Aralikk anneleriii !

bende de oluyor aynısı ders anlatmak yine iyi de sınıfı susturmak yoruyor insanı bakalım ben de 4 hafta daha çalışmayı planlıyorum ama bu gidişle zor olacak
Benim öğrencilerim o konuda çok düşünceliydi canım. Yaşları küçük ve bir çoğunun annesi ya yeni doğum yapmış ya da hamile bu yüzden bana karşı çok dikkatli davranıyorlardı oturmam için ısrar ediyor çıt çıkarmıyorlardı:) inşallah seninkiler de insafa gelir susup düzgünce dinlerler seni.

açıkçası yerime gelecek kişi yönünden sıkıntı yok. az ders almıştım onu da ben gidince diğer arkadaşlarım paylaşacak. sadece benden sonrakilere yük bırakmak istemem. Tabi ki emek verince onu bırakmak zor oluyor. ama bebeklerimizi düşünmemiz gerekiyor artık. ben şimdiden zorlanmaya başladım ama yapacak bir şey yok. çok zorlanırsam bırakacağım mecburen. Hakkımızda hayırlısı...

Doktorum da aynı şeyi söyledi canım o gelmeye hazır olsun sancıların tuttuğunda gelirsin alırız dedi. Sanırım ben de öyle yapıcam 40.haftaya kadar bekliyim diyorum gelmezse 40ta alırız inşallah.
Çok mantıklı olur. arkadaşım geçen yıl bebek kilolu olduğu için sezeryan yapmak zorunda kalmıştı. ama bebeğin kendisinin gelmesini beklediler. ben de açıkçası sezeryan olursa gününü beklemeyi düşünüyorum. Bebek gününde geldiğinde hem sütün hemen geliyor hem de memeyi alacak gücü daha çabuk buluyor. şu an Allaha şükür her şey yolunda ama bizimkinin de kilosu on gün falan önde. yani biz de kilodan dolayı sezeryan olmak zorunda kalabiliriz.

bende de oluyor aynısı ders anlatmak yine iyi de sınıfı susturmak yoruyor insanı bakalım ben de 4 hafta daha çalışmayı planlıyorum ama bu gidişle zor olacak
Benim de problemli bir sınıfım var ve o sınıfta oturamıyorum. bazen kasıklarıma feci ağrı giriyor kendimi sıkmaktan. erken doğum sebebim olacaksınız diyorum içimden. diğer sınıflarımda Allaha şükür oturarak ders anlatabiliyorum.

Haklısın en önemlisi bizim kendi evlatlarımız. Zorlama tatlım kendini tamam dediğin yerde bırak. En kötü annelik iznin bitince bir süre rapor alırsın ya da ücretsiz izne çıkarsın çünkü şuan yaşadığımız olumsuz şeyler direkt bebeklerimizi de etkiliyor.

Bunu Öğrendiğime çok sevindim canım ben de emme ve süt konusunda endişeliyim biraz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Amin canım. Benim de düşüncem o yönde izin konusunda. Biz ne kadar stres yaparsak o kadar zorlaşıyor her şey. içini rahat tut. yengem 38. haftada sezeryan oldu. o gün hemen sütü geldi. inşallah bizim de hemen gelir sütümüz. rahat ol minik de olsalar aç kalmazlar, bırakmayız

İnşallah süt sıkıntısı çekmeyiz, besleyici yağlı güzel sütümüz olur da yarar bebeklerimize. Yine biz çok şanslıyız canım öğleden sonra tatil haftasonu tatil yaz tatil bebeklerimizle kaliteli vakit geçirebilicez inşallah.

Amin canım. Haklısın şanslıyız tabi. ikinci dönemi kapatırsam 9 aylık olacak eylülde. kritik dönemi birlikte geçirmiş olacağız.

Amin canım. Haklısın şanslıyız tabi. ikinci dönemi kapatırsam 9 aylık olacak eylülde. kritik dönemi birlikte geçirmiş olacağız.
Ben de aynısını düşünüyorum. Bakalım izin bitince bir çaresini düşünücem ben de. Bebeklerin annesine en çok ihtiyacı olan zamanda yanında olamamak üzüyor insanı.

Ben de aynısını düşünüyorum. Bakalım izin bitince bir çaresini düşünücem ben de. Bebeklerin annesine en çok ihtiyacı olan zamanda yanında olamamak üzüyor insanı.
Biraz raporla biraz da ücretsiz izinle halledeceğiz inşallah. ben rapor olayını dr.umla konuştum da hepsini veremem dedi. biraz da aile hekiminden alırsam ikinci dönemi kapatıyorum inşallah. çok zorda kalırsam bir aylık ücretsiz izin alabilirim. ama ikinci dönem gitmek istemiyorum. umarım hallederiz izin işini de.

Ben henüz konuşmadım rapor işini inşallah verir yoksa birkaç aile dostumuzdan rica edicem. Hiç olmadı dediğin gibi ücretsiz izne çıkarım. Seminer dönemine ya da en kötü haziran başına kadar alabilirsek rapor yeterli gelecektir zaten. Şimdi birçok hastane sıkıntı yapıyor ohalden ötürü rapor vermeye yanaşmıyor ama ücret karşılığı verenler de varmış. Olmazsa onları araştırırsın 600-700 tlye falan alanlar olmuş etrafımda.

evet aile hekimim hasta olduğum halde vermedi.ohalden dolayı sadece hastaneler veriyormuş. onlar da korka korka veriyorlar. bizim izne kadar ohal kalkar. ama ücretli verenlere sevindim. hiç olmadı öyle hallederiz.sen hangi şehirdesin?

Ohal uzayacak gibi duruyor ama inşallah bizim izinler bitene kadar bitmiş olur. Ben Denizlideyim canım. Sen neredesin?

Ohal uzayacak gibi duruyor ama inşallah bizim izinler bitene kadar bitmiş olur. Ben Denizlideyim canım. Sen neredesin?
Çok uzatmazlar inşallah. ben İstanbul'dayım canım. Artık bakacağız çaresine. miniklerimizi sağ salim alalım da kucağımıza. sonra düşünürüz izin işini.

Çok uzatmazlar inşallah. ben İstanbul'dayım canım. Artık bakacağız çaresine. miniklerimizi sağ salim alalım da kucağımıza. sonra düşünürüz izin işini.
Haklısın canım önce bir bebeklerimize sağlıkla kavuşalım da gerisi bir şekilde halledilir zaten.

Bende izin konusunda endişeliyim benim özel şirket olduğu için 16 haftaiznim var sonrasında da rapor almak istiyorum ama şu ohal işi bozuyo inşallah bende alabilirim rapor
Özel sektör olunca biraz daha kolay alırsın bence raporu. İnşallah hiçbirimiz sıkıntı yaşamayız rapor ve izin konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…