Aralikk anneleriii !

Vajinal ultrason olmadı hiç canım bende. Dediğin gibi yapıcam çok teşekkürler :)

Valla cnm bende 40 kadar bekletmek istemiyorum bi an once dogmali ama benim bebegim zayif biraz kilo almiyo bu yuzden kucugum supriz yapmazsa kirka kadar gidicez kilo almasi icin

Valla cnm bende 40 kadar bekletmek istemiyorum bi an once dogmali ama benim bebegim zayif biraz kilo almiyo bu yuzden kucugum supriz yapmazsa kirka kadar gidicez kilo almasi icin
40a kadar bebek anne karnında durduğu dakikalar bile önemli diyorlar ama bakıyorum premature bebeklere maşallah hemen gelişiyorlar. Ben de anlamıyorum valla canım ama artık kavuşmak istiyorum her gün ayrı bir tedirginlikle geçiyor gözümün önünde olsa daha rahat edicem:)
Süt muz pekmez ceviz yiyebildiğin kadar ye canım. İnşallah en kısa zamanda kilo alır miniğin.

İns cnm ben onu sordum doktora biz cogu bebegi 40 haftada aliyoruz dedi sezeryan 38 de aliyoruz dedi bende bebeklerin ilk diskisini yutma durumu olursa dedim zaten her hafta takip edicez artik dedi sancin olursa 40 kadar beklemeyiz dedi. olmazsa baska bi doktorada sorucam

Dışkı yeme nasıl bir şey ben pek anlam veremiyorum ona. Bebeklerimiz karnımızda dışkılıyor mu yani? Birkaç gün önce biriyle tanıştım normal doğum beklediğini ama bebeği dışkı yiyebilir diye apartopar sezaryene alındığını söyledi. Acaba doktorun işgüzarlığı mı demiştim duyunca. Şimdi de kesedeki sıvı miktarı ve dışkılama için endişe nöbetleri bizi bekliyor desene

Aynen hayirlisiyla bi dogsalar ah bizimde bi abla 42 haftada dogum yapti onuda sanci gelsin diye beklettiler en son doktor dedi ilk diskisini yapar yerse bebek zehirlenebilir sezeryanla doguma alindi acilen 40 kadar bekletmelerinin nedenide bebeklerin akcigeri 39 hafta tam gelisiyomus bu yuzden mis cok karisik herkes bisey soyluyo

Evet ne yazıkki herkes bir seyler söylüyor ve neye inanıcaz bilemiyoruz yaşayıp görücez bakalım. Zaten çoğu gitti azı kaldı:)

Kizlar cok ciddi nefes darligim var nefessizlikten bunaldim.yatamiyorum surekli burnum tikali ama hasta degilim sabah 6 ya kadar yatakta dondukten sonra kendimi sokaga atip yuruyus yaptim

Kizlar cok ciddi nefes darligim var nefessizlikten bunaldim.yatamiyorum surekli burnum tikali ama hasta degilim sabah 6 ya kadar yatakta dondukten sonra kendimi sokaga atip yuruyus yaptim
Aynı durumdayım canım ben de. Annemler diyor seni duyunca biz tıkanıyoruz, burnum hep tıkalı ve temizlenmiyor doğru düzgün. Baskı yüzünden de bir garip nefes alıyorum. Hatta bazen nefes nefese kalıyorum durduk yerde.

Temizlenecek bisey yok o yuzden damarlar şiştigi icin tikali eşim horladigimi soyledi bazen boguluyorsun saniyorum korkuyorum diyo .artik dogursak hayirlisiyla.hem gozumuzun onunde olunca daha huzurlu olcaz diye dusunuyorum

Temizlenecek bisey yok o yuzden damarlar şiştigi icin tikali eşim horladigimi soyledi bazen boguluyorsun saniyorum korkuyorum diyo .artik dogursak hayirlisiyla.hem gozumuzun onunde olunca daha huzurlu olcaz diye dusunuyorum
Bende genizden bir akıntı oluyor bu aralar o tıkıyor beni. İki gundur de yine miyom ağrısı çekiyorum hatta kasılma bile yaşadım dün adım atamadım bugün sağlık ocağından tahlillerimi aldım kanda mikrop görünüyor yarın doktoruma gidicem umarım büyük bir sıkıntı yoktur. Şu birkaç gündür hiç iyi hissedemedim kendimi. Sagsalim doğursaydık da 5 kat endişeler bitseydi. Gerçi sona yaklaştık az kaldı kavuşucaz inşallah miniklerimize.

Benimde agriyor kasiklarim yuruyemiyorum resmen son haftalar zormus gercekten

Ben de çok nefessiz kalıyorum. yatarken çok zorlanıyorum. hangi tarafa döneceğime şaşırıyorum. okulda ders anlatırken bazen boğulacak gibi oluyorum. daha 8 haftam var. Acaba çok mu erken bu kadar tıkanmak için. bu hafta dr.a gidince soracağım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Erken diye bisey yokki damarlar şiştikce tikanmaya sebep oluyor.tikanmaya eslik eden bisey yoksa oksuruk hapsirma v.s. baska bir sebebi yok demektir.Bazilarimiz daha erken sisiyo bazilarimiz daha gec...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…