Aralikk anneleriii !

bende hıçkırık günde 3-4 defa oluyor ....sonra hoşuna gitmiyor sanırım bir hareketleniyor..yeter der gibi..çok güzel duygular ya ben özlicem doğumdan sonra sanırım bu hisleri...hemen ikinciyi yapabilirim..:))

Reactions: Rup
bende hıçkırık günde 3-4 defa oluyor ....sonra hoşuna gitmiyor sanırım bir hareketleniyor..yeter der gibi..çok güzel duygular ya ben özlicem doğumdan sonra sanırım bu hisleri...hemen ikinciyi yapabilirim..:))
Aynen bana vuruyo hıçkırınca şapşal bende çok özlicemmm

2. Bebegini bekleyenler var mi aramizda vajinal muane nezaman yapiliyor bilginiz var mi artik yaklasti korkuyorum :)

Kizlar iki hastane cikisi set,
Bir tane zibin set
Bir tane tulum set
Iki tane alt ust pijama takimi
3 tane cit citli uzun kollu body
3 tane citcitli kisa kollu bady
3tane penye yelek
Kizlar yeterlimi azmi bu aldiklarim. Cok cabuk buyudukleri icin fazla alma diyolar ama bebek bu kusacak islatacak oyle gun gelecekki gunde 3 defa kiyafet degistirmek zorunda kalacaz. Cok kararsizim ne yapsam. Siz hangisinden kac tane aldiniz

Ben cok zibin aldim iki hastane cikisi birazda kislik kalin seyler aldim kis uzun cunku cabuk buyuyolar iki gece takimi aldim bornoz set aldim agiz mendili aldim genelde bunlar cok kullaniliyormus cevremdekiler boyle dedi

Ben cok zibin aldim iki hastane cikisi birazda kislik kalin seyler aldim kis uzun cunku cabuk buyuyolar iki gece takimi aldim bornoz set aldim agiz mendili aldim genelde bunlar cok kullaniliyormus cevremdekiler boyle dedi
Canim Agiz bezi yelek patik falanda bol bol aldim ama kiyafet cabuk buyuyo diye yigma dediler ama bi taraftanda acaba yetmezmi kirlenirse bu seferde o halimle alisverise cikmayayim diye telastayim :)

ben de aldım bişiler ama hala yeter mi diye kararsızım.Evet çok alma büyüyor hemen diyorlar ama bence 3-6 ay zıbınlardan alabilirsin acil durumlar için yetmeyebilir sanki 3 zıbın

Kizlar sabah kalktiginizda el bileklerinde ve parmaklarinizda agri hissediyor musunuz? Benim sol el yuzuk parmagim kitlenmeye basladi bir de parmaklarimi avucuma dogru kapatamiyorum sabahları ama 20 dk icinde geçiyor. Siz de yasiyor musunuz bu tarz sıkıntılar?

Canim Agiz bezi yelek patik falanda bol bol aldim ama kiyafet cabuk buyuyo diye yigma dediler ama bi taraftanda acaba yetmezmi kirlenirse bu seferde o halimle alisverise cikmayayim diye telastayim :)
Canim telaslanma internet sagolsun istedigin direkt kapında. Bende ne var ne yok pek bilmiyorum annem ve kardesim sagolsunlar ilk torun ve yeğen olunca 1 valiz giysimiz oldu ben de arada cikabilirsem hosuma gideni alıyorum ama genellikle 3 ay olarak aldim ben. Bir dogsunlar da eksik neyse tamamlariz insallah.

Valla cnm bende cok almadim sadece zibini cok aldim bide uc dort takimda buyuk biseyler aldim kislik cunku ablamin bebegi 2400 kiloda dogdu bi ayda bayagi tombik oldu aldigi seylerin cogunu kullanamadi bende bu yuzden cok almak istemedim

Gece uykudan elim uyusmus bi sekilde uyaniyorum iki gundur, karincalaniyor ve kramp giriyor elim kasiliyor durup dururken benimde canim

Gece uykudan elim uyusmus bi sekilde uyaniyorum iki gundur, karincalaniyor ve kramp giriyor elim kasiliyor durup dururken benimde canim
Basta ters yattığımı düşündüm bir de gece dengemi saglamak icin elimi yataga dayiyorum uykumda ondan herhalde dedim ama neredeyse 1 aydir yaşıyorum ağrıyı.
Bir sey mi eksik acaba tatlım anlamadim ben de. C.tesi randevum var bir sorayim doktoruma canim.

Benim ayak bileklerim acayip agriyor sabahlari bayagi bi sure yururken zorlaniyorum

Canım merhaba. Ben bu şikayetleri beşinci ayımdan beri yaşıyorum. bunun sebebi ödem. tıbbi bir adı var ama hatırlamıyorum. gebelikte ödemin sebep olduğu bir sinir sıkışması. gece de bileğimiz aşağı doğru olduğu için şiddetleniyor. ben gece uykudan uyanıyorum bazen ağrıdan. bol su içiyorum. suyu az içtiğim gün daha şiddetleniyor. doğumdan sonra da geçiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…