Aralikk anneleriii !

Aynen bende oyle yapicam cok ayip yani korkutmak yerine destek olmalilar..

Ne guzel demis vallahi helal olsun, bencede bu karar annenin karari olmali kimse burada elestiri yapmamali anne nasil hisseder ve isterse.. hayirlisiyla kucagimiza alalim dogumdan sonrada gucle kuvvetle bakabilelim yavrularimiza..

Kizlar bu arada bebekleri ters donen var mi? Nasil anliyoruz acaba ters oldugunu ben hic ayirt edmiyorum ayagini falan neresi neresi bi anlayamiyorum :)

Ben iki hafta önce kontrole gitmeden önce vajinama tekme gibi bişiler hissediyordum korkuyordum sanki aşağıdan çıkacak gibi hissediyordum ama sonra dr a gittiğimde bebeğin ters olduğunu öğrendim.şimdi aşağı vurmalar düzeldi bakalım pazartesi yine kontrole gitcem ne durumda bizim bıdık görücem

Kizlar bu arada bebekleri ters donen var mi? Nasil anliyoruz acaba ters oldugunu ben hic ayirt edmiyorum ayagini falan neresi neresi bi anlayamiyorum :)
Canim ben hickiriklarindan, aldigim sert tekmelerden ve gerinmesinden anliyorum pozisyonunu :) hickirik hep sol kasigimda oluyor, gerinirken de gogus kafesimin hemen altindan o minicik ayağını oyle bir ittiriyor ki yirtip çıkacak sanıyorum.

Kafasiyla itekliyo demekki bidiklar hadi bakalim

Makinede mi elde mi yikadin canim? Elma sirkesi yumusatiyor mu bilmiyordum tesekkurler paylasimin icin :)
Pardon gormemisim:) makinada yikadim yalniz toz sabun cok kopuruyo normalden az kullaniyorum cok renklilerde karbonat kullanmiyorum.elma sirkesi mi yumusatiyo toz sabundanmi yumusuyo bilmiyorum ama yumusaklar:)utuleyincede pamuk gibi oluyolar zaten.kesinlikle elma sirkesini denemelisin.en azindan deterjandan aritiyo ocim rahat

Reactions: Rup
Süpermiş deneyelim bakalım toz sabun evet makinede köpürürmüş baya bende duymuştum :) az koysak belki çözeriz :)

Bende cok oluyoda merak ettim cnm doktora sordum gunde 7-8 kere olmasi normalmis agrili sancili olursa dogum belirtisiymis
Aynen bende çok oluyo ama öyle dayanamayacağım ağrılı şiddetli olmuyor ağrılı ve devamlı olursa doktora koşmak şartmış :)

Canım öyle güzel bir konuya değindin ki...çok merak ediyormuşum gibi herkes kendi Doğum hikayesini anlatmaya öyle meyilli ve meraklı ki sürekli fikir değiştiriyorum insanların yüzünden...kimse halinden memnun kalmamış "ah şimdi ki aklım olsa sezeryan/normal" yapardım diyor...ne olacağını bilmiyorum saatlerce sancı çekip sezeryan olmak da var...kendi doktorum Doğum şekline "Bebek karar verir" diye güzel bir açıklama yaptı bende millet sorunca artık kızım karar verecek bakalım hayırlısı deyip geçiştiriyorum...

Biz de kendimiz yasayarak gorucez artik. Aynısını ben de dusundum canim onca agridan sancıdan sonra sezaryana alınırsam duygularım birbirine karışır muhtemelen. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Mrblarr konusmalari simdi gordum bende 31+3 haftalik oldu dikkatimi ceken bir sey oldu hickirdigini nasil anliyorsunuz merak ettim :)

Reactions: Rup
Mrblarr konusmalari simdi gordum bende 31+3 haftalik oldu dikkatimi ceken bir sey oldu hickirdigini nasil anliyorsunuz merak ettim :)
Canım böyle ritmik oluyo yani bi noktada pıt yapıyo 3 saniye sonra tekrar pıt tekrar tekrar 3 saniyede bi pıt pıt pıt yapıyo düzenli yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…