Aralikk anneleriii !

Kizlar buarada hala bogazimda yutagimda bi asit birikmesi var anlatamam gecmiyor yahu sutte icsem gaviskonda icsem gecmiyor sizdede oluyor mu?

Ya kizlar sizinde 31.haftadan snra bebeginizin hareketlerinde azalma oldumu?hic kipirtisiz degil ama cok cok azaldi gun icinde minicik bir kipirti var dunde oyleydi bugunde

Ya kizlar sizinde 31.haftadan snra bebeginizin hareketlerinde azalma oldumu?hic kipirtisiz degil ama cok cok azaldi gun icinde minicik bir kipirti var dunde oyleydi bugunde
Canim yerleri daraldı iyice. Bir de senin aktif oldugun zamanlarda aktif ise hissetmiyor olabilirsin. Kimi bebek de cok uyurmus anne karninda boyle bir durum da olabilir. Tatli bir seyler ye ya da soda ic ve sessiz bir yerde uzan hareketlerini takip et istersen.

Asit birikmesi derken doluluktan mi bahsediyorsun canim? Agri falan var mi?
Yani böyle yanıyor ve doluluk var orda düğüm gibi hani böyle gaz gelir yukarı ama çıkmaz ya bir türlü soda içersin anca çıkar işte onun gibi çıkamıyor yanıyor boğazım ağrı yok ama

Yani böyle yanıyor ve doluluk var orda düğüm gibi hani böyle gaz gelir yukarı ama çıkmaz ya bir türlü soda içersin anca çıkar işte onun gibi çıkamıyor yanıyor boğazım ağrı yok ama
Soda icmeyi denedin mi? Belki minik bir yerlere baski yapiyordur. Bilemedim ben de doktoruna bir sor istersen canım.

Cnm o haftadan sonra miniklerimiz buyudugu icin daha az hareket eder bu dogaldir ve artik normal bi insan gibi uyuyup uyanabilirler buda bizim uyanik oldugumuz zaman dilimine denk gelmeye bilir

İçtimde fayda etmedi kuzum midem yanıyor vallahi yarın gidiyorum artık sorucam
Gecmis olsun tatlım yorma kendi bir de daha cok su icmeye calis bakalim.
Haftalar gectikce vücut patlak vermeye başlıyor dun geceden beri ara ara saplanan kalca agrim var benim de. Bebeklerimizin büyümesinden mi oluyor acaba?

Reactions: Rup
Kızlar bende de bi mıtsuzluk, isteksizlik var. hiç bişey yapmak istemiyorum, keyfim yok pek hep yatmak istiyorum ama 4 yaşındaki kızom müsade etmiyor, çok zorlanıyorum.benim gibi olan var mı aranızda

Bulantilar bitti baska sikayetler basladi hepimizde ayri bi problem bas gostermis bende resmen kilitleniyorum. Mesela oturdugum yerden ayaga kalkiuorum ama ayagimi kaldiramiyorum adim atamiyorum o an belim kilitleniyor ve cok buyuk bir agri hissediyorum.resmen ayagimi kaldiripta adim atamiyorum.

Gecmis olsun tatlım yorma kendi bir de daha cok su icmeye calis bakalim.
Haftalar gectikce vücut patlak vermeye başlıyor dun geceden beri ara ara saplanan kalca agrim var benim de. Bebeklerimizin büyümesinden mi oluyor acaba?
Aynen canım cok tesekkür ederim, vallahi bilmiyorum ki olabilir yani nette baktım ağrı oluyormuş sırtta ve kalçada son zamanlarda dikkat et sende çok ayakta kalma bari ;(

Kızlar bende de bi mıtsuzluk, isteksizlik var. hiç bişey yapmak istemiyorum, keyfim yok pek hep yatmak istiyorum ama 4 yaşındaki kızom müsade etmiyor, çok zorlanıyorum.benim gibi olan var mı aranızda
Bende çok değişkenim bi an çok mutluyum bi an çok endişeliyim ve huzursuzum normal kuzum hormonel oluyor öyle takma kafanı

Aynen bende gece sola yatıyorumbi tuvalete kalkıyım diyorum bacaklar iptal çok zorlanıyorum bide mide yanıyor ki fena... hayırlısıyla bi atlatıp kucağımıza alsaydık yavrularımızı :)

Aynen canım cok tesekkür ederim, vallahi bilmiyorum ki olabilir yani nette baktım ağrı oluyormuş sırtta ve kalçada son zamanlarda dikkat et sende çok ayakta kalma bari ;(
Dikkat etmeye çalışıyorum kuzum okuldan sonra hep uzaniyorum ama uzanmak da agri yapiyor artik. Sekilden sekile giriyorum yatarken bile uyku zaten kalmadi artik yok azicik uyuyabileyim diye yataga girdigimde dua eder oldum. Az kaldı bulusmamiza bebislerimizle tek tesellimiz bu

Günaydın;
Şu kasılma denilen şey nasıl oluyor acaba? benim sol tarafıma ani 1-2 snlik sancı giriyor bu mudur ki? sanırım doğurduğumu bile anlayamayacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…