Aralikk anneleriii !

amin inşallah beni geren sey babam gibi sevsemde o 40 gun boyunca k.pederiminde evde olacak olmasi yani esim harici bir erkegin evde olacak olmasi ne bileyim kanamasi var dikisi var meme ucu sorunu var rahat olabilicekmiyim bilmiyorum . .
Çok haklısın. ben de olsam aynı şeyleri hissederdim. Aslında sadece kayınvaliden gelemez mi? bu durumu eşinle konuşabilirsin. Zor bir dönem. Bir de saygı yapacağım telaşına girmek kasar. Mesela benim kayınvalidem sağolsun iyidir ama kayınpederim her şeye karışan biridir. ayağındaki çoraptan giydiğine, yediğine içtiğine... Ben çıldırırdım heralde o da gelse.

malesef canim onlar ayri markete bile gitmezler sehirde uzak birde yakin olsa dogum sonrasi belki kendisi giderdi ama ilk torun birde gormek istiyor haliyle ama işte nolcak nasil olacak göreceğiz . .

malesef canim onlar ayri markete bile gitmezler sehirde uzak birde yakin olsa dogum sonrasi belki kendisi giderdi ama ilk torun birde gormek istiyor haliyle ama işte nolcak nasil olacak göreceğiz . .
Yani bebeğine odaklanacaksın o zaman. onlar da zaten bu süreçte senden bir beklenti içine girmezler. Mümkün olduğunca seni rahatsız etmemeye çalışır. İdare edeceksiniz kırk gün.

Kizlar 34. haftadayim iki uc gundur bi anda elim ayagim titriyor nefesim daraliyor nabzim artiyor ve sanirim tansiyonum dusuyor bayilacak gibi oluyorum korkuyorum evde tek olunca ya bayilirsam bebegime birsey olur diye. bu anlattigim ayaktayken bi anda oluyor egilip dogrulmadan kaynaklanan birsey degil yani. varmi benim gibi olan normal mi bu

Banada oluyor hatta gecen aksam banyoya girdim suyu actigim an oldu hemen esime seslendim gelip beni alip yatirdi.tansiyon degilde nefes alma zorlugu cektigimiz icin bazen oksijen yetersizliginden oluyormus.ozellikle evde tekken banyoya giremeni tavsiye ederim

Kimseyi korkutmak istemem ama yarin ay dunyaya cok fazla yaklasacagi icin dogum olaylarinin %20 artmasi bekleniyormus cunku vucudumuzdaki suyu dogrudan etkiliyormus.
Bu arada kasintilarim 1 gecede basladi yavas yavas olmadi ve beni delirtmis durumda umarim hic biriniz yasamazsiniz

Bende kasiniyorum canim kasindikca kremliyorum kendimi catlama belirtisi kasinma
Ben catliycagim kadar catladim malesef sadece 3 kg alip kocaman bir gobek sahibi olunca kremler yaglar hic bir ise yaramadi ki ben bu isin icindeyim neler neler kullandim...benim ayaklarim ellerim sirtim kollarimin ici kasiniyor son haftalarda bazi hamilelerde olan bisey

Canım o kaşıntıyı bir doktoruna danış istersen karaciğer kaynaklı olabilir en azından önlem almış olursun. Bu arada sen de uyuyamayanlardansın sanırım günaydın

Allah sifa versin canim benim gecer insallah. bu arada ayin dunyaya yaklasip dogumlari arttirmasi cok ilginc bi haber ins bizleri etkilemez yada bi sabah foruma gircez hepimiz dogurmusuz :)))))) ayy allahim sen hepimize yardim et. bu arada bende dun banyoda cok kotu oldum off korkuyorum bayilacam diye

Tatlim mumkun oldukca tek kalmamaya dikkat et ve gun icinde bol bol dinlen

merhaba kızlar aranızda planlı sezeryan olacak var mı? varsa kaçıncı haftada alınacağını konuştunuz mu dr la??

Reactions: Rup
Var kuzum benim kız dönmüyo dönemiyo yeri yok aralığın ilk haftası alıcaz sanırım yine haftaya bi bakalım dedik
Hakkınızda Hayırlısı olsun canım. İkiniz için en sağlıklı doğum şekli neyse o olsun inşallah.
Doktorum karnımda olduğu her gün kardır diye son birkaç güne kadar beklemek istiyor tabi kendiliğinden ben gelicem artık çok sıkıldım derse bilemem
Sen de bir konuş doktorunla canım en iyisini onlar bilip yönlendiriyorlar zaten.

hemen hemen 38-39 haftalarda demekki keşke whatsup grubu kurup ordan iletişime devam etsek kolayca hemen hemen aynı ay anne olucaz

Reactions: Rup
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…