- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.761
Çok haklısın. ben de olsam aynı şeyleri hissederdim. Aslında sadece kayınvaliden gelemez mi? bu durumu eşinle konuşabilirsin. Zor bir dönem. Bir de saygı yapacağım telaşına girmek kasar. Mesela benim kayınvalidem sağolsun iyidir ama kayınpederim her şeye karışan biridir. ayağındaki çoraptan giydiğine, yediğine içtiğine... Ben çıldırırdım heralde o da gelse.amin inşallah beni geren sey babam gibi sevsemde o 40 gun boyunca k.pederiminde evde olacak olmasi yani esim harici bir erkegin evde olacak olmasi ne bileyim kanamasi var dikisi var meme ucu sorunu var rahat olabilicekmiyim bilmiyorum . .
malesef canim onlar ayri markete bile gitmezler sehirde uzak birde yakin olsa dogum sonrasi belki kendisi giderdi ama ilk torun birde gormek istiyor haliyle ama işte nolcak nasil olacak göreceğiz . .Çok haklısın. ben de olsam aynı şeyleri hissederdim. Aslında sadece kayınvaliden gelemez mi? bu durumu eşinle konuşabilirsin. Zor bir dönem. Bir de saygı yapacağım telaşına girmek kasar. Mesela benim kayınvalidem sağolsun iyidir ama kayınpederim her şeye karışan biridir. ayağındaki çoraptan giydiğine, yediğine içtiğine... Ben çıldırırdım heralde o da gelse.
Yani bebeğine odaklanacaksın o zaman. onlar da zaten bu süreçte senden bir beklenti içine girmezler. Mümkün olduğunca seni rahatsız etmemeye çalışır. İdare edeceksiniz kırk gün.malesef canim onlar ayri markete bile gitmezler sehirde uzak birde yakin olsa dogum sonrasi belki kendisi giderdi ama ilk torun birde gormek istiyor haliyle ama işte nolcak nasil olacak göreceğiz . .
Nemlendir canım kendini sürekli. Benim kaşıntım olmadı ama diğer gruplardaki arkadaşlardan kaşıntı yüzünden uyuyamayanlar bile varKaşınıyooruummmkasintisi olan var mi ne kullaniyorsunuz??
Bende kasiniyorum canim kasindikca kremliyorum kendimi catlama belirtisi kasinmaKaşınıyooruummmkasintisi olan var mi ne kullaniyorsunuz??
Banada oluyor hatta gecen aksam banyoya girdim suyu actigim an oldu hemen esime seslendim gelip beni alip yatirdi.tansiyon degilde nefes alma zorlugu cektigimiz icin bazen oksijen yetersizliginden oluyormus.ozellikle evde tekken banyoya giremeni tavsiye ederimKizlar 34. haftadayim iki uc gundur bi anda elim ayagim titriyor nefesim daraliyor nabzim artiyor ve sanirim tansiyonum dusuyor bayilacak gibi oluyorum korkuyorum evde tek olunca ya bayilirsam bebegime birsey olur diye. bu anlattigim ayaktayken bi anda oluyor egilip dogrulmadan kaynaklanan birsey degil yani. varmi benim gibi olan normal mi bu
Ben catliycagim kadar catladim malesef sadece 3 kg alip kocaman bir gobek sahibi olunca kremler yaglar hic bir ise yaramadi ki ben bu isin icindeyim neler neler kullandim...benim ayaklarim ellerim sirtim kollarimin ici kasiniyor son haftalarda bazi hamilelerde olan biseyBende kasiniyorum canim kasindikca kremliyorum kendimi catlama belirtisi kasinma
Canım o kaşıntıyı bir doktoruna danış istersen karaciğer kaynaklı olabilir en azından önlem almış olursun. Bu arada sen de uyuyamayanlardansın sanırım günaydınBen catliycagim kadar catladim malesef sadece 3 kg alip kocaman bir gobek sahibi olunca kremler yaglar hic bir ise yaramadi ki ben bu isin icindeyim neler neler kullandim...benim ayaklarim ellerim sirtim kollarimin ici kasiniyor son haftalarda bazi hamilelerde olan bisey
Badem yağı kullandığım için çok olmuyo arasıra sadece sürmeyi unuttuğum zaman kaşınıyo hemde çıldırcak kadar ama sürünce geçiyoKaşınıyooruummmkasintisi olan var mi ne kullaniyorsunuz??
Allah sifa versin canim benim gecer insallah. bu arada ayin dunyaya yaklasip dogumlari arttirmasi cok ilginc bi haber ins bizleri etkilemez yada bi sabah foruma gircez hepimiz dogurmusuz :)))))) ayy allahim sen hepimize yardim et. bu arada bende dun banyoda cok kotu oldum off korkuyorum bayilacam diyeBen catliycagim kadar catladim malesef sadece 3 kg alip kocaman bir gobek sahibi olunca kremler yaglar hic bir ise yaramadi ki ben bu isin icindeyim neler neler kullandim...benim ayaklarim ellerim sirtim kollarimin ici kasiniyor son haftalarda bazi hamilelerde olan bisey
Tatlim mumkun oldukca tek kalmamaya dikkat et ve gun icinde bol bol dinlenAllah sifa versin canim benim gecer insallah. bu arada ayin dunyaya yaklasip dogumlari arttirmasi cok ilginc bi haber ins bizleri etkilemez yada bi sabah foruma gircez hepimiz dogurmusuz :)))))) ayy allahim sen hepimize yardim et. bu arada bende dun banyoda cok kotu oldum off korkuyorum bayilacam diye
Canım benimki öyle ayın28inde alacak yani 39+ 3 falan olmuş oluyor tabi benim miniğin bekleyeceğini sanmıyorum. Çok sıkıntı vermeye başladı bu aralarmerhaba kızlar aranızda planlı sezeryan olacak var mı? varsa kaçıncı haftada alınacağını konuştunuz mu dr la??
Var kuzum benim kız dönmüyo dönemiyo yeri yok aralığın ilk haftası alıcaz sanırım yine haftaya bi bakalım dedikmerhaba kızlar aranızda planlı sezeryan olacak var mı? varsa kaçıncı haftada alınacağını konuştunuz mu dr la??
Hakkınızda Hayırlısı olsun canım. İkiniz için en sağlıklı doğum şekli neyse o olsun inşallah.Var kuzum benim kız dönmüyo dönemiyo yeri yok aralığın ilk haftası alıcaz sanırım yine haftaya bi bakalım dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?