Aralikk anneleriii !

Sezeryanmi planliyorsun canim ? Yaa ben de zaman belirsiz yaa normalde doltorum 40+10a kadar da vakti var dedi belli olmaz bu haftada gelebilir 40+10da da dedi boyle gergin gergin bekliyorum ben yaa cok stresliymismson haftalar
Valla kuzum ters dönmüyor benim kız dönmezse de mecbur ki zor dönmesi diyor doktor yer kalmadı çünkü :) hayırlısı bakalım aynen ya stres başlıyor baya yoğun

Bıraksan iyi olur aslında artık kasılma ağrı sancı zamanı. Ben geçen hafta çok kötüydüm çok ağrım ve sancım vardı hatta bir ara doğuruyorum herhalde dedim kitlendim yürürken ama bu hafta bir o kadar rahatım. Anlamadım ben bu işi :)
+10dan sonrasına dikkat et tatlım çünkü sıvı artık bebeği zehirlemeye başlıyormuş inşallah o kadar olmaz da yakın zamanda kavuşursunuz birbirinize

Masallah o zamam.siz kac kilo aldimiz toplamda?

geçmiş olsun tatlım bende de hemoroid var ama kimseye göstermedim. hemoroidde normal doğum sıkıntılı mı oluyormuş?

Dun aksam kayinvalideme gittik diger torunlarda orda erkek3 kiz 10 yasinda.kiz devamli kucaginda sen benim ilk goz agrimsin sen benim kizimsin seni kimseye degismem....benimki 4 kgnin ustunde dogcak o konusuluyo valla oglan 4400 dogdu kimse onun kilosunu gecemez....ay küçük cocuk gibi delirtti beni.bide arada surekli diyoki ben yorgunum cocuk bakamam isteyen buraya getirir burda bakarim.sanki ona gel benim cocuguma bak diyen var.ay kaynana iste ya en iyisi bile delirtir

Allah yardımcın olsun canım. Her ne kadar çoğumuz normal istesek de engeller çıkıyor işte. Ben artık hayırlı ve kolay bir doğum olsun diye dua ediyorum. hangisi olursa olsun. Caanını sıkma. Doktoruna güveniyorsan için rahat olsun.

Doğumu yaklaşmış bir insanın yanında konuşulacak şeyler değil. İnsanoğlu işte bencil. Bence isteksiz olması daha iyi. Kendi başının çaresine bakabilir herkes. Bunlarla canını sıkma. Doğacak çocuğuna odaklan. O da senin ilk gözağrın olacak. Kimin kaçıncı neyi olursa olsun.

Aaa aynı benim kv ama ben benimkini sallamıyorum:) bak da demedim demem de istese de bırakmam zaten :) hem çocuklar kendilerini kimin sevip kimin sevmediğini biliyor ona göre davranıyor. Hiç sıkma canını bebeğin doğdunda pervane olur etrafında bu sefer sen pas verme:)

Bozma moralini cnm benim kaynanam esimi 4 kg dogurmus benim oglumun kilosu az diye arkamdan yok anasinin cocuklari gbi zayif doguracak zayif cocukmu olur birsuru sey soylemis sonradan duydugumda cok uzulmustum cunku biz beraber yasiyoruz ve benim yanimda olsun ne olcak diyo arkamdan ne demis o yuzden takilma elhamdullilah bebegin saglikli kilosuda guzel bosver

Insallah canim zaten tasiyacak yer kalmadi 3600 51 cmdi enson10gun oldu simdi kac allah bilir tum damarlarq baski yapiyor barsaklar dayanamaz hale geldi doktor ameliyatlik oldugumu soyledi dogumdan sonra hrmoroidlwrden ameliyat olcakmisim

geçmiş olsun tatlım bende de hemoroid var ama kimseye göstermedim. hemoroidde normal doğum sıkıntılı mı oluyormuş?
Canim duruma gore deisiyor yani benimki icin sorunlu olurmus prof.a gozuktum genel cerrahiye ve ameliyat dedi hemoroidlerime pers kadindogumcumla goruscwm ne yapabilirz diye hem ustten hem alttan dikis istemiorum normal stiyorym hep.

Durumumu anlatayim ben ameliyatla 2 damarin ucunu yani hemoroidi aldirmistim 8 sene once. Alinanlar zaten damarlarin uclari oluyor yani sisip uzayip disari sarkanlar oluyor onlar daha da sisip disari firlamis ki aslinda orda olmamalari gerekiyor ve kaniyorlar dusun ne kadar basinc oldugunu ameliyatla alinmamis kalan bir tane de tromboze olmus yani ic kanama yapip icerde pihtilasip duruyor 5 aydir. Eger sisip inen hemoroidlerin varsa sorun degil ama 5 aydir oldugu gibi duran gittikce daha da buyuyen hic kuculmeyen hemoroidler varsa sorun canim..

Aynen oyle canim ben de hayirlisinindiliyorum.ama iste endiselendiren kisim normalde hemoroidler cok kotu olacak ve hemen ameliyata alinamicakmisim 2 hafta en az bekletiuorlarmis 2 haftalik bebegim evde bekleyecek ben ameliyatta 2 gun de yatis bidaha... sezeryan olursam da hemoroidi orda ameliyat ederlermis ancak karindan kesik olacak ve alttan hemoroidlerden yani damarlardan kesik ve dikis olcak hergun oturma bnyosu yapmam gerekecek en az 3 kere sezeryanli karinla nasil comelip kalkip bebise bakicam biyandan da popomun agrisi olcak bana bakacak kimse de yok kafam gercekten de cok karisik

Insallah canim zaten tasiyacak yer kalmadi 3600 51 cmdi enson10gun oldu simdi kac allah bilir tum damarlarq baski yapiyor barsaklar dayanamaz hale geldi doktor ameliyatlik oldugumu soyledi dogumdan sonra hrmoroidlwrden ameliyat olcakmisim
Ayy canım yaaa inşallah doğumla birlikte tüm sıkıntıların gider. Normal doğum için hemoroid kalmıyor geçiyor diyorlar.
Ben de yine tuvalete çıkma konusunda problem yaşıyorum ama osmolak şurup beni kurtarıyor hemoroid coşmadan başlıyorum ki çıkabileyim.

Keske canim da yok oyle bisey normal dogumda olmayan hemoroidlwr bile cikiyor.. keske basit hemoroidlerim olsaydi canim doktor dedi bana bunu hemoroidlwrim normal dogum icin uygun degilmis ama ben karisamam dedi kadin dogumcumla da gorusucem bakalim ne dicek

Çok geçmiş olsun canım o hemoroid ağrısı acısı mahvediyor insanı inşallah çözümü bulunur rahatlarsın.

sağol tatlım verdiğin bilgiler için allah yardımcın olsun hem doğum hem ameliyat için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…