Aralikk anneleriii !

Merhaba arkadaşım konuyu takip ediyorum ama fazla yazma şansım olmuyo bende Ege ye gidiyordum 30 . Haftada doktor değiştirip medikal park a gittim suan oraya devam ediyorum normal Doğum istediğim icin yazdıkların ilgili cekti acaba medikal de hangi doktora gidiyorsun ve sana sezaryan dedi

Aclik 95 tokluk 140 sınır.nihayet kendi aradi cuma gunu bana dahiliyeden randevu aldi ac gelcksin test sonuclarina gore insline baslayabilirsin dedi sagolsun.bende bilmiyorum sekerim arttikca kasintimda artiyor.artik kucagimiza alalim ya rahatlayalim hepimiz.son haftalar cok stresli:)

Ben cigdem hanima gidiyordum bu hafta kent hastanesibe gecmis.gerci bende gecen hafta egepole cem beye geri dondum ilk ona gitmistim mayista:) bilmiyorum medikal parktan inanilmaz sogudum pazar sabahi acile gittik cumartesi geceden kusmaya basladim sabah isalde baslayinca gittik .cuma gunude tahlilerim yapilmisti sonuclari gosterdim o yuzden kan bile alinmadi hemen serum takildi ve 140tl odedik!7 aydir takipli hastalariyim cok acile gittigimde oldu gebelerden odeme alinmamasi gerekiyor devlet korumasindayiz.ne biliym cok rahatsiz hissetmeye basladim orda.arkadasima aram 8 gun o da merveye gidiyo o da hic memnun degil...sen memnun kalirsin umarim

Seninle aynıymış beklenen Doğum tarihi benimde 31 aralık meraktayım acaba gününden önce gelir mi diye sağ salım kucağımıza alırız insallah

Bugun sekerimin derdine dustugum icin soylemeyi unuttum.sabah medikal parktan aradilar cigdem hanim hastaneden ayrilip muaynehne acmis fakat dogumlara geliyormus kent hastanesi ve medikalle anlasmasi varmis ama o zaman aldigim fiyat gecerli degilmis falan filan bunlari haber vermek icin aramislar. yani ben ege unidende cok memnunnum cunku tepeden tirnaga bakiyorlar ama dogumhane cikisi kadinin bebegiyle koridorda beklemesi gordugumden beri orda dogum yapsam cok zor olcagini anladim

Ben Ege üniversitesi anladım :) egepol Muş Sen de benim gibi doktor değiştirmişsin
Hangisi içine siniyorsa ona devam et bence
Bende ilk Karataş a gittim daha 7 ay dolmadan boynunda kordon var sezeryan dedi diye bıraktım
Aslında en basından beri 2 doktora gidiyordum diğeri de Ege üniversitesi perinatologtu Mete bey ondan cok memnundum ama Doğum fotoğrafçısı ve oda süsleme istiyordum oda hastanede yoktu o yüzden değiştirdim en son iste medikal de vedat Ulug a gittim araştırdım yorumlarını okudum memnuniyet oranı yüksek falan
Normal doğumu da destekleyen bir doktor şimdilik iki kez gittim memnun kaldım pazartesi tekrar kontrolüm var net ye gitçem ilk defa
Oyle iste bakalım içime sindi gibi ins bu saatten sonra beni olumsuz etkileyecek bi şeyini gormem

Masallah hiç kilo almamışsın 3 kiloyla karnın nasıl büyük gözüküyor merak ettim bende 16 kilo aldım dedim kendime
Ama yemeye devam hiç kısıtlamıyorum kendimi

Valla bende bi kere Ege ye acile gitmiştim normal Doğuma şahit olmustum dogumhaneye de doktor bekliyordum o sırada Doğum yapan bi bayana nasıl davrandıklarını görmen lazım cok kaba bir şekilde bağırıyorlardı kadına bagirmaaa napiyosun sen çocuğun kafasını mi kircann sadece ikin diyoruz falan ayy dedim bu ne biçim muamele kadını rahatlatacaklarina korkuttular resmen eşim de duydu o an o yüzden bizde özel tercih edelim bari insan gibi muamele olsun diye düşündük.
Gerçi Ege de Doğum yapsaydım kendi doktorum girsin isticektim yanı hem 3 bin tl verip hem o muameleyi görmezdim herhalde

Masallah hiç kilo almamışsın 3 kiloyla karnın nasıl büyük gözüküyor merak ettim bende 16 kilo aldım dedim kendime
Ama yemeye devam hiç kısıtlamıyorum kendimi
Ya iste az kilo aldim ama gobegim kocaman oldu nasil oldu bende anlamadim rahat yandan olcunce 2 karis disarda o yuzden felaket gerildi ve gobegim harita gibi oldu kaburgama kadar cikiyor catlaklarim.bulantim hic gecmedi hala haftada 2 3 kusuyorum o yuzden istahsizim kilo almadim dikkat ettigimden degil yani

Stres ağrı sancı ne ararsan var valla son haftalar bitirdi beni de :) çok az kaldı canım bebeğinin gelişimini tamamlamasına azıcık sık dişini. Tahlil öncesi gece hamurişi ve tatlı yediysen de şeker fazla çıkabiliyor umarım öyledir de inisüline ihtiyaç kalmaz.

Seninle aynıymış beklenen Doğum tarihi benimde 31 aralık meraktayım acaba gününden önce gelir mi diye sağ salım kucağımıza alırız insallah
Ne güzel :) İlk başlarda inşallah günü geçer ocakta doğar diyordum. şimdi hayırlısı, ne zaman isterse o zaman gelsin diyorum. gerçi bizim sezeryan olacak gibi biraz fazla kiloluyuz. 4,5u geçerse normal doğum zor dedi dr.um. ben gene de gününü beklemek istiyorum. Kesinlikle sağlıkla gelsinler de... zaman yaklaştıkça heyecan artıyor.

Niye öyle yapıyorlarmış ki yaa
Bilmiyorum canım ama bebeğin konumu itibariyle olabilir. Hani su gelince falan kanala girmiş oluyor sanırım bu yüzden mi acaba bilemedim ben de onu bir anestezi uzmanına danışmak lazım. Bir sonraki kontrolümde sorucam bakalım

Reactions: Rup
Benim doktorum spinal yapıyor. bihtimalle öyle olucak bakalım yarın kontrolum var konuşuruz detayları. bende çok korkuyorum uyanıkken sezeryandan
Spinal baş ağrısı yapıyor diyenler var benim doktorum epiduralı tavsiye etti ama yine de anestezi uzmanı dha iyi bilir dedi. Haftaya konuşucam ben de. Aynı endişeler bende de var hayırlısı diyelim.

Bende aynen senin gibi 2017 de olsun diyordum ama şimdi farketmez diyorum özledim zaten görmek dokunmak istiyorum kuzuma
Masallah bebeğimiz baya iyiymiş doğunca ele avuca gelecek :) hakkında hayırlısı

Hmm anladım canim sağlık olsun yapacak bisey yok bebekler sağlıkla doğsundaen önemlisi o
Benim çatlak olmadı şimdiye kadar bundan sonra olur mu onu da bilmiyorum şans

Bende aynen senin gibi 2017 de olsun diyordum ama şimdi farketmez diyorum özledim zaten görmek dokunmak istiyorum kuzuma
Aynen merakla bekliyorum . hepimiz hakkında hayırlısı canım .
Aynen merakla bekliyorum . hepimiz hakkında hayırlısı olsun canım .

Hadi bakalim:) saglikla al kucagina melegini :) umarim cok rahat gecirirsiniz ikinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…