doğsun sağlıklı olsunlarda tek... katlanıyoruz tüm zorluklara valla miniklerimiz için
Ayy o reflu beni de bu aralar mahvediyor. Aynen tatlim yeterki onlar saglikli olsun biz saglikla kavusalim miniklerimize gerisi zamanla gececek zaten

Reactions: Rup
kızlar bu aralar toplanmalarınız fazlalaştı mı...bi tarafta toplanıyo kısa sürüyo ama...korkmuyo değilim bu ay sonu izne ayrılıcam inşallah 37 olmadan yoruldum çünkü artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…