Aralikk anneleriii !

banada 39 .haftada alıyorum dedi doktorum erken gelmezs tabi dedi
Aslında kendi isteğiyle gelse daha güzel olurdu hem vücudumuz doğum yaptığını anlardı hem de bebek doğduğunu anlardı. ben her akşam yatağa bu gece suyum ya da nişanım gelirse neler yapmam gerekir listesini gözümün önüne getirerek yatıyorum

Ayni durum bendede var her gce kontrol ediyorum dogumun en belirgin ozelligi kasilmalarmis bu aralar cok fazla bende

canım allah kolaylık versin ilk çocuğumda aynı şeyleri yaşadım. o kadar zor oluyor ki kayınpederle aynı evde yeni doğum yapmış olmak. 40 gün birlikteydik ne yatabiliyorsun ne rahat edebiliyorsun emzirme zaten başlı başına problem bebek ilk zamanlar çok emmek istiyordu duşa girmek sıkıntı bide benim doğalgaz sobalı evdi kasımda doğumdu o kadar zor günler geçirdim ki seni çok iyi anlayabiliyorum endişeni

ağlama krizi geçirmiştim. çoçuğa ilk günler çay bardağına su koyup gelirdi verecekmiş cocuğa sütüm yetmiyormuş neler neler

Ben hasta oluyorum bogazim kulaklarim burnum...sirkeli suyla gargara yaptim hemen aldi bogazimin agrisini ama cok midem bulandi baska oneriniz var mi?

Aynen öyle kuzucum doktor zaten yinede bi haftaya bidaha düşünürüz şimdiden çok planlanmayalım yinede dedi zaten hayırlısı tabi kuzucummm

Aynen öyle kuzucum doktor zaten yinede bi haftaya bidaha düşünürüz şimdiden çok planlanmayalım yinede dedi zaten hayırlısı tabi kuzucummm
Ayy canım ya olur da bir anda gelecek olurlarsa sezaryene genel anesteziyle alıyorlarmış diye duydum fena panikledim haftaya doktoruma 25inde mi alsak diye konuşiyim diyorum.

Reactions: Rup
Ayy canım ya olur da bir anda gelecek olurlarsa sezaryene genel anesteziyle alıyorlarmış diye duydum fena panikledim haftaya doktoruma 25inde mi alsak diye konuşiyim diyorum.
Panik yapma :) hayirlisi neyse o olsun bebegin saglikli olsunda genel anestezi olsun hic onemli degil.Benimde sekerim yuksek cikiyor bu hafta bende randevu alicam bugun benimkinide haftaya alir belki.yeterki saglikli olsunlar :)

Puset aldinizmi ben e bebekten 549 a aldim ve cok begendim tek elle kapaniyor anakucagida var ikiside hafif cok begendim tavsiye ederim.bir de logusa kilodu aldim kullan at 5 li paket hastanede cok pratik olur diye dusunuyorum aklinizda olsun

Panik yapma :) hayirlisi neyse o olsun bebegin saglikli olsunda genel anestezi olsun hic onemli degil.Benimde sekerim yuksek cikiyor bu hafta bende randevu alicam bugun benimkinide haftaya alir belki.yeterki saglikli olsunlar :)
Haklısın canım dediğin gibi sağlıklı olsun gerisi mühim değil ama bebeğimi doğar doğmaz göremem baygın olursam narkoz sersem eder diye korkuyorum ilk beni görsün istiyorum.
Tokluk şekerin mi yüksek çıkıyor? Haberdar et bizi doktordan sonra. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini:)

Jinekolg degil cumhurbaskani:)butun gun aradim randevu alamadim:) hastaneye mail attim artik belki onlar arar.aclik sekerim 115 tokluk 170 cikti son 6 gundur duzenli olarak artiyor.yedigim en sekerli sey yarim armut.zaten 35 haftada 3 kg aldim yemek yedigim pek soylenemez.ne olduysa artik anlamadim...
Bebegin ilk seni goremezse babasini gorur canini sıkma ilk goremesede sen emziricen senin koynunda uyucak senin süt kuzun olcak.ne bebekler var anneleri aylarca kucagina alamiyor...hayirlisi olsun bosver sen panik yapip kotu dusunme

Ben de ulaşamayınca sinir oluyorum benimki de çok yoğun ama çözümü whatsappta bulduk bir şey olursa whatsapptan yaz bana dedi çünkü adamcağız öğle yemeğine bile gidemiyor yoğunluktan.
Haklısın neler neler var sonuçta o bağ kurulacak anneyle öyle ya da böyle
Alalala bir anda neden öyle artmaya başladı acaba açlık sınırı 130 falan diye biliyorum ama tokluk konusunda bir bilgim yok. inşallah sıkıntılı bir durum yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…