- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.661
Sağol canım benim. Allah hepimize hayırlı sağlıklı mutlu doğumlar nasip etsin inşallah. Bugün başladım yumurtaya ve pekmeze, et kısmına da daha çok dikkat edicem inşallah.Hayirlisi olsun canim ikiniz icinde en sagliklisi olsun yumurta et tuket bol bol
Testler çok önemli aslında dikkat etmek gerekiyor canım. Kırmızı et tüket bol bol b12 için, demir için de demir ilacını alırken yanında c vitamini yüksek olan bir besin tüket emilimi hızlı olsun.Kizlar benim kontrol vardi bugun, benim minik 32.haftada basi ters donmustu simdi tekrar duzelmis 34+5teyim ne yapcam bilmiyorum doktor artik cok oynamazlar donmesi lazim dedi ya donmezse ne olcak bilen var mi? Bide bende b12 vitamini dusmus demir dusmus testi yaptirmasam bilmicektim valla
Aa oyle mi tamam bu bilgiler guzel oldu bakiyim tatlim cok sagolllTestler çok önemli aslında dikkat etmek gerekiyor canım. Kırmızı et tüket bol bol b12 için, demir için de demir ilacını alırken yanında c vitamini yüksek olan bir besin tüket emilimi hızlı olsun.
Miniğinin dönmesi için de internette kimi hareket var o hareketlerle bebeğinin döndüğünü söyleyen arkadaşlar var bir bak istersen tatlım.
Bak tabi kuzucum inşallah sana yardımı olur miniğin döner:)Aa oyle mi tamam bu bilgiler guzel oldu bakiyim tatlim cok sagolll
Insallah kuzum yaaBak tabi kuzucum inşallah sana yardımı olur miniğin döner:)
İyi cnm bende zaten demir icin kullaniyorum yoksa benimde icecegimden degilTest için sağlık ocağına gittiğimde doktor soruyor her seferinde kullanıyorsum değil mi diye ben de evet diyip geçiyordum:) doktorum zaten ilaç takviye vs hiçbirini kullanmayı sevmediğimi bildiği için sadece demir şurubunu günde 2 kere kullanmam konusunda ısrarcı:)
Canim bol bol yuru ve gece yatarken ayaginin altina yuksek bi yastik koy duz bi sekilde uyu. Bunu bi arkadasim denedi 39 haftasinda dondu bebegi sezeryan olmaktan kurtulduKizlar benim kontrol vardi bugun, benim minik 32.haftada basi ters donmustu simdi tekrar duzelmis 34+5teyim ne yapcam bilmiyorum doktor artik cok oynamazlar donmesi lazim dedi ya donmezse ne olcak bilen var mi? Bide bende b12 vitamini dusmus demir dusmus testi yaptirmasam bilmicektim valla
Sağol canım. ben de dayanabildiğim kadar dayanacağım. İznimi doğum sonrasına öteleyebilmek için. çok şişmeden konuları ilerlettim. Tahmin etmiştim böyle olacağını.Ben nefesimi düzenleyemediğim için ders anlatırken işkence çektim resmen 1 hafta falan bu yüzden 37.haftayı bekleyemeyip 36da izne ayrıldım. Allah kolaylık versin.
Hayırlısı olsun. Gene de bebeğinin kendisinin gelmesini bekleyebilirsin. hem kilo da almış olur. tabi ki bebeğini riske sokmamak koşuluyla. Rabbim yardımcın olsun.Kızlar az önce çıktım kontrolden. Kemik yapım normal doğuma müsait değilmiş doktorum istersen yaparız ama onca sancı çektikten sonra sezaryene girmek zorunda kalma ihtimalin çok yüksek dedi. Zaten muayene ederken bile baya canım acıdı
10 gün sonra tekrar gelicem. Miniğim sabrederse kasım sonunda alalım bebeği artık dedi.
Bebeğim son 2 haftada 300 gr anca almışbebeğime kilo aldırmak istiyorum bu gidişle 3.200 kg civarında doğar dedi doktorum.
Merhaba canım. ben de bugün 33. haftaya girdim. bende de zaman zaman halsizlik oluyor ve özellikle akşamları belime ve kalçama feci ağrı giriyor. yürümekte güçlük çekiyorum. bildiğim kadarıyla normal. baskı yapıyor ve sonuçta bir ağırlık taşıyoruz. tabi çok şiddetli ve uzun süreli ise dr.una sor.Slm kizlar 32.haftadayim ve asiri halsizim.sizdede varmi bu durum.sol kalcamsa acayip agriyor.topalllayarak yuruyorumsuyumada doktor az diyor.ne yapsamki...
Her şeyi miniklerimiz için yapıyoruz zaten napalkm katlanıcaz :)İyi cnm bende zaten demir icin kullaniyorum yoksa benimde icecegimden degil
Ben bir 4 hafta öteleyebildim ama zorlamadı desem yalan olur. Yerine illaki biri gelecek gözünü kapatıp güvenmen gerekecek yerine gelecek öğretmene. Ben dönünce neyle karşılaşıcam hiç bilmiyorum çünkü çocuklara aksan kazandırabilmek için çok uğraştım ve yerime gelen ingilizce öğretmeni liseden geliyormuş.Sağol canım. ben de dayanabildiğim kadar dayanacağım. İznimi doğum sonrasına öteleyebilmek için. çok şişmeden konuları ilerlettim. Tahmin etmiştim böyle olacağını.
Her şeyi miniklerimiz için yapıyoruz zaten napalkm katlanıcaz :)İyi cnm bende zaten demir icin kullaniyorum yoksa benimde icecegimden degil
Ben bir 4 hafta öteleyebildim ama zorlamadı desem yalan olur. Yerine illaki biri gelecek gözünü kapatıp güvenmen gerekecek yerine gelecek öğretmene. Ben dönünce neyle karşılaşıcam hiç bilmiyorum çünkü çocuklara aksan kazandırabilmek için çok uğraştım ve yerime gelen ingilizce öğretmeni liseden geliyormuş.Sağol canım. ben de dayanabildiğim kadar dayanacağım. İznimi doğum sonrasına öteleyebilmek için. çok şişmeden konuları ilerlettim. Tahmin etmiştim böyle olacağını.
Doktorum da aynı şeyi söyledi canım o gelmeye hazır olsun sancıların tuttuğunda gelirsin alırız dedi. Sanırım ben de öyle yapıcam 40.haftaya kadar bekliyim diyorum gelmezse 40ta alırız inşallah.Hayırlısı olsun. Gene de bebeğinin kendisinin gelmesini bekleyebilirsin. hem kilo da almış olur. tabi ki bebeğini riske sokmamak koşuluyla. Rabbim yardımcın olsun.
Yaaa tamam kuzucum cok saol yapiyim aksamlari tesekkur ederim cicimCanim bol bol yuru ve gece yatarken ayaginin altina yuksek bi yastik koy duz bi sekilde uyu. Bunu bi arkadasim denedi 39 haftasinda dondu bebegi sezeryan olmaktan kurtuldu
Canım benim içerik naylon olduğu için kokuyordur. Benim aldığım bebek çantası da kötü kokuyor ben agzını açıp balkona koydum havalansın diye geçer mi bilemiyorum. Ben portbebe yerine hem araba koltuğu gibi kullanılan ana kucağı taşıyıcıdan almıştım bir de wrap sling sipariş vericem yakın zamanda.Kizlar ya bisey dicem ben netten portbebe aldim ama cok kotu kokuyor boyle bocek ilaci gibi ucuzda degil sizin aldiklarinizda da var mi koku ya icime sinmedi degistirsem hepsi mi boyle acaba :/ bide markali falan orjinal urun :/
Ben nefesimi düzenleyemediğim için ders anlatırken işkence çektim resmen 1 hafta falan bu yüzden 37.haftayı bekleyemeyip 36da izne ayrıldım. Allah kolaylık versin.
Tatlim yikanabiliyorsa sadece karbonatla yika kokusunu alirKizlar ya bisey dicem ben netten portbebe aldim ama cok kotu kokuyor boyle bocek ilaci gibi ucuzda degil sizin aldiklarinizda da var mi koku ya icime sinmedi degistirsem hepsi mi boyle acaba :/ bide markali falan orjinal urun :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?