- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.641
Ben nefesimi düzenleyemediğim için ders anlatırken işkence çektim resmen 1 hafta falan bu yüzden 37.haftayı bekleyemeyip 36da izne ayrıldım. Allah kolaylık versin.Ben de çok nefessiz kalıyorum. yatarken çok zorlanıyorum. hangi tarafa döneceğime şaşırıyorum. okulda ders anlatırken bazen boğulacak gibi oluyorum. daha 8 haftam var. Acaba çok mu erken bu kadar tıkanmak için. bu hafta dr.a gidince soracağım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Bende veriyorum son haftalarda B mikrobu olabiliyormus o yuzden kontrol ediliyor normalde yetiskinlerde problem olmuyor ama bebege gecmemesi icin dogum sirasinda antibiyotik verilebiliyormusKizlar bakalim bugun kontrole gidiyorum bende kan testi istedi gecenkinde getir gelirken dedi sizden de istiyor mu ben surekli kan veriyorum :/
Sağlık ocağı rutin kontroller dışında benden kan testi istemedi hiç doktorum. Onların sonuçlarını götürüyorum yanımda kontrollerde. bu seferki testte kanda mikrop görüldü ama napıcak hiç bilmiyorum. Onca uyarsına ragmen kan surubunu günde 1 kere içtim ve değerlerim yükselmemiş bir de bu yüzden isyan edebilir artık doktorum :)Kizlar bakalim bugun kontrole gidiyorum bende kan testi istedi gecenkinde getir gelirken dedi sizden de istiyor mu ben surekli kan veriyorum :/
bende de 2 tane kalın tulum gibi dışarda giymelik var. biri büyük biri küçük. ayrıca mont almadım zaten küçük olduğu için çift kalın battaniyeye sarıyordum ben oğlumdaKızlar benim kafama takıldı.şimdi bebeklerimiz kışın doğucak ya siz mont gibi kalın polar tulum gibi bişiler alıcakmısınız yoksa hani fermuarlı battaniyeler var ya sadece onu mu kullanıcaksınız.
Hayirlisi cnm benim bebegimde cok zayif pekmezi onerdiler pekmez yiyorum bi dene sende istersenKızlar az önce çıktım kontrolden. Kemik yapım normal doğuma müsait değilmiş doktorum istersen yaparız ama onca sancı çektikten sonra sezaryene girmek zorunda kalma ihtimalin çok yüksek dedi. Zaten muayene ederken bile baya canım acıdı
10 gün sonra tekrar gelicem. Miniğim sabrederse kasım sonunda alalım bebeği artık dedi.
Bebeğim son 2 haftada 300 gr anca almışbebeğime kilo aldırmak istiyorum bu gidişle 3.200 kg civarında doğar dedi doktorum.
Ben almadim orgu battaniye yaptirdim anneme zaten kucuklerimizin cildi hassas olucak bide onu kalin tuluma nasil sokayim bu yuzden kalin battaniyeyle saricam zaten ewde sicak oldugu icin cok usumez oglumbende de 2 tane kalın tulum gibi dışarda giymelik var. biri büyük biri küçük. ayrıca mont almadım zaten küçük olduğu için çift kalın battaniyeye sarıyordum ben oğlumda
Deniyim canım ben de. Ne kadar yiyorsun? Sabah ya da akşam fark ediyor mu?Hayirlisi cnm benim bebegimde cok zayif pekmezi onerdiler pekmez yiyorum bi dene sende istersen
Ben sadece ilk basta yaptirmistim kan testi ondan sonrada doktorum hic istemedi aslinda yaptirsam iyi olacakKizlar bakalim bugun kontrole gidiyorum bende kan testi istedi gecenkinde getir gelirken dedi sizden de istiyor mu ben surekli kan veriyorum :/
3.200 gayet iyi degilmi ki .yoksa yaniliyor muyum. Insallah saglikla alirsin aliriz kucagimiza canimKızlar az önce çıktım kontrolden. Kemik yapım normal doğuma müsait değilmiş doktorum istersen yaparız ama onca sancı çektikten sonra sezaryene girmek zorunda kalma ihtimalin çok yüksek dedi. Zaten muayene ederken bile baya canım acıdı
10 gün sonra tekrar gelicem. Miniğim sabrederse kasım sonunda alalım bebeği artık dedi.
Bebeğim son 2 haftada 300 gr anca almışbebeğime kilo aldırmak istiyorum bu gidişle 3.200 kg civarında doğar dedi doktorum.
Canım daha önce 3.500-3.700 gr civarı doğacak derdi doktorum, şimdi ise 3.200 civarı doğar dedi o yuzden biraz sıkıntı yaptım aslında kendime. İnşallah canım sağlıkla mutlulukla kavuşalım bebeklerimize.3.200 gayet iyi degilmi ki .yoksa yaniliyor muyum. Insallah saglikla alirsin aliriz kucagimiza canim
Sabah iki tatli kasigi yiyorum aksamda bi tatli kasigi ayni zamanda hergun sade soda iciyorum kasar peyniri yiyorum yumurta hasla ve ye deneyenler cok faydasini gormus oyle diyolar benim oglum bi ayda 200 gr aldi sadece simdi bunlari deniyorum hayirlisi ins kilo alirlarDeniyim canım ben de. Ne kadar yiyorsun? Sabah ya da akşam fark ediyor mu?
Yumurtanın haşlanmışı pek bana göre değil ama kırılmış deniyim ben :) hala kusma problemim oluyor belli şeyler tüketince. ben de her gün içiyorum sade soda cok da severim. Burnumu kapatıp pekmez de içerim artık. Bir de şu vitaminler var ya... ilaç sınıfına girdikleri için içmiyordum acaba içsem mi diyorum bu aralar sağlık ocağındaki doktorum decavit ve monovit vermişti vakti zamanında.Sabah iki tatli kasigi yiyorum aksamda bi tatli kasigi ayni zamanda hergun sade soda iciyorum kasar peyniri yiyorum yumurta hasla ve ye deneyenler cok faydasini gormus oyle diyolar benim oglum bi ayda 200 gr aldi sadece simdi bunlari deniyorum hayirlisi ins kilo alirlar
Bende pekmez hic sevmem ama oglum icin tuketiyorum vitamin ilacinida ben geyno ferro sanol bunu kullaniyorum gunde iki kez kullancaksan bi saglik ocagindaki doktora danis bence oyle kullan cnmYumurtanın haşlanmışı pek bana göre değil ama kırılmış deniyim ben :) hala kusma problemim oluyor belli şeyler tüketince. ben de her gün içiyorum sade soda cok da severim. Burnumu kapatıp pekmez de içerim artık. Bir de şu vitaminler var ya... ilaç sınıfına girdikleri için içmiyordum acaba içsem mi diyorum bu aralar sağlık ocağındaki doktorum decavit ve monovit vermişti vakti zamanında.
Test için sağlık ocağına gittiğimde doktor soruyor her seferinde kullanıyorsum değil mi diye ben de evet diyip geçiyordum:) doktorum zaten ilaç takviye vs hiçbirini kullanmayı sevmediğimi bildiği için sadece demir şurubunu günde 2 kere kullanmam konusunda ısrarcı:)Bende pekmez hic sevmem ama oglum icin tuketiyorum vitamin ilacinida ben geyno ferro sanol bunu kullaniyorum gunde iki kez kullancaksan bi saglik ocagindaki doktora danis bence oyle kullan cnm
Artik premeture bebekler bile cok cabuk toparliyor hic dert etmene gerek yok saglikli olsun yeterki:) 3200 gayet iyiCanım daha önce 3.500-3.700 gr civarı doğacak derdi doktorum, şimdi ise 3.200 civarı doğar dedi o yuzden biraz sıkıntı yaptım aslında kendime. İnşallah canım sağlıkla mutlulukla kavuşalım bebeklerimize.
Haklısın tatlım da İnşallah doğana kadar daha da düşmez şöyle 3 kgyi görsem rahat edicem.Artik premeture bebekler bile cok cabuk toparliyor hic dert etmene gerek yok saglikli olsun yeterki:) 3200 gayet iyi
Hayirlisi olsun canim ikiniz icinde en sagliklisi olsun yumurta et tuket bol bolKızlar az önce çıktım kontrolden. Kemik yapım normal doğuma müsait değilmiş doktorum istersen yaparız ama onca sancı çektikten sonra sezaryene girmek zorunda kalma ihtimalin çok yüksek dedi. Zaten muayene ederken bile baya canım acıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?