Aralikk anneleriii !

Tamam canim cokk saol

Ben cok yorgunum bu ara kolum bacagim kalkmiyo butun gun yatiyorum sizde boyle oldunuz mu?
Evet canim bende oyle kolumu kaldirasim yok bazen cok enerji geliyo bazen tum gun uyusam keske diyorum ama uyuyamiyorum da ilginc bir sekilde hic uzun uyku olmuyor bisekilde uyaniyorum ya tuvalet icin ya bacak agrisi... az kaldi ya enerji azaliyo ;(

Bosa moralini bozma cnm kilolu dogan bebeklerin solunum sikintisi olmuyo o yuzden daha iyi doktorlar bazen cok abartiyolar yarabbi sukur de gec sen en guzeli

Kizlar yarin gratiste %50 basliyor ozellikle unibaby islak mendiller sebamedler goguspedleri sabahtan biter daha once haber vercegimi soylemistim.piyasadaki en iyi fiyatlar olcak.bende son kampanyami hazirlayip magazami teslim edip izne cikiyorum artik.sabahtan gidip almanizi tavsiye ederim.birde bence yenidogan icin sebamed degil unibaby.cunku sebamed satildigi icin eski kalitesi yok sikayet cok geliyo unibaby eczacibasinin ve su anda piyasanin en boyasiz slssiz parabensiz zararsiz urunlerinden diyebilirim.birde perfect pryty var kanadadan gelen bir marka bebe yagi ve losyonunu tavsiye edebilirim.cok optum hepinizi

Islak mendilde huggies yenidoganida atlamayin.sadece pamuk ve su iceren prima yenidogan huggies yenidogan ve unibaby.tabi bebek temizleme pamuklarida var benrinin.az ve öz alin kendinizi kaybetmeyin:)

Çok sağol canım. Süper haber

Tesekkur ederiz cnm

KizLar 33 haftada nst ye girdim.doktor sanci cikmis dedi.hastaneye yatiralim dedi.istemedim.basina boyle bisi gelen varmi.normalmi acaba...

KizLar 33 haftada nst ye girdim.doktor sanci cikmis dedi.hastaneye yatiralim dedi.istemedim.basina boyle bisi gelen varmi.normalmi acaba...
Benim nstlerimde sancı çıkmadı ama doktorun hastaneye yatmanı istediyse gerekli olabilirdi. Güvenemediysen başka bir doktora görün cnm ama boşlama senin haftalarında sancı erken doğuma sebebiyet verebilir.

nasipse insaallah 28 aralik beklenen d.tarihim..esyamizi aldik,ama ayrinoda simdilik yapmiyacagiz..
kuyruk sokumu agrisi cok fzla ama ne cabuk gecti gunlr diyorum.. dogumda yaniniza kim gelecek? annemler ile ayni sehirdeyiz kayinvalidemlerde 11 aralikta gelecekler.. sizde durumlar nedir simdiden lohusaligi düşünüyorum açıkçası ..

Ben de ayrı oda yapmıcam en azından 1-1.5 sene o yüzden şimdilik sepetimiz ve park yatağımız var. Ben de bu aralar kendimi çok garip hissediyorum sancılar sürekli yokluyor, karnım aşağı indi sanki doğuma az kaldı gibi hissediyorum. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin miniğim zaten az vaktimiz kaldı 40a da. Benim ve eşimin ailemizin bulunduğu şehirde yapıcam ben doğumu o yüzden izne ayrılınca annemin evine geldim. ben sadece bebeğime kavuşacağım onu koklayacağım anı düşünüyorum.

Devlet hastanesine gittim.rutin aliyorlar.
Canim devlet hastanesi kolay kolay yatis vermez bu 1. ikincisi ben acilde boyle bisey gormustum ege uninin takipli hastasiymis acildeydi o da. 33.haftada yatis vermisler yatmamis 36.haftada kanamayla gelmis cunku bebegin esi asagiya inip kanali tikamis ve orda kadina zamaninda yatis verilmis dosyanda yaziyor niye yatmadin diyorlardi sanciyla gezdigin icin kanal tikanmis bebeginin hayatini bile isteye tehlikeye atmissin filan diyolardi kadin gozumun onunde resmen cöktu sonra noldu bilmiyorum

Benim de 31 Aralık. gerçekten çabuk geçti. Sadece son günler biraz yavaş geçiyor. sabırsızlandığım için heralde. Benim kayınvalidem gelecek kırkına kadar. Açıkçası beni de lohusalık korkutuyor. ilk çocuğum. beni neler bekliyor bilmiyorum. büyük ihtimalle sadece kokusu bile iyi olmama yetecek. Güzel şeyler düşünmek istiyorum. bir an önce hepimiz kucağımıza alırız inşallah, tabi ki sağlıkla.

amin inşallah beni geren sey babam gibi sevsemde o 40 gun boyunca k.pederiminde evde olacak olmasi yani esim harici bir erkegin evde olacak olmasi ne bileyim kanamasi var dikisi var meme ucu sorunu var rahat olabilicekmiyim bilmiyorum . .

Canim sanci erken dogumun habercisi olabilir bebegini tehlikeye atma git yat icin rahat olsun zaten sancisi olmayan kisilere kolay yatis vermezler ntsyle bebegin kalp atisini ve sancini takip ederler git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…