- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.841
32'de gittiğimde 2.600'dü canım. daha gitmedim, salı gideceğim. 3'ü geçtiğini düşünüyorum. Sizinki gayet normal. şu anda olması gereken o zaten. bizimki önden gidiyor. bebeğine göre değişir alması. kimi haftada 250-300 alırken kimi 500 bile alabiliyormuş.Bende 34 .gaftamdayim.yaklasik 2.5 kilosu.sizinki kac olmus tam olarak.son 1 ayda kac kilo.alirizki
Benimki daha inmedi nefes sıkıntım devam...bebege gore degisiyor bence.kimisi daha erken basliyor hazirliklara:)Kızlar merhaba bir şey soracağım. biz bugün 35+0 olduk. son birkaç gündür nefes problemim azaldı. yani resmen boğulacak gibi oluyordum yatarken. bu durum oldukça azaldı. ayrıca karnın aşağı inmiş diyenler var. ben de biraz hissediyorum. ve bebeğim hareket ettiğinde alt tarafımda bayağı ağrı oluyor. karnınız indi mi aşağı, ya da kaçıncı haftada indi?
Allah korusun dusunme boyle seyleri doktorlar hep en kotu sonucu soylerler yani birsey olacagindan degil.sen ilaclarini kullan allah korusun zaten cok tehlikeli olursa bebegin cok kucuk degil hemen doguma alirlar saglikla kucagina alirsin sende. hiccc uzulme canimKolastas cok yuksek cikti.en yuksek deger 100 benim 265.sekerimide o dengesizlestiriyomus yoksa bugun iyi cikti ama gecmise donuk ortalama bozukmus.bir suru ilac verdi insulinde verdi.haftaya persembe yine gidicem kadin dogumada gidicem.ölü dogum olabilir filan dedi
Ahhhh bu doktorlar... gercekten dusunmuyorlarmi acaba ben bunu dedigimde karsimdaki ne hale gelecek diye. acaba ayni seyle kendileri karsilasabileceklerini hic akillarina getirmiyorlarmi. sizin stresle gecirdiginiz saatlerin hesabini nasil verecekler acaba Allaha. ama yinede cok sevindim canim gozun aydin olsun ilaclarini kullan ins sagsalim alirsin aliriz kucahimiza kuzularimiziDun aksam normalde karnimi yamultan kizim hic hareket etmeyince ege uni ye acile gittik.giderkende dun yapilan test sonuclarimida goturdum kolastaz teshisi kondu olu dogum riskim varmis dedim.nts cekildi ultrasonda bakildi her sey yolunda ve dediki 259 yuksek bir deger degil yeni baslamis ilaclarini kullanirsin duser haftaya 400 500 olsa riskli derdim hatta risk olsa simdi alirdim bosuna korkutmuslar.
Simdi gidip o dahiliye uzmanini dovsem hakliyim.9 aylik hamile bir kadina bebegin olu dogabilir dikkat et filan demek ne cesit bir sadistlik anlamiyorum.bunlar degil doktor insan bile olamaz
Anladım canım sağ ol.Benimki daha inmedi nefes sıkıntım devam...bebege gore degisiyor bence.kimisi daha erken basliyor hazirliklara:)
Benimki bu hafta indi. Ben de inmeyecek herhalde diye endişe ediyordum. Zamanı yok canım ama sen uzun süre ayakta kalmamaya çalış yoksa en kötü ağrı sancı yapıyor.Kızlar merhaba bir şey soracağım. biz bugün 35+0 olduk. son birkaç gündür nefes problemim azaldı. yani resmen boğulacak gibi oluyordum yatarken. bu durum oldukça azaldı. ayrıca karnın aşağı inmiş diyenler var. ben de biraz hissediyorum. ve bebeğim hareket ettiğinde alt tarafımda bayağı ağrı oluyor. karnınız indi mi aşağı, ya da kaçıncı haftada indi?
Bende yarin 35+0 oluyorum aramizda 1gun var. benim degisiyor bi bakiyorum yukarda nefesimi kesiyor bi bakiyorum dusmus asagiya basinctan ve sinirlere uygulanan baskidan yuruyemiyorumKızlar merhaba bir şey soracağım. biz bugün 35+0 olduk. son birkaç gündür nefes problemim azaldı. yani resmen boğulacak gibi oluyordum yatarken. bu durum oldukça azaldı. ayrıca karnın aşağı inmiş diyenler var. ben de biraz hissediyorum. ve bebeğim hareket ettiğinde alt tarafımda bayağı ağrı oluyor. karnınız indi mi aşağı, ya da kaçıncı haftada indi?
Canim.benim hep inikti asagidaydi yani oyle nefes darligi mide yanmasi cekmedim aksine bagirsak agrilari hemoroid problemlwri yasadim asagi baskidan oturuKızlar merhaba bir şey soracağım. biz bugün 35+0 olduk. son birkaç gündür nefes problemim azaldı. yani resmen boğulacak gibi oluyordum yatarken. bu durum oldukça azaldı. ayrıca karnın aşağı inmiş diyenler var. ben de biraz hissediyorum. ve bebeğim hareket ettiğinde alt tarafımda bayağı ağrı oluyor. karnınız indi mi aşağı, ya da kaçıncı haftada indi?
Canım senin tarih değişmiş kesin tarih kasım sonu deseneCanim.benim hep inikti asagidaydi yani oyle nefes darligi mide yanmasi cekmedim aksine bagirsak agrilari hemoroid problemlwri yasadim asagi baskidan oturu34. Haftamdi sanirim bebisin cikis mesafesine(serviks boyuna) 2.3cm kalmisti ki 1.5 ta dogum basliyormus ama suan 38+5teyim hala dogum belirtisi yok gecen kanamam oldu bi iki saniye kadar panikledim meger hemoroiddenmis bebiklwr keyiflwrine gore takiliyor biraz bize ise gergin bekleyislwr dusuyor
Doğru söylüyorsun canım ayakta kaldıkça daha da şiddetleniyor, özellikle bel ve kasık ağrılarım.Benimki bu hafta indi. Ben de inmeyecek herhalde diye endişe ediyordum. Zamanı yok canım ama sen uzun süre ayakta kalmamaya çalış yoksa en kötü ağrı sancı yapıyor.
Yukarda kalsa ayrı dert, inse ayrı dertCanim.benim hep inikti asagidaydi yani oyle nefes darligi mide yanmasi cekmedim aksine bagirsak agrilari hemoroid problemlwri yasadim asagi baskidan oturu34. Haftamdi sanirim bebisin cikis mesafesine(serviks boyuna) 2.3cm kalmisti ki 1.5 ta dogum basliyormus ama suan 38+5teyim hala dogum belirtisi yok gecen kanamam oldu bi iki saniye kadar panikledim meger hemoroiddenmis bebiklwr keyiflwrine gore takiliyor biraz bize ise gergin bekleyislwr dusuyor
Bakalım hangisi önce gelecek? Seninkinin cinsiyeti neydi? Bizimki maşallah çok tutarlı. en azından şimdilik. sonradan çıkar mı yukarı bilmiyorum.Bende yarin 35+0 oluyorum aramizda 1gun var. benim degisiyor bi bakiyorum yukarda nefesimi kesiyor bi bakiyorum dusmus asagiya basinctan ve sinirlere uygulanan baskidan yuruyemiyorum
Benim oglan asagiya indi artik tamamen hissediyorum indigini hareketleri azaldi bu aralarda gun icinde kasik agrilari cekiyorum karnimin ici aciyi cuma gunu doktora gittim belimi cekemedim agridan doktor ntsde kasilman cikmis dedi hayirlisi ins saglikla kavusuruz bebeklerimizeKızlar merhaba bir şey soracağım. biz bugün 35+0 olduk. son birkaç gündür nefes problemim azaldı. yani resmen boğulacak gibi oluyordum yatarken. bu durum oldukça azaldı. ayrıca karnın aşağı inmiş diyenler var. ben de biraz hissediyorum. ve bebeğim hareket ettiğinde alt tarafımda bayağı ağrı oluyor. karnınız indi mi aşağı, ya da kaçıncı haftada indi?
Bu erkek çocuklarının haylazlığa anne karnında başladıklarının işareti de olabilir :) :) :) Amin canım. inşallah sıkıntısız gününe kadar beklerler. her ne kadar sabırsızlansak daBenim oglan asagiya indi artik tamamen hissediyorum indigini hareketleri azaldi bu aralarda gun icinde kasik agrilari cekiyorum karnimin ici aciyi cuma gunu doktora gittim belimi cekemedim agridan doktor ntsde kasilman cikmis dedi hayirlisi ins saglikla kavusuruz bebeklerimize
Amin ins haklisin oglum fazla haylaz gelecegi simdiden gosteriyo :) :)Bu erkek çocuklarının haylazlığa anne karnında başladıklarının işareti de olabilir :) :) :) Amin canım. inşallah sıkıntısız gününe kadar beklerler. her ne kadar sabırsızlansak da
Benim kiz canim. evet bakalim hangisi once gelecek . heyecanli bekleyise devam insallah saglikla aliriz kucagimizaBakalım hangisi önce gelecek? Seninkinin cinsiyeti neydi? Bizimki maşallah çok tutarlı. en azından şimdilik. sonradan çıkar mı yukarı bilmiyorum.
Amin canım. Hadi bakalım güzel haberler inşallahBenim kiz canim. evet bakalim hangisi once gelecek . heyecanli bekleyise devam insallah saglikla aliriz kucagimiza
Aynen belirsizlik icinde canimYukarda kalsa ayrı dert, inse ayrı dertMaşallah seninki iyi beklemiş. umarım bizimkiler de bekler gününü. Son haftalar beklemek ne çileymiş ya
Yaa oyleydi ama kadindogumcum 40+10da olabilir onumuzdeki haftada hic belli olamaz dedi o tarihe +10da gelebilir yaniCanım senin tarih değişmiş kesin tarih kasım sonu deseneben hala kesin bir şey söyleyemiyorum zaten kesin sezaryen olacağı için pek önemi de kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?