Aralikk anneleriii !

Turkiyede 9 ayini kafayi yemeden dolduran annelere hayatta kalma sertifikasi filan verilmeli zaten.Birine ya benim midem hep bulaniyo desem sen yine iyisin benim senden 10kat kotuydu....iyi biseyimi soylesem benim senden 10kat iyidi..bi rahatsizligimi soylesem ay benim kuzenimde oyleydi onun bebegi 4.ayda öldü 6.ayda kalbi dudrdu erken dogdu....evli bile olmayan insanlar bile senden daha cok biliyo şunu yemelisin şoyle yapmalisin...eger zaten 1 kez dogum yapmissa tamam hem kadin dogum uzmani hem cocuk profesoru oluyolar...cok zor valla...

Ben bide ev tasidim hala ev ayakta yavas yavas yerlestiriyorum kızımın odasini daha almadik valla nasil olcak bende artik bilmiyorum
Bende agustosta tasindim daha tam yerlestirmedim bile ben sadece besik ve dolap aldim tam oda yapmadim allah nasip ederse yaza yapicam odasini zaten yanimda durcak yaza kadar

Bende agustosta tasindim daha tam yerlestirmedim bile ben sadece besik ve dolap aldim tam oda yapmadim allah nasip ederse yaza yapicam odasini zaten yanimda durcak yaza kadar
Ben de bir sure oda yapmayi dusunmuyorum o yuzden sadece park yatak aldim. Muhtemelen 1-1.5 sene yanimda yatiricam. Bir hevesle oda alan arkadaslarim odalari kullanamadi neredeyse 2-3 sene.

Reactions: Rup
Canim hic duyma cidden ben artik o yorumlara soyle diyorum hayirlisi dogrudur herkesin kendine diyip konuyu kapatiyorum kotu ornek verene de lutfen anlatmayin hassasim uzuluyorum diyorum insansa utaniyo zaten susuyo

Hic sorma canim bazen o kadar cahilce tavsiyelerde bulunuyorlarki sanki biri kendilerine birsey sormuscasina... ben kilo cok almadim yani aslinda aldimda basta bulantidan dolayi asiri kilo verdigim icin simdi ancak hamile kaldigim kiloma yetistim o yuzden goren genc yasli okumus okumamis herkes bi yorum yapiyor ama birtane olumlu birsey yok.erken dogum yaparsin kilo al diyenden senin bebek zayif olacak hastslikli olacak yada sutun olmaz ye diyene kadar.... doktorum bebek haftasindan onde gidiyor benim masallah kilosu boyu iyi cok sukur ama inan bunu bile soylesem doktora inanma doktorun dedigi cikmiyor diyorlar. Artik kimseye birsey soylemiyorum ortamda kilomla yada hamileligimle ilgili mevzu gecince hemen kalkiyorum ortami degistiriyorum ve hic cevap vermiyorum. Saygisizlik olarak algilayanda var havali oldugumu dusunende ama umursamiyorum cunku kimse beni dusunmuyor :)

Kizlar bu arada azicik yuruyus yapsam yada ayakta kalsam karnim asagi iniyor ve tas gibi kaskati kesiliyor karnim. Sali kontrolum var soracam doktoruma ama sizede sormak istedim sizinde oluyormu

Hepsi banada oluyor kendim yazmisim gibi okudum :)

Kizlar bu arada azicik yuruyus yapsam yada ayakta kalsam karnim asagi iniyor ve tas gibi kaskati kesiliyor karnim. Sali kontrolum var soracam doktoruma ama sizede sormak istedim sizinde oluyormu
Evet canim hareket edince cok yorulunca yasiyorum bende bunu korkma ama cok yorma kendini artik

Kızlar bende daha önce hissetmediğimiz değişik ağrılar başladı. Kimi zaman kasıklarımda kimi zaman göğüs kafesimin altında. Siz de yasıyor musunuz?

Kızlar bende daha önce hissetmediğimiz değişik ağrılar başladı. Kimi zaman kasıklarımda kimi zaman göğüs kafesimin altında. Siz de yasıyor musunuz?
Evet banada oluyor kasiklarim ozellikle sanki bi yere carpmisim gibi agriyor.buyuyolar kilolari arttikca normal tabi bunlar ama artik zorlamaya basladilar saglikla dogsunlar hepsi bitecek

Evet banada oluyor kasiklarim ozellikle sanki bi yere carpmisim gibi agriyor.buyuyolar kilolari arttikca normal tabi bunlar ama artik zorlamaya basladilar saglikla dogsunlar hepsi bitecek
İnsallah canım sağlıkla bir doğsunlar bir kavuşalım da daha da bir şey istemiyorum. Agrılar biraz tedirgin etti beni Doğum zamanımız yaklaşıyor acaba haberciler mi bunlar diyorum. 2 gündür de gece yatarken sancım tutar mı acaba diye kafamda kurmaya başladım agrılar boyut atlayınca.

Bence hiiç kafana takma benim bebeğim 31+0 da 1800kg idi.arkadaşiminkide ayni haftada 1850kg idi.doktorumada özellikle sordum fazlami yoksa nirmalmi diye.normal dedi

Evet bazen kasiklarimda ince bi sanci oluyo sonra cekiyo elini ayagini geciyo :)
Kuzucum benim sancıların miniğimle alakalı olduğunu düşünmüyorum sanki öncülermiş gibi geliyor. Dün de bugün de bir değişik hissettim ya tedirginliğimden ötürü ya da Doğum yaklaştı.

Aynen benimde cok artti bugun bende hemen kiyafetlerini sectim attim makinya simdi:) cantamiz hazir olsun bari.Bu arada daha once paylasmistim yumusatici olarak sirke kullaniyorum diye.yurt disi bloklarinida takip ediyorum beyaz sirke kullaniyolarmis ben elma sirkesi kullanmistim bugun beyaz sirke aldim her yerde satilmaya baslamis zaten

Aa süper çok mantıklı canım ne güzel doğal, ben de kullanırım bundan sonra. Bizim kıyafetlerimiz yıkandı ütülendi valizimize yerleşti. Annem sagolsun zaten tüm eşyalarımız onda. Çantamı hazırlamıştım ben ne olur ne olmaz diye de yarın tekrar bir göz atıp eksikleri tamamlıcam tatlım. Raporumu aldım cuma günü Annemin yanına geldim artık da eşimden ayrı olmak biraz canımı sıkıyor ay su hamile duygusallığı yedi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…