- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.721
Olabilir kuzum cok mu buyudu karnin kacinci haftadasin? Tatli badem yagi biraz olsun durduruyor aklinda olsun hindistan cevizi yagida oyleKizLar karnimin yanindan itibaren kirmizi bi cizgi olustu.catliyomuyum yoksane yapmam gerek?
Haızrlığa gerek çok kuzum seni bir sedyeye yatırıyorlar karnını açıyorsun 2 tane yuvarlak dinleme cihazı var onları karnına bantlarla bağlıyorlar, eline bir buton veriyorlar ve bebeğin hareketini hissettiğinde o butona basmanı istiyorlar . 15-20 dk yatırıyorlar, yan yatmanı tavsiye ederim.Kizlar ben haftaya nstye giricem de ilk defa nasil birsey ne gibi bir hazirlik yapmam lazim?
Ben iki defa girdim cnm iki kemerin uzerine yatiriuolar karnini aciyolar sonra hafif bastirip bebegin yerini buluyolar birine jel surup bebegin oldugu yere koyuyolar digerinide gobek deliginin oralara koyuyolar kemerlerle bagliyolar ve kalp atislarini buluyolar 15-20 dk yatiriyolar ac gitme tok olmalisin daha iyi sonuc aliyorlarmisKizlar ben haftaya nstye giricem de ilk defa nasil birsey ne gibi bir hazirlik yapmam lazim?
Ya kizlar ben gece ister istemez duz yatiyorum yani uyAndigimda duz yatmis oluyorum internet sitelerinden baktim bu zararli diyo yakin tarihte doktor randevusu olan arkadaslar bi sorabilirmi bebege zarar mi veriyorum aklima takildi ama bilincli yaptigim bisey degil duz yatmak
Sagol cnm dikkat edicem bundan sonra rabbim korusun bebeklerimiziCanım hafta sonu doktorum bu konuda bana uyarıda bulundu bundan sonra sırt üstü yatmamaya çalış dedi ki gece hiç uyuyamıyorum 300 kere dönüyorumdur 1 sağa 1 sola bebeğe giden kan akışı yavaşlayabiliyormuş Allah korusun..bundan sonra dikkat etmeye çalış...
Canim sag tarafina hafif sirtinin altina yastik koy hem sola yatmis olursun hem donemezsinYa kizlar ben gece ister istemez duz yatiyorum yani uyAndigimda duz yatmis oluyorum internet sitelerinden baktim bu zararli diyo yakin tarihte doktor randevusu olan arkadaslar bi sorabilirmi bebege zarar mi veriyorum aklima takildi ama bilincli yaptigim bisey degil duz yatmak
Canım içimizde küçük bir insan taşıyoruz tabiki hepimiz yaşıyoruz o yorgunluğu. Zaman geçtikçe iyice hantallaştığımı, ağırlaştığımı hissediyorum. Kapı çaldığında bile kalkmak işkence gibi geliyor bana.Ben cok yorgunum bu ara kolum bacagim kalkmiyo butun gun yatiyorum sizde boyle oldunuz mu?
Tam sagol cnm bi deneyim bunuCanim sag tarafina hafif sirtinin altina yastik koy hem sola yatmis olursun hem donemezsin
Maşallah tosuna:) üzülme canım ben de 3 kilo olsa keşke diye bekliyorum.Bugun kontrolumuz vardi.Hastane degistirdim be eski doktoruma gitmis oldum.bebegin şişko dedi3kilo olmus ama ben toplamda 3kg aldim cocugun agzini acip zorla yedirmiyorumki bide kanim cok dusmus demir hapi verdi gunde 2 kez kullanicam.kimimiz zayif diye uzuluyor kimimiz şişko diye...
Masallah canim kimseye soyleme Allah nazarlardan saklasin bebisini. bu arada yorgunluk bazi gunler bendede asiri oluyor 24saat uyusam uyurum o derece. bende 33. HaftadayimBugun kontrolumuz vardi.Hastane degistirdim be eski doktoruma gitmis oldum.bebegin şişko dedi3kilo olmus ama ben toplamda 3kg aldim cocugun agzini acip zorla yedirmiyorumki bide kanim cok dusmus demir hapi verdi gunde 2 kez kullanicam.kimimiz zayif diye uzuluyor kimimiz şişko diye...
Masaallah cnm bebegine kilosu iyi tombul bi bebek olucak bence sevinmelisin cnm bende kilo alsin diye ne kadar cok ugrasiyorumBugun kontrolumuz vardi.Hastane degistirdim be eski doktoruma gitmis oldum.bebegin şişko dedi3kilo olmus ama ben toplamda 3kg aldim cocugun agzini acip zorla yedirmiyorumki bide kanim cok dusmus demir hapi verdi gunde 2 kez kullanicam.kimimiz zayif diye uzuluyor kimimiz şişko diye...
Ya iste doktorlar cok moral bozuyo aaaa gobek cevresi 38 hatta 39 haftalik aaa cok kilolu 4kgnun ustunde dogcak hmmm filan yapiyolar dunyanin en kotu seyiymis gibi soyluyolar o kadar kotu hissettiriyorlarki anlatamam.sonucta son 3 4 hafta alsin en fazla 1 kg 1.5kg...ne biliym cok moralimi bozdu yaMasaallah cnm bebegine kilosu iyi tombul bi bebek olucak bence sevinmelisin cnm bende kilo alsin diye ne kadar cok ugrasiyorum
Bana olmuyor ama belki kas agrisida olabilir son tahlillerinden kendinde bakabilirsin magnezyum seviyene...bebeklerimizde buyudu artik bazi agrilar normal benceslm kızlar,
sol tarafıma ani ağrılar giriyor sizde de oluyor mu?Magnezyum eksikliğinden olabilir mi ki?
Bozma moralini canım şuan en son olması gereken şey senin canının sıkılması. boşver sağlığı yerinde olsun da ne güzel tosun tosun seversin eline gelir annesi, hem çok da rahat edersinYa iste doktorlar cok moral bozuyo aaaa gobek cevresi 38 hatta 39 haftalik aaa cok kilolu 4kgnun ustunde dogcak hmmm filan yapiyolar dunyanin en kotu seyiymis gibi soyluyolar o kadar kotu hissettiriyorlarki anlatamam.sonucta son 3 4 hafta alsin en fazla 1 kg 1.5kg...ne biliym cok moralimi bozdu ya
Tamam canim cok tesekkur ederimHaızrlığa gerek çok kuzum seni bir sedyeye yatırıyorlar karnını açıyorsun 2 tane yuvarlak dinleme cihazı var onları karnına bantlarla bağlıyorlar, eline bir buton veriyorlar ve bebeğin hareketini hissettiğinde o butona basmanı istiyorlar . 15-20 dk yatırıyorlar, yan yatmanı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?