- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.541
Ay sorma kuzum aynen bi oraya topaklanıyo bi oraya sürekli kıpır kıpır korkuyorum bazen :) sıkıldılar bencede artık minnoşlarAynen canim benim Allah ayirmasin kimseyi annesinden de yavrusundan da.
Miniginin hareketleri nasil tatlim bu aralar? Benimki normalden fazla hareketlenmeye başladı iyice canı mi sıkıldı acaba
Gaviskon iciyomusun canimMide yanmasindan delirmek uzereyimo kadar cok yaniyorki hic bir sey fayda etmiyor.sonunda cikariyorum dislerim kamasiyor asitten.bu hafta 1 kilo vermisim sonlara yaklasiyoruz ama korkunc durumdayim
Bir zaman gecse de kucagimiza alsak artık.Ay sorma kuzum aynen bi oraya topaklanıyo bi oraya sürekli kıpır kıpır korkuyorum bazen :) sıkıldılar bencede artık minnoşlar
Iciyorum ama ise yaramiyoGaviskon iciyomusun canim
Bu arada bende gratiste magaza muduruyum kasimda yine her seyde %50 olcak ben size aksamdan haber veririm.islak mendil goguspedi sebamedler icin filan acele etmeyinBir zaman gecse de kucagimiza alsak artık.
Bu arada arkadasimin tavsiyesi üzerine watsons'tan %100 dogal hindistancevizi yagi aldim normalde bebegimin ve kendi tenimiz icin kullanacaktim. Sabah internette arastirdim Turkce ve ingilizce kaynakları ve inanilmaz faydasi olduğunu öğrendim. Biraz da bogaz agrim olunca denemek icin ilik sütümün icine karistirdim cok iyi geldi. Hem bebegin bagisiklik sistemi icin hem de süt uretimi icin cok faydaliymis kesinlikle tavsiye ederim.
Agiz bezi ve gogus pedi hafızamda tesekkurler
Aaa super canim haberini bekliyorum dort gozleBu arada bende gratiste magaza muduruyum kasimda yine her seyde %50 olcak ben size aksamdan haber veririm.islak mendil goguspedi sebamedler icin filan acele etmeyin
Aa ne guzel tamam kuzum benimde aklimda olsun cok tesekkur ederimBir zaman gecse de kucagimiza alsak artık.
Bu arada arkadasimin tavsiyesi üzerine watsons'tan %100 dogal hindistancevizi yagi aldim normalde bebegimin ve kendi tenimiz icin kullanacaktim. Sabah internette arastirdim Turkce ve ingilizce kaynakları ve inanilmaz faydasi olduğunu öğrendim. Biraz da bogaz agrim olunca denemek icin ilik sütümün icine karistirdim cok iyi geldi. Hem bebegin bagisiklik sistemi icin hem de süt uretimi icin cok faydaliymis kesinlikle tavsiye ederim.
Agiz bezi ve gogus pedi hafızamda tesekkurler
Canım boşver aldırma benimde iri bebeğim şuan 2 kilo banada çok iştahlı midesi büyük dediler napim ben yemesem olur mu yani boşver takılma yahuIciyorum ama ise yaramiyobugun kontrolum vardi pulcet verdi bilmiyorum ise yariycak mi bide gidiyorum her seferinde canimi sıkıyo doktor.bebegin iri diyip duruyo.yani bu ayin basinda 1350grdi simdi 2200.yani 1 kg almis.bi kasim kaldi zaten alcagi 1 1.5kg daha...ne istiyolar anlamiyorumki.ben zaten kusmaktan su bile icemiyorum ben aldirmiyorumki kilo nedir yani
Aaa süper çok sağol canım :)Bu arada bende gratiste magaza muduruyum kasimda yine her seyde %50 olcak ben size aksamdan haber veririm.islak mendil goguspedi sebamedler icin filan acele etmeyin
Bana verse de bir hafta kullanip sonra kullanmayacagimi biliyor o yuzden vermedi, artik takviye ve ilac konusunda benimle ugrasmama karari aldi muhtemelen. Demir takviyeni al da gerisi muhim degil diyor:)Kızlar buarada bana doktor Omega hapı verdi yeni çıkmış havyar yumurtasındanmış sizede verdi mi bu haftalarda :/
devletin verdiği para maasınız yerine gcen para işverenden değilde rapor olduğu için devletten alırsınz kimi işleri kendileri de yatırıyormuş ayrıca sizinkide oyleyse hem devletten hem iş yerinden maas alıcaksınız. Devletin verdiği rapor parası aslında analık parası die ayrıca bi ödeme yok :)Kızlar buarada kafamda anlamadığım birşey var şimdi çalışan bi kadınım, 32 hafta raporumu aldım çalışmayı bıraktım 16 hafta boyunca işverenim maaşımı ödeyecek diyelim, devletin verdiği analık iş göremezlik parası benim hesabıma yatıcak ya o para aynı zamanda doğum parası mı oluyor? Yani ayrıca doğum parası veriyor mu devlet yoksa o iş verenin bana yatırdığı maaş mı oluyor ay çok kafam karıştı
Hımm aymı para yani o tamam canım çok teşekkür ederimm :)devletin verdiği para maasınız yerine gcen para işverenden değilde rapor olduğu için devletten alırsınz kimi işleri kendileri de yatırıyormuş ayrıca sizinkide oyleyse hem devletten hem iş yerinden maas alıcaksınız. Devletin verdiği rapor parası aslında analık parası die ayrıca bi ödeme yok :)
Git tabi oh ne guzel bakar annen:)Ben de 1 hafta daha dayanamayacagim cuma gunu doktordan calisamaz raporu alicam en azindan marta kadar kafam rahat olsun. Annemin yanina gidicem dogum icin, esimi birakmak istemiyorum ama gitmek zorundayim artik
Git kuzum nolur nolmaz riske girme artıkBen de 1 hafta daha dayanamayacagim cuma gunu doktordan calisamaz raporu alicam en azindan marta kadar kafam rahat olsun. Annemin yanina gidicem dogum icin, esimi birakmak istemiyorum ama gitmek zorundayim artik
Haklisin tatlım burada hizmet ediyorum orada hizmet ediliyor o bakimdan sansliyimGit tabi oh ne guzel bakar annen:)
Gidicem artık kuzucum annem de esim de tedirgin olmaya başladı. 40 cikana kadar birakmam diyor annem. Nereden baksan 2-2.5 ay annemdeyim. Sonra eve gelmek de zor olacak sanırımGit kuzum nolur nolmaz riske girme artık
benimde haftaya pers randevum bu hafta ben de cok zrolanıyorum artıkBen de 1 hafta daha dayanamayacagim cuma gunu doktordan calisamaz raporu alicam en azindan marta kadar kafam rahat olsun. Annemin yanina gidicem dogum icin, esimi birakmak istemiyorum ama gitmek zorundayim artik
Zaten son zamanlarimiz canim cok da yormayalim artik kendimizi. Ne guzel 4 haftayi dogum sonrasina attik zaten :)benimde haftaya pers randevum bu hafta ben de cok zrolanıyorum artıkbiraz daha sıkıyım dişimi dıorum perşembe 36+3 te 37 olmadan raporumu alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?