Aralikk anneleriii !

Günaydın;
Şu kasılma denilen şey nasıl oluyor acaba? benim sol tarafıma ani 1-2 snlik sancı giriyor bu mudur ki? sanırım doğurduğumu bile anlayamayacağım:)
Gunaydin cnm bende kasilma soyle oluyo oglum kendini bi tarafa topluyo karnim sertlesiyo hafif masaj yapinca duzeltiyo bu gunde bes alti kez oluyo doktora sordum normalmis

Reactions: Rup
Kızlar bende de bi mıtsuzluk, isteksizlik var. hiç bişey yapmak istemiyorum, keyfim yok pek hep yatmak istiyorum ama 4 yaşındaki kızom müsade etmiyor, çok zorlanıyorum.benim gibi olan var mı aranızda
Bunlar normal cnm dogum zamani yaklastikca annede bu tarz seyler olurmus herkeste farklilik gostere bilir

kızlar merhaba. bir şey soracağım. dün gece fark ettim. gece sağ bacağımı ileri doğru kasarken uyanıyorum. çok kastığım için hafif düzeyde kramp girdi. sizde de kramp aynı şekilde mi oluyor. bacağımı neden germe ihtiyacı duyduğumu anlayamadım.

Aynen öyle kuzum ben bugün sordum doktora eldeki uyuşma normalmiş kramplarda öyle normal dedi magnezyum azalıyormuş soda iç bolbol dedi günde iki şişe net iç dedi omega hapı verdi çok normalmiş artık ağrılar

Canim ben gebeligimin basindan beri bacaklarimi gererken uyaniyorum hatta bazen kramp girmek uzereyken uyanıyorum. Uyurken surekli yan yatmak zorunda kaldığımız icin bacaklarimiz uyusuyor sanirim o yuzden kasma germe yapma ihtiyaci hissediyoruz.

Oluyo canım gerilmeyi kasların istese de azalan magnezyum yüzünden kramp giriyor doktor magnezyum al dedi soda iç dedi

Kızlar vallahi şuana kadar konuda yazılan herşeyi sordum neredeyse, doktor hepsine çok normal diyor anormal birşey yok kramplar kasılmalar uyuşmalar mide yanmaları, depresyon, uykusuzluk, idrar sıklığı, diş ağrısı, reflü, bulantı, ödem ve yorgunluk hepsi çok olması mümkün şeyler bebeğin ters dönmesi kişiden kişiye değişiyormuş ve bu haftalarda magnezyum ve kalsiyum eksik oluyormuş

Aaa ben bugun sormayi unuttum :) doktorum 10 güne isi birak artik buraya gel dedi. Yasadigim ilcede degil ailelerimizin oldugu ilde dogum yapmak istiyorum ben. 10 gun sonra çatı muayenesi de yapalim dedi bir de odalara baktık, biraz heyecanlandım unuttum her seyi:) cok sagol canim benim cok sevindim :)

Evet canım sürekli yan yatıyorum. ondan olabilir. Allah kolaylık versin hepimize.

Ne demek canım çok sevindim valla iyi yapmışsın bunlar güzel tatlı telaşlar :) ben not aldım çünkü bendede unutkanlık vardı ondan sordum hepsini :) yoksa aklıma gelmiyordu :) ama herşey normal hiç korkma canım aynen ailene yakın ilde doğum daha iyi olur hayırlısıyla inşallah Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize

Insallah kuzucum Allah hepimize agrisiz sancısız kolay dogumlar nasip etsin insallah. Not alma işini bir turlu ben beceremiyorum not aldiğimda bakmayi unutuyorum
Korkuyorum canım ben gun icinde evde esim yanimda yokken sancim tutar kotu olurum diye cok cok korkuyorum o yuzden 1 hafta daha çalışıp annemin yanina gidicem

Korkma kuzum ama tedbir amacli annene git tabi kafan rahat olsun :)

Aynen tatlım en azindan kafam rahat etsin yanimda surekli birileri olacak. Erken dogum hikayeleri duyuyorum bu aralar algıda secicilik mi desem insanlarin boşboğazligi mi desem bilemedim.
Aynen ama sonucta herkeste olcak diye birsey yok canim hareketlere dikkat etmek gerekiyor doktor bana kasilman cok olursam magnezyumu artiricaz dedi baya yuklicez dedi cunku kasilma erken dogumu tetikliyor kasilmanin en buyuk tetikleyiciside magnezyumun dususu

Insallah ihtiyaç kalmaz kuzum. Gerci az kaldi bebislerimiz kendilerini kurtariyor 34.hafta itibariyle. Dun bir ikiz annesiyle tanıştım 28.haftada erken dogum yapmış. Bebisler 1er kilo dogmus simdi 4.5ayliklar ikisi de cok saglikli masallah :) bazen diyorum gelse artik hem opup koklasam hem de vucut agrilarim dinse bazen de diyorum gununu beklese de guzelce gelişse.

Zaten şu günlerde bir sabırsızlık var ki günler geçmiyo sanki bende bazen bi an önce olsun diyom da sonra diyorum ki sağlıklı olsun da zamanı gelince olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…