Aralikk anneleriii !

Canım Rabbim yardımcın olur korkma. Stres bebeğine de geçer. oluruna bırak, düşünmemeye çalış. hemoroit ameliyatını erteleme durumu olmaz mı? en azından sezeryan olursan biraz toparlamış olursun.

sağol tatlım verdiğin bilgiler için allah yardımcın olsun hem doğum hem ameliyat için

Allah sabır versin canım. İnşallah iyi olursun tekrarlamaz iyiki olmuşum dersin
Canım Rabbim yardımcın olur korkma. Stres bebeğine de geçer. oluruna bırak, düşünmemeye çalış. hemoroit ameliyatını erteleme durumu olmaz mı? en azından sezeryan olursan biraz toparlamış olursun.
sagolun kizlar persembe gunu kadindogumcumla konusup kesinlestiricem bana anlatsin iki turlu de zorlu olcak bakalim . iste zaten ertelersem de bir gece ikigun hastanede gececek emzirmede yeni dogmus bebek nasil yapicam bi de suan bile agrim ve kanamam oluyor cok kac aydir uyuyamiorim oturamiorum kalkiyorum ayakta duramiyorum agridan dogumdan sonra ne olur hicbilmiyorum genel cerrahi doktoruna gore dayanilmaz olurmus. bir konusayim kadindogumcumla da o ne onercek bakalim

Allah yardımcın olsun canım

Gecmiş olsun kuzucum çok üzüldüm hayırlısı olsun
Sagol canim. Napalim basimiza gelecegi varmis. ben bi de rahattim ohh aldirmistim hemoroidlwri ciddi bir durum olmaz diyordum bide okadar dikkat ettim beslenmeme kabizsam wc sorasi krem surdum aylardir oturma banyosu ilik dus tedavi edici ne varsa yaptim 4 litre su ictim ama yapacak bisey yok canim su saatten sonra Olacagi varmis insallah dogum nasil olacaksa da cabuk toparlayacagim sekilde ayarlar doktorlarim

Reactions: Rup
Off cok gecmis olsun ya...bende cok sıkıntılı geciriyorum hamileligimi...herkesin baska derdi var...Allah yardimcimiz olsun.bitirdik cok sukur sonuna geldik ama bizde bittik

Selam kızlar. Bugün yaşadığım şeyi anlatayım da başınıza gelirse paniklemeyin. Dün akşam bebeğin hareketlerini az hissetttim. normalde hareketli bir bebek. gece yatağa girdiğimde hissederdim en azından. yatakta da hissedemedim. sabah kalktım tık yok. hazırlandım işe gittim. yolda hissederim dedim. arabayla gidiyorum ve genelde arabadayken de hareketli olurdu. arabada da yok. okula gittim çikolata yedim, derse girdim. hiç kalkmadım derste, oturarak anlattım belki hissederim diye. yoooook hissetmiyorum. çıldırdım resmen, ne anlattım, kiminle ne konuştum rüya gibi. baktım olacak gibi değil, ruh gibiyim zaten okulda. izin aldım. nasıl ağlıyorum ama. kesin bir şey oldu diyorum. dr.u aradım gel hemen dedi. eşimi aldım gittik. hastaneye adım atttım, eşek sıpası oynamaya başladı :) sağ olsun dr.um hemen önden aldı beni. baktı her şey normal. nst'ye girdim ilk defa. o da iyiydi. heralde uyuyordu deriiiiiiin deriiiiin. Annelik ne garip bir duyguymuş. paronayak oluyorsun resmen.

Ayyy canım ya :)) iyi Allahtan bir şeyi yokmuş korkma annesi ne güzel derin derin uyuyor doğunca da öyle uyusun inşallah.

CAnım benim ağlayarak okudum yazdıklarını hormonların da etkisiyle çok şükür diyelim Doğum tarihimiz aynı ve anlattıkların da bire bir bana uyuyor arabada hareketli kızım ders anlatırken sessiz :) gece yattığımda dans ediyor resmen :)

Çok şükür Merveciğim. Sorma bu hormonlar içimizden başka birini çıkarıyor. O kadar kasmışım ki vücudum ağrıyor resmen. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. az kaldı

Gecmis olsun canim oluyor oyle arada Benimki hep az hareket ettigi icin onden idmanli bir gebelik gecirdim oyuzden boyle paniklemedim hic ama sen hareketlerine alismissin sonucta elbette ki merak edip gideceksin alisilmisin disinda birdurum var ortada sonucta olur oyle

Teşekkür ederim canım. evet genelde hareketli olması beni böyle panikletti.

Kizlar benim kiz ters duruyor hala ve donmiycek gibi ayrica baya sertlesmis karnim o yuzden buaralar gelebilirmis baya asagi inmis bacaklari falan, nst siddetini 50 falan gordum bugun zaten baya siddetlenmeye basladik bakalim... umarim 38.haftayi goruruz yaa

Sıkma canını kuzucum 50 çok yüksek bir sancı değil insanlar 100 - 120lerle kaç hafta geçiriyor. Sen elinden geldiğince dinlenmeye çalış. Zaten miniklerimiz kritik dönemi atlattı çok şükür.

Hayirlisi olsun cnm benimde iki uc gundur karnim agriyo ara ara bende korkuyorum ne kadar dursa kar 39 gorsek diye ama hakkimizda hayirlisi olsun ins

Allah yardımcınız olsun canım. Ama son günlerde dönenler oluyor. son gün dönen bile duydum. sağlıkla gelsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…