- 12 Mayıs 2016
- 122
- 124
- 103
- 36
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.781
Aslında kendi isteğiyle gelse daha güzel olurdu hem vücudumuz doğum yaptığını anlardı hem de bebek doğduğunu anlardı. ben her akşam yatağa bu gece suyum ya da nişanım gelirse neler yapmam gerekir listesini gözümün önüne getirerek yatıyorumbanada 39 .haftada alıyorum dedi doktorum erken gelmezs tabi dedi
Ayni durum bendede var her gce kontrol ediyorum dogumun en belirgin ozelligi kasilmalarmis bu aralar cok fazla bendeAslında kendi isteğiyle gelse daha güzel olurdu hem vücudumuz doğum yaptığını anlardı hem de bebek doğduğunu anlardı. ben her akşam yatağa bu gece suyum ya da nişanım gelirse neler yapmam gerekir listesini gözümün önüne getirerek yatıyorum
Ben çok kasılma yaşamıyorum ama Sancıdan ve ağrıdan napıcağımı şaşırıyorum, sağlıkla gelsinler artık zaten vakit de geldiAyni durum bendede var her gce kontrol ediyorum dogumun en belirgin ozelligi kasilmalarmis bu aralar cok fazla bende
benim ki ayın 25nde alıcak gibi. 39 dolunca alıcam dedi 10 günüm kaldı kızlarmerhaba kızlar aranızda planlı sezeryan olacak var mı? varsa kaçıncı haftada alınacağını konuştunuz mu dr la??
canım allah kolaylık versin ilk çocuğumda aynı şeyleri yaşadım. o kadar zor oluyor ki kayınpederle aynı evde yeni doğum yapmış olmak. 40 gün birlikteydik ne yatabiliyorsun ne rahat edebiliyorsun emzirme zaten başlı başına problem bebek ilk zamanlar çok emmek istiyordu duşa girmek sıkıntı bide benim doğalgaz sobalı evdi kasımda doğumdu o kadar zor günler geçirdim ki seni çok iyi anlayabiliyorum endişeninasipse insaallah 28 aralik beklenen d.tarihim..esyamizi aldik,ama ayrinoda simdilik yapmiyacagiz..
kuyruk sokumu agrisi cok fzla ama ne cabuk gecti gunlr diyorum.. dogumda yaniniza kim gelecek? annemler ile ayni sehirdeyiz kayinvalidemlerde 11 aralikta gelecekler.. sizde durumlar nedir simdiden lohusaligi düşünüyorum açıkçası ..
ağlama krizi geçirmiştim. çoçuğa ilk günler çay bardağına su koyup gelirdi verecekmiş cocuğa sütüm yetmiyormuş neler nelerÇok haklısın. ben de olsam aynı şeyleri hissederdim. Aslında sadece kayınvaliden gelemez mi? bu durumu eşinle konuşabilirsin. Zor bir dönem. Bir de saygı yapacağım telaşına girmek kasar. Mesela benim kayınvalidem sağolsun iyidir ama kayınpederim her şeye karışan biridir. ayağındaki çoraptan giydiğine, yediğine içtiğine... Ben çıldırırdım heralde o da gelse.
Amin ins cnmBen çok kasılma yaşamıyorum ama Sancıdan ve ağrıdan napıcağımı şaşırıyorum, sağlıkla gelsinler artık zaten vakit de geldi
banyodan sonra bol bebek yağı ve sonrasında nemlendirici krem kullan sürekliKaşınıyooruummmkasintisi olan var mi ne kullaniyorsunuz??
Allah sağlıkla kavuştursun çok az kalmış :) epidural mi spinal mi tercih ediyorsun?benim ki ayın 25nde alıcak gibi. 39 dolunca alıcam dedi 10 günüm kaldı kızlar
Aynen öyle kuzucum doktor zaten yinede bi haftaya bidaha düşünürüz şimdiden çok planlanmayalım yinede dedi zaten hayırlısı tabi kuzucummmHakkınızda Hayırlısı olsun canım. İkiniz için en sağlıklı doğum şekli neyse o olsun inşallah.
Doktorum karnımda olduğu her gün kardır diye son birkaç güne kadar beklemek istiyor tabi kendiliğinden ben gelicem artık çok sıkıldım derse bilemem
Sen de bir konuş doktorunla canım en iyisini onlar bilip yönlendiriyorlar zaten.
Canım hemen kivi al ve kivi ye günde iki tane c vitamini deposu bide karabiberli elma kaynat iç karabiber boğazını açarBen hasta oluyorum bogazim kulaklarim burnum...sirkeli suyla gargara yaptim hemen aldi bogazimin agrisini ama cok midem bulandi baska oneriniz var mi?
Ayy canım ya olur da bir anda gelecek olurlarsa sezaryene genel anesteziyle alıyorlarmış diye duydumAynen öyle kuzucum doktor zaten yinede bi haftaya bidaha düşünürüz şimdiden çok planlanmayalım yinede dedi zaten hayırlısı tabi kuzucummm
Cinnet sebebi resmenağlama krizi geçirmiştim. çoçuğa ilk günler çay bardağına su koyup gelirdi verecekmiş cocuğa sütüm yetmiyormuş neler neler
Panik yapma :) hayirlisi neyse o olsun bebegin saglikli olsunda genel anestezi olsun hic onemli degil.Benimde sekerim yuksek cikiyor bu hafta bende randevu alicam bugun benimkinide haftaya alir belki.yeterki saglikli olsunlar :)Ayy canım ya olur da bir anda gelecek olurlarsa sezaryene genel anesteziyle alıyorlarmış diye duydumfena panikledim haftaya doktoruma 25inde mi alsak diye konuşiyim diyorum.
Haklısın canım dediğin gibi sağlıklı olsun gerisi mühim değil ama bebeğimi doğar doğmaz göremem baygın olursam narkoz sersem eder diye korkuyorumPanik yapma :) hayirlisi neyse o olsun bebegin saglikli olsunda genel anestezi olsun hic onemli degil.Benimde sekerim yuksek cikiyor bu hafta bende randevu alicam bugun benimkinide haftaya alir belki.yeterki saglikli olsunlar :)
Jinekolg degil cumhurbaskani:)butun gun aradim randevu alamadim:) hastaneye mail attim artik belki onlar arar.aclik sekerim 115 tokluk 170 cikti son 6 gundur duzenli olarak artiyor.yedigim en sekerli sey yarim armut.zaten 35 haftada 3 kg aldim yemek yedigim pek soylenemez.ne olduysa artik anlamadim...Haklısın canım dediğin gibi sağlıklı olsun gerisi mühim değil ama bebeğimi doğar doğmaz göremem baygın olursam narkoz sersem eder diye korkuyorumilk beni görsün istiyorum.
Tokluk şekerin mi yüksek çıkıyor? Haberdar et bizi doktordan sonra. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini:)
Ben de ulaşamayınca sinir oluyorum benimki de çok yoğun ama çözümü whatsappta bulduk bir şey olursa whatsapptan yaz bana dedi çünkü adamcağız öğle yemeğine bile gidemiyor yoğunluktan.Jinekolg degil cumhurbaskani:)butun gun aradim randevu alamadim:) hastaneye mail attim artik belki onlar arar.aclik sekerim 115 tokluk 170 cikti son 6 gundur duzenli olarak artiyor.yedigim en sekerli sey yarim armut.zaten 35 haftada 3 kg aldim yemek yedigim pek soylenemez.ne olduysa artik anlamadim...
Bebegin ilk seni goremezse babasini gorur canini sıkma ilk goremesede sen emziricen senin koynunda uyucak senin süt kuzun olcak.ne bebekler var anneleri aylarca kucagina alamiyor...hayirlisi olsun bosver sen panik yapip kotu dusunme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?