- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.421
Aynen cnm benimde agrili olmuyo sadece kasiliyo o kadarAynen bende çok oluyo ama öyle dayanamayacağım ağrılı şiddetli olmuyor ağrılı ve devamlı olursa doktora koşmak şartmış :)
Aynen bana vuruyo hıçkırınca şapşal bende çok özlicemmmbende hıçkırık günde 3-4 defa oluyor ....sonra hoşuna gitmiyor sanırım bir hareketleniyor..yeter der gibi..çok güzel duygular ya ben özlicem doğumdan sonra sanırım bu hisleri...hemen ikinciyi yapabilirim..:))
Çok ritmik oluyo kuzum resmen tık yapıyo bi kaç saniye sonra tekrar tık sürekli sürekli tık yapıyo aynı noktada özellikle yemekten önce ve sonra :)Hickirdigini nasil anliyosunuz ya benim oglum hic durmuyo surekli hareket halinde
Çatı muayenesi diyorsan benim doktorum 38.Haftada bakicaz demişti canım.2. Bebegini bekleyenler var mi aramizda vajinal muane nezaman yapiliyor bilginiz var mi artik yaklasti korkuyorum :)
Valla ben cok hissedemiyorum iste onu cunku kucugum cok yaramazÇok ritmik oluyo kuzum resmen tık yapıyo bi kaç saniye sonra tekrar tık sürekli sürekli tık yapıyo aynı noktada özellikle yemekten önce ve sonra :)
Canim Agiz bezi yelek patik falanda bol bol aldim ama kiyafet cabuk buyuyo diye yigma dediler ama bi taraftanda acaba yetmezmi kirlenirse bu seferde o halimle alisverise cikmayayim diye telastayim :)Ben cok zibin aldim iki hastane cikisi birazda kislik kalin seyler aldim kis uzun cunku cabuk buyuyolar iki gece takimi aldim bornoz set aldim agiz mendili aldim genelde bunlar cok kullaniliyormus cevremdekiler boyle dedi
Kizlar iki hastane cikisi set,
Bir tane zibin set
Bir tane tulum set
Iki tane alt ust pijama takimi
3 tane cit citli uzun kollu body
3 tane citcitli kisa kollu bady
3tane penye yelek
Kizlar yeterlimi azmi bu aldiklarim. Cok cabuk buyudukleri icin fazla alma diyolar ama bebek bu kusacak islatacak oyle gun gelecekki gunde 3 defa kiyafet degistirmek zorunda kalacaz. Cok kararsizim ne yapsam. Siz hangisinden kac tane aldiniz
Canim telaslanma internet sagolsun istedigin direkt kapında. Bende ne var ne yok pek bilmiyorum annem ve kardesim sagolsunlar ilk torun ve yeğen olunca 1 valiz giysimiz oldu ben de arada cikabilirsem hosuma gideni alıyorum ama genellikle 3 ay olarak aldim ben. Bir dogsunlar da eksik neyse tamamlariz insallah.Canim Agiz bezi yelek patik falanda bol bol aldim ama kiyafet cabuk buyuyo diye yigma dediler ama bi taraftanda acaba yetmezmi kirlenirse bu seferde o halimle alisverise cikmayayim diye telastayim :)
Valla cnm bende cok almadim sadece zibini cok aldim bide uc dort takimda buyuk biseyler aldim kislik cunku ablamin bebegi 2400 kiloda dogdu bi ayda bayagi tombik oldu aldigi seylerin cogunu kullanamadi bende bu yuzden cok almak istemedimCanim Agiz bezi yelek patik falanda bol bol aldim ama kiyafet cabuk buyuyo diye yigma dediler ama bi taraftanda acaba yetmezmi kirlenirse bu seferde o halimle alisverise cikmayayim diye telastayim :)
Gece uykudan elim uyusmus bi sekilde uyaniyorum iki gundur, karincalaniyor ve kramp giriyor elim kasiliyor durup dururken benimde canimKizlar sabah kalktiginizda el bileklerinde ve parmaklarinizda agri hissediyor musunuz? Benim sol el yuzuk parmagim kitlenmeye basladi bir de parmaklarimi avucuma dogru kapatamiyorum sabahları ama 20 dk icinde geçiyor. Siz de yasiyor musunuz bu tarz sıkıntılar?
Basta ters yattığımı düşündüm bir de gece dengemi saglamak icin elimi yataga dayiyorum uykumda ondan herhalde dedim ama neredeyse 1 aydir yaşıyorum ağrıyı.Gece uykudan elim uyusmus bi sekilde uyaniyorum iki gundur, karincalaniyor ve kramp giriyor elim kasiliyor durup dururken benimde canim
Benim ayak bileklerim acayip agriyor sabahlari bayagi bi sure yururken zorlaniyorumKizlar sabah kalktiginizda el bileklerinde ve parmaklarinizda agri hissediyor musunuz? Benim sol el yuzuk parmagim kitlenmeye basladi bir de parmaklarimi avucuma dogru kapatamiyorum sabahları ama 20 dk icinde geçiyor. Siz de yasiyor musunuz bu tarz sıkıntılar?
Ayni agri ayak tabanlarimda oluyor benim sanirim sislikten kaynaklaniyor.Benim ayak bileklerim acayip agriyor sabahlari bayagi bi sure yururken zorlaniyorum
Canım merhaba. Ben bu şikayetleri beşinci ayımdan beri yaşıyorum. bunun sebebi ödem. tıbbi bir adı var ama hatırlamıyorum. gebelikte ödemin sebep olduğu bir sinir sıkışması. gece de bileğimiz aşağı doğru olduğu için şiddetleniyor. ben gece uykudan uyanıyorum bazen ağrıdan. bol su içiyorum. suyu az içtiğim gün daha şiddetleniyor. doğumdan sonra da geçiyormuş.Kizlar sabah kalktiginizda el bileklerinde ve parmaklarinizda agri hissediyor musunuz? Benim sol el yuzuk parmagim kitlenmeye basladi bir de parmaklarimi avucuma dogru kapatamiyorum sabahları ama 20 dk icinde geçiyor. Siz de yasiyor musunuz bu tarz sıkıntılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?