Aralikk anneleriii !

Psikologlarin genel hali oyle egitiliyorlar herhalde keske ben de yapabilsem valla sinirlenilmeyecek gibi degil canim

Psikologlarin genel hali oyle egitiliyorlar herhalde keske ben de yapabilsem valla sinirlenilmeyecek gibi degil canim
Mizacı da oyledir hemen mantikli bir cevap yapıştırır sağolsun kuzum benim.
Aynen oyle tatlım valla cildirtiyor beni bazen. Goren annesi 90 yasinda sanacak, nasil bir duygusal manipulasyonla yetistirildiyse 65 yaşındaki sapasaglam kadının öleceğini düşünüyor

vücudun su topladı mı? benim ayakkabılarım olmuyor, yüzüklerim olmuyor. bende baya topladı. sekiz kilo almama rağmen hiçbir şeyim olmuyor. bu şikayetten dr.a gitsen bile gebe olduğun için bir şey yapılmıyormuş. gene de dr.una sor. ya da şikayetlerin artarsa dr.a git. benim pek artmadı. ara sıra oluyor, sabahları.

Evet canim su topladi vücudum ve ayakkabilarim kucuk geliyor. Yuzuk saat falan hak getire. Her sabah oluyor agrim ama ilac, takviye, vs kullanmak istemiyorum zaten onca takviye verilmesine ragmen sadece demir ilacini kullanıyorum. Ben ilac kullanmayi da hastaneye gitmeyi de hic sevmem. Hamilelikten once de bayginlik durumuna gelmedikce hastaneye gitmez ilac almazdim. Bir sure panik atak tedavisi bile gormuslugum var ilaclar yüzünden. Ne kadar dogru bilmiyorum ama benim depolarimi alsin bebegim ben dogumdan sonra onlari gidayla tamamlarim inancındayım.

dediğim gibi bol suyu dene. hatta arttır biraz. ödemden kaynaklanıyor.zaten araştırdığım kadarıyla bu süreçte bir tedavi yok. çok geçmiş olsun. Az kaldı biraz sabır

dediğim gibi bol suyu dene. hatta arttır biraz. ödemden kaynaklanıyor.zaten araştırdığım kadarıyla bu süreçte bir tedavi yok. çok geçmiş olsun. Az kaldı biraz sabır
Arttirayim canim suyu cok tesekkurler. Evet az bir vaktimiz kaldi sonuna geldik artik :) saglikla atlatiriz insallah

Kizlar sanki bebek kasigima biniyor yani boyle bir bacagima agirlik vuruyor yururken falan baya sanki yer cekimiyle cocuk artik inicek gibi kasiliyor kasiklarim sizde de oluyor mu?

Kizlar sanki bebek kasigima biniyor yani boyle bir bacagima agirlik vuruyor yururken falan baya sanki yer cekimiyle cocuk artik inicek gibi kasiliyor kasiklarim sizde de oluyor mu?
Canim bazen bende de oluyor oyle agrilar. Hele bu aralar bir gunum bir gunume uymuyor. Bazen enerji deposu oluyorum bazen ayakta zor duruyorum zor konuşuyorum.

Reactions: Rup
Ay bende oyle ya iyice dengemiz sasirdi vallahi
Sat a göre suan 34+4 teyim canim valla 37.haftaya kadar calisabilir raporum var sabretmeye dayanmaya çalışıyorum ki dogum sonrasi bebegimle daha cok vakit gecirebileyim. Ders sayim cok az ama yine de bazı gunler nefes kontrolü sıkıntım yuzunden dogru duzgun ders anlatamaz oluyorum. Ha gayret itekaka 2 haftayi atlatmaya calisicam.

Kiyamam canim ya valla Allah kolaylik versin cok dikkat et son haftalar ayakta cok kalma dinlenebildigin kadar dinlen bari hayirlisiyla doguralimda artik zamaninda saglikla gelsinler minnoslarimiz insallah

Kiyamam canim ya valla Allah kolaylik versin cok dikkat et son haftalar ayakta cok kalma dinlenebildigin kadar dinlen bari hayirlisiyla doguralimda artik zamaninda saglikla gelsinler minnoslarimiz insallah
Insallah canım benim. Elimden geldiğince oturuyorum ogrencilerimin hepsi kucuk olmasina ragmen kocaman kalpleri var. Bana ogretmenim siz oturun kardesimiz de yorulmasin diyorlar cok heyecanlilar surekli soruyorlar ne zaman dogacak kardesimiz diye

Oy kiyamam yaa minik melekler ne tatlilarmis oyle

kızlar günaydın..
dün bi arkadaşımın tavsiyesini sizede tavsiye etmek istiyorum..Doğumdan 1 ay önce göğüs ucu için krem kullanmaya başlamak gerekiyormuş.Emzirmeden kaynaklı göğüs ucu yaralarını önlemek için..Kendisi kullanmış ve hiç yara olmamış lansinoh kremin adı ben aldım kullanmaya başladım...Çok faydalı bir kremmiş..

Canım teşekkür ederiz paylaşımın için ben badem yağı dışında hiç bişey kullanmadım henüz baya nemlendiriyor badem yağı aklınızda olsun, medela diye bir markanında varmış galiba kremi onu da çok övüyorlar

ya kızlar bide şey sorucam buhar makinası alıcakmısınız?Kış olduğu için nem yaratmak gerekiomuş ..kuruluğu önlemek için lazımmış..

ya kızlar bide şey sorucam buhar makinası alıcakmısınız?Kış olduğu için nem yaratmak gerekiomuş ..kuruluğu önlemek için lazımmış..
Hic dusunmedim bu konuyu ama alan arkadas da pek görmedim. Cok narin olup da ihtiyaci olursa bebegimin alırım ama ben pek alma taraftarı degilim ki zamaninda bizler sobali tek odada yetismisiz.
Son zamanlarda cikartilan seyler evet cok guzel ama acaba bebeklerimizin bağışıklık sistemini gucsuzlestiriyor muyuz bu sekilde?
Zamaninda abim rahatsizlanmis ve annem doktora götürmüş. Doktor anneme kızmış çocuğu hic mikropla tanistirmamissin napiyorsun sen rahat birak cocugu yoksa ileride çıtkırıldım, alinan nefesten bile hastalik kapan bir yetiskin olur demis.

Doğru vallahi belki nem için kışın bi kaba su koyup peteğe koyarız yeterli olur bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…