- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.601
Onu bilmiyorum kuzum henuz bende erken galiba bilemedim :/ cok hareket etme bari canim dikkat etKuzucum benim sancıların miniğimle alakalı olduğunu düşünmüyorum sanki öncülermiş gibi geliyor. Dün de bugün de bir değişik hissettim ya tedirginliğimden ötürü ya da Doğum yaklaştı.
Bugün daha iyiydim tatlım sanırım arada yokluyor gelsem mi diye bizimkiler:) braxton hicks kasılmaları sanırım yaşadıklarımOnu bilmiyorum kuzum henuz bende erken galiba bilemedim :/ cok hareket etme bari canim dikkat et
Olabilir kuzucum senin haftana gore cok normal minnos iyice asagiya iniyorBugün daha iyiydim tatlım sanırım arada yokluyor gelsem mi diye bizimkiler:) braxton hicks kasılmaları sanırım yaşadıklarım
Çok az kaldı haklısın tatlım. Anksiyete de olduğu için sürekli tetikteyim kendimi bebeğimi dinliyorum. Çok karışık duygular hissediyormuş insan bu zamanlar:)Olabilir kuzucum senin haftana gore cok normal minnos iyice asagiya iniyor
Off kıyamam ya kafan cok karismisKizlar bugun kontrolum vardi cok sukur hersey yolunda. Doktorumla dogumuda konustuk ben epidural agrisiz normal dogum dusunuyordum yani hep oyle istedim ilk gunden beri kendi kendime ama bugun doktorum dediki epiduralde hastanede bende daha fazla para aliriz bu normalde istemeyecegimiz birsey degil ama sen bana guveniyorsan eger epidurali bosver direk fizyolojik gercek normal dogum yap cunku epiduralde sanci hissedilmedigi icin dogum 3saat surecegine 15 saat suruyor dedi.birde dediki dogumu hastalikmis gibi algilama evet agri cekeceksin ama o agriyi yasiyor diye kimse ölmuyor . Offf ne bileyim kafam cok karisti
döndü mü bebeğiniz benim ki hala aynı 2 haftadırBenimde oyle cnm ama 39 kadar donme ihtimali varmis bol bol yurumek gerekiyomus donmesi icin
Canım doktorun haklı epidural normal Doğum gerçekten çok güzel ve rahat imiş fakat riskleri var. Sancı hissetmediğin için ıkınma sıkıntısı yaşabilirsin ve apartopar sezaryene alınabilirsin, hele de bebek Doğum kanalına girdiğinde yeterince ıkınamazsan vakumlamak zorunda kalıyorlarmış ve vakum yüzünden bebeğin kafasında yamukluk oluşabilirmiş. Ben cesaret edemedim açıkcası. Bize hamilelik okulunda anlatmışlardı Doğum tercihleri, avantajları ve dezavantajlarını.Kizlar bugun kontrolum vardi cok sukur hersey yolunda. Doktorumla dogumuda konustuk ben epidural agrisiz normal dogum dusunuyordum yani hep oyle istedim ilk gunden beri kendi kendime ama bugun doktorum dediki epiduralde hastanede bende daha fazla para aliriz bu normalde istemeyecegimiz birsey degil ama sen bana guveniyorsan eger epidurali bosver direk fizyolojik gercek normal dogum yap cunku epiduralde sanci hissedilmedigi icin dogum 3saat surecegine 15 saat suruyor dedi.birde dediki dogumu hastalikmis gibi algilama evet agri cekeceksin ama o agriyi yasiyor diye kimse ölmuyor . Offf ne bileyim kafam cok karisti
Cok sagol canimm. Evet cok karisti kafam doktoruma cok guveniyorum ama ne bileyimm...Off kıyamam ya kafan cok karismisbebegine ve bedenine güven cok rahat dogum yaparsin umarim
Evet yazmayi unutmusum canim doktorum ayni seyi soyledi dedi anne 15 saatte doguramiyor ikinamadigi icin bu yuzden mecbur sezeryana aliyoruz. Aslinda korkmuyorum normal dogumdan cunku bedenimize bu yaradilistan verilmis bi ozellik inan sezeryan ameliyathane bayiltilmaktan daha cok korkuyorum ama ne bileyim offf Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikla alalim kuzularimizi kucagimizaCanım doktorun haklı epidural normal Doğum gerçekten çok güzel ve rahat imiş fakat riskleri var. Sancı hissetmediğin için ıkınma sıkıntısı yaşabilirsin ve apartopar sezaryene alınabilirsin, hele de bebek Doğum kanalına girdiğinde yeterince ıkınamazsan vakumlamak zorunda kalıyorlarmış ve vakum yüzünden bebeğin kafasında yamukluk oluşabilirmiş. Ben cesaret edemedim açıkcası. Bize hamilelik okulunda anlatmışlardı Doğum tercihleri, avantajları ve dezavantajlarını.
O sancı bize öyle bir işlendi ki filmlerde bile kadının çektiği ızdırabı gördüğümüz için doğal olarak korkuyoruz aslında. Tabi adı üstünde normal Doğum, vücut da bebek de doğduğunu doğurduğunu anlıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun miniklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah.Evet yazmayi unutmusum canim doktorum ayni seyi soyledi dedi anne 15 saatte doguramiyor ikinamadigi icin bu yuzden mecbur sezeryana aliyoruz. Aslinda korkmuyorum normal dogumdan cunku bedenimize bu yaradilistan verilmis bi ozellik inan sezeryan ameliyathane bayiltilmaktan daha cok korkuyorum ama ne bileyim offf Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikla alalim kuzularimizi kucagimiza
Benim dondu cnm bas gelis suan hareket et bol bol ve su ic ben bi ay yaptim dondudöndü mü bebeğiniz benim ki hala aynı 2 haftadır
Benim doktorumda kizdi bna sezeryan veya agrisiz dogumu akliniza getirmeyin normal dogum en sagliklisi bi mucize dunyaya geliyo ve siz bebeginiz icin o agridan mi korkuyosunuz bebeginizin saglikli olmasini istiyosan normal dogum sart dedi ki zaten bende normal dogum taraftariyim en fazla bi hafta aci cekicez ama bi omur bi cana sahip olucazKizlar bugun kontrolum vardi cok sukur hersey yolunda. Doktorumla dogumuda konustuk ben epidural agrisiz normal dogum dusunuyordum yani hep oyle istedim ilk gunden beri kendi kendime ama bugun doktorum dediki epiduralde hastanede bende daha fazla para aliriz bu normalde istemeyecegimiz birsey degil ama sen bana guveniyorsan eger epidurali bosver direk fizyolojik gercek normal dogum yap cunku epiduralde sanci hissedilmedigi icin dogum 3saat surecegine 15 saat suruyor dedi.birde dediki dogumu hastalikmis gibi algilama evet agri cekeceksin ama o agriyi yasiyor diye kimse ölmuyor . Offf ne bileyim kafam cok karisti
Hayirlisi olsun cnm biz yapmiycaz doktorum 40 kadar gidebiliriz dediKızlar benim de cuma günü çatı muayenem var. Kimisi çok ağrılı oluyor diyor kimi çok da sıkıntılı değil diyor. Bakalım Cuma günü görücem ben de. Ona göre karar vericez Doğum şekline. Normal dersek her gün gece tetikte olucaz artık beklemek nasıl olacak bilemiyorum. Ailemin yanında olduğum için eşimin yerini abim alacak sanırım. Kıyamam her gece sabahlar artık kapımın önünde
Canım bende keloid sıkıntısı var. En az dikiş gerektiren doğum şekline göre karar vericez. Eğer normal için müsait bir yapım varsa ben de 40a kadar bekleme taraftarıyım ama 40a kadar gelmezse de çok bekletmek istemiyorum bebeğimi içeride. Belli bir zaman sonra kesedeki sıvı bebeğe zarar vermeye başlıyormuş . Hatta 40ı geçiren arkadaşlar doğduklarında bebeklerinin ciltlerinin kırışık olduğundan söz ediyor.Hayirlisi olsun cnm biz yapmiycaz doktorum 40 kadar gidebiliriz dedi
Kusum cati muaynesinden korkma noluyo napiyo diyene kadar bitiyo.31.haftada korkunc kasik agrim olmustu gece acile gitmistik cati muaynesi yaptilar hazirliksiz oldugum icin korkmaya dusunmeye firsatim olmadi bitti gitti:) meger bebegim donmus cektigim agri kas agrisiymis:))Kızlar benim de cuma günü çatı muayenem var. Kimisi çok ağrılı oluyor diyor kimi çok da sıkıntılı değil diyor. Bakalım Cuma günü görücem ben de. Ona göre karar vericez Doğum şekline. Normal dersek her gün gece tetikte olucaz artık beklemek nasıl olacak bilemiyorum. Ailemin yanında olduğum için eşimin yerini abim alacak sanırım. Kıyamam her gece sabahlar artık kapımın önünde
Sağol canım içim biraz rahatladı inşallah senin gibi hissetmeden geçer biter benimki de.Kusum cati muaynesinden korkma noluyo napiyo diyene kadar bitiyo.31.haftada korkunc kasik agrim olmustu gece acile gitmistik cati muaynesi yaptilar hazirliksiz oldugum icin korkmaya dusunmeye firsatim olmadi bitti gitti:) meger bebegim donmus cektigim agri kas agrisiymis:))
Canım korkma çatıSağol canım içim biraz rahatladı inşallah senin gibi hissetmeden geçer biter benimki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?