Aralikk anneleriii !

Bende 34 .gaftamdayim.yaklasik 2.5 kilosu.sizinki kac olmus tam olarak.son 1 ayda kac kilo.alirizki
32'de gittiğimde 2.600'dü canım. daha gitmedim, salı gideceğim. 3'ü geçtiğini düşünüyorum. Sizinki gayet normal. şu anda olması gereken o zaten. bizimki önden gidiyor. bebeğine göre değişir alması. kimi haftada 250-300 alırken kimi 500 bile alabiliyormuş.

Kızlar merhaba bir şey soracağım. biz bugün 35+0 olduk. son birkaç gündür nefes problemim azaldı. yani resmen boğulacak gibi oluyordum yatarken. bu durum oldukça azaldı. ayrıca karnın aşağı inmiş diyenler var. ben de biraz hissediyorum. ve bebeğim hareket ettiğinde alt tarafımda bayağı ağrı oluyor. karnınız indi mi aşağı, ya da kaçıncı haftada indi?

Benimki daha inmedi nefes sıkıntım devam...bebege gore degisiyor bence.kimisi daha erken basliyor hazirliklara:)

Allah korusun dusunme boyle seyleri doktorlar hep en kotu sonucu soylerler yani birsey olacagindan degil.sen ilaclarini kullan allah korusun zaten cok tehlikeli olursa bebegin cok kucuk degil hemen doguma alirlar saglikla kucagina alirsin sende. hiccc uzulme canim

Ahhhh bu doktorlar... gercekten dusunmuyorlarmi acaba ben bunu dedigimde karsimdaki ne hale gelecek diye. acaba ayni seyle kendileri karsilasabileceklerini hic akillarina getirmiyorlarmi. sizin stresle gecirdiginiz saatlerin hesabini nasil verecekler acaba Allaha. ama yinede cok sevindim canim gozun aydin olsun ilaclarini kullan ins sagsalim alirsin aliriz kucahimiza kuzularimizi

Benimki bu hafta indi. Ben de inmeyecek herhalde diye endişe ediyordum. Zamanı yok canım ama sen uzun süre ayakta kalmamaya çalış yoksa en kötü ağrı sancı yapıyor.

Bende yarin 35+0 oluyorum aramizda 1gun var. benim degisiyor bi bakiyorum yukarda nefesimi kesiyor bi bakiyorum dusmus asagiya basinctan ve sinirlere uygulanan baskidan yuruyemiyorum

Canim.benim hep inikti asagidaydi yani oyle nefes darligi mide yanmasi cekmedim aksine bagirsak agrilari hemoroid problemlwri yasadim asagi baskidan oturu 34. Haftamdi sanirim bebisin cikis mesafesine(serviks boyuna) 2.3cm kalmisti ki 1.5 ta dogum basliyormus ama suan 38+5teyim hala dogum belirtisi yok gecen kanamam oldu bi iki saniye kadar panikledim meger hemoroiddenmis bebiklwr keyiflwrine gore takiliyor biraz bize ise gergin bekleyislwr dusuyor

Canım senin tarih değişmiş kesin tarih kasım sonu desene ben hala kesin bir şey söyleyemiyorum zaten kesin sezaryen olacağı için pek önemi de kalmadı

Benimki bu hafta indi. Ben de inmeyecek herhalde diye endişe ediyordum. Zamanı yok canım ama sen uzun süre ayakta kalmamaya çalış yoksa en kötü ağrı sancı yapıyor.
Doğru söylüyorsun canım ayakta kaldıkça daha da şiddetleniyor, özellikle bel ve kasık ağrılarım.

Yukarda kalsa ayrı dert, inse ayrı dert Maşallah seninki iyi beklemiş. umarım bizimkiler de bekler gününü. Son haftalar beklemek ne çileymiş ya

Bende yarin 35+0 oluyorum aramizda 1gun var. benim degisiyor bi bakiyorum yukarda nefesimi kesiyor bi bakiyorum dusmus asagiya basinctan ve sinirlere uygulanan baskidan yuruyemiyorum
Bakalım hangisi önce gelecek? Seninkinin cinsiyeti neydi? Bizimki maşallah çok tutarlı. en azından şimdilik. sonradan çıkar mı yukarı bilmiyorum.

Benim oglan asagiya indi artik tamamen hissediyorum indigini hareketleri azaldi bu aralarda gun icinde kasik agrilari cekiyorum karnimin ici aciyi cuma gunu doktora gittim belimi cekemedim agridan doktor ntsde kasilman cikmis dedi hayirlisi ins saglikla kavusuruz bebeklerimize

Bu erkek çocuklarının haylazlığa anne karnında başladıklarının işareti de olabilir :) :) :) Amin canım. inşallah sıkıntısız gününe kadar beklerler. her ne kadar sabırsızlansak da

Yukarda kalsa ayrı dert, inse ayrı dert Maşallah seninki iyi beklemiş. umarım bizimkiler de bekler gününü. Son haftalar beklemek ne çileymiş ya
Aynen belirsizlik icinde canim bugun doktora gittim. Genel cerrahiye hemoroidleri gosterdim ben senin yerimde olsam sezeryan dusunurdum neden bunhalde normal dogumda israr ediyorsun isin bu halde cok zor dedi. Pers kadindogumcumla konuscam bakalim o nedicek

Canım senin tarih değişmiş kesin tarih kasım sonu desene ben hala kesin bir şey söyleyemiyorum zaten kesin sezaryen olacağı için pek önemi de kalmadı
Yaa oyleydi ama kadindogumcum 40+10da olabilir onumuzdeki haftada hic belli olamaz dedi o tarihe +10da gelebilir yani normalde dogum suresi oymus 40+10a kadar yolu varmis hesap yapilirken 40 hesaplaniyor ama dayancak da halim kalmadi hepten yamuldum artik bi de erken dogum riskim de kalmadi artik ama hala kasilma engelleyici ilac kullaniyorum yaa birakiyim mi diye sorucam artik persembe gunu bakalim ortada belirti de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…