- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.901
Insallah kuzum yaa aynen bakalimHayirlisi olsun cnm benimde iki uc gundur karnim agriyo ara ara bende korkuyorum ne kadar dursa kar 39 gorsek diye ama hakkimizda hayirlisi olsun ins
Bende bugun cok guzel uyudum o siskinlik bendede oluyo niye bilmiyorum ozellikle aksamlari cok rahatsiz ediyo beniGünaydın. Ben de ilk kez deliksiz bir uyku çektim bugün şaşkın ve mutluyum bu konuda
Kızımın yeri baya azaldı bir de bu aralar akşamları çok şişkinliğim oluyor nedenini anlamıyorum davul gibi geriliyorum resmen
Ben de çok rahatsız oluyorum yatsam duramıyorum otursam duramıyorum sıkılıyorum.Bende bugun cok guzel uyudum o siskinlik bendede oluyo niye bilmiyorum ozellikle aksamlari cok rahatsiz ediyo beni
Ayy canım benim dualarımız sizinle inşallah bugün kavuşursun miniğineKizlar nisan degil de kanli suyum geldi gece 3 te basta analamadim tuvalete diye kalkmistim idrarimdan mi kan geliyor dedim bobrekte de buyume vardi bende cunku ama iki turlu de hastaneye gitmem gerek diyip dusumu alip fonumu cekip hastaneye geldim. 5 gibi 2cm aciklik vardi. Saat 12 oldu en son 3 cm aciklik vardi anca.. Ara ara suyum geliyordu ama 3 saatir bisey gelmiyor acilmam olmiyor diye suni sanci veriyorlar suan.. Doktorum ogle arasinda sanirim gelip bakacak durumuma.. Dua edin kizlar bana saglikla dogurayim
Ayy hadi saglikla bi avazda dogur insallah kuzucummmm hadi hayirli olsun dualarimiz seninle bize haber etKizlar nisan degil de kanli suyum geldi gece 3 te basta analamadim tuvalete diye kalkmistim idrarimdan mi kan geliyor dedim bobrekte de buyume vardi bende cunku ama iki turlu de hastaneye gitmem gerek diyip dusumu alip fonumu cekip hastaneye geldim. 5 gibi 2cm aciklik vardi. Saat 12 oldu en son 3 cm aciklik vardi anca.. Ara ara suyum geliyordu ama 3 saatir bisey gelmiyor acilmam olmiyor diye suni sanci veriyorlar suan.. Doktorum ogle arasinda sanirim gelip bakacak durumuma.. Dua edin kizlar bana saglikla dogurayim
Ayyyy hayirlisi olsun hayatim saglikla al kucagina melegini surekli dua et unutma bugun butun dua kapilari acik sana bugunKizlar nisan degil de kanli suyum geldi gece 3 te basta analamadim tuvalete diye kalkmistim idrarimdan mi kan geliyor dedim bobrekte de buyume vardi bende cunku ama iki turlu de hastaneye gitmem gerek diyip dusumu alip fonumu cekip hastaneye geldim. 5 gibi 2cm aciklik vardi. Saat 12 oldu en son 3 cm aciklik vardi anca.. Ara ara suyum geliyordu ama 3 saatir bisey gelmiyor acilmam olmiyor diye suni sanci veriyorlar suan.. Doktorum ogle arasinda sanirim gelip bakacak durumuma.. Dua edin kizlar bana saglikla dogurayim
Ne guzel pazartesi kavusucaksin melegine bizim daha cok var dualarim inanin hepinizle pazar gunu bol bol resim cek hatira kalsin kucugunle sohbet et :)Ben de çok rahatsız oluyorum yatsam duramıyorum otursam duramıyorum sıkılıyorum.
pazartesi gelse de kavuşsam bebeğime diyorum ama karnımda debelenmesi de çok hoşuma gidiyor böyle aradayım :) pazar günü napıcam bilmiyorum
Sağol canım. İnşallah sen de sağlıkla vaktinde kavuşursun bebeğine:) fotoğraf çekimimizi yaptık cumartesi günü her şeyimiz hazır şükürler olsunNe guzel pazartesi kavusucaksin melegine bizim daha cok var dualarim inanin hepinizle pazar gunu bol bol resim cek hatira kalsin kucugunle sohbet et :)
Alkah yardimcin olsun sağsalim kolayca al kucağina bebişini inş.Kizlar nisan degil de kanli suyum geldi gece 3 te basta analamadim tuvalete diye kalkmistim idrarimdan mi kan geliyor dedim bobrekte de buyume vardi bende cunku ama iki turlu de hastaneye gitmem gerek diyip dusumu alip fonumu cekip hastaneye geldim. 5 gibi 2cm aciklik vardi. Saat 12 oldu en son 3 cm aciklik vardi anca.. Ara ara suyum geliyordu ama 3 saatir bisey gelmiyor acilmam olmiyor diye suni sanci veriyorlar suan.. Doktorum ogle arasinda sanirim gelip bakacak durumuma.. Dua edin kizlar bana saglikla dogurayim
İyi biz daha bisey yapmadik zaten de doktorda kesin bi gun vermiyo her hangi bi gun gelebilir diyoSağol canım. İnşallah sen de sağlıkla vaktinde kavuşursun bebeğine:) fotoğraf çekimimizi yaptık cumartesi günü her şeyimiz hazır şükürler olsun
Sezaryen mi normal mi olacak canım senin? Sen yine de her an hazırlık ol az kalmışİyi biz daha bisey yapmadik zaten de doktorda kesin bi gun vermiyo her hangi bi gun gelebilir diyo
Normal cnmSezaryen mi normal mi olacak canım senin? Sen yine de her an hazırlık ol az kalmış
Benimki sezaryen canım. Normal olunca bebeğin keyfine kalıyor doğum anıNormal cnm
Ayy bizden birinin doğumunun gelmesi heyecanlandırdı beni. Rabbim yardımcınız olsun. sağ salim kavuşun inşallah.Kizlar nisan degil de kanli suyum geldi gece 3 te basta analamadim tuvalete diye kalkmistim idrarimdan mi kan geliyor dedim bobrekte de buyume vardi bende cunku ama iki turlu de hastaneye gitmem gerek diyip dusumu alip fonumu cekip hastaneye geldim. 5 gibi 2cm aciklik vardi. Saat 12 oldu en son 3 cm aciklik vardi anca.. Ara ara suyum geliyordu ama 3 saatir bisey gelmiyor acilmam olmiyor diye suni sanci veriyorlar suan.. Doktorum ogle arasinda sanirim gelip bakacak durumuma.. Dua edin kizlar bana saglikla dogurayim
Aynen benim oglumun yeri rahat sanirim hic geliyim demiyor bu yuzden doktar 2 haftada bi veriyo gun :)Benimki sezaryen canım. Normal olunca bebeğin keyfine kalıyor doğum anıne zaman atak yapacakları hiç belli olmuyor miniklerin
İnmedi mi paşa henüz aşağı? Ay inşallah az ağrı ve sancıyla gelir oğluş.Aynen benim oglumun yeri rahat sanirim hic geliyim demiyor bu yuzden doktar 2 haftada bi veriyo gun :)
çok duygulandım şuan okuyunca inşallah kolay bir doğum olur sağlıkla bebeğine kavuşur kendi sağlık sorunlarından da bir an önce kurtulursun.merak ediyodum bizden ilk kimin güzel haberini alacağız diye merakla bekliyoruz haberleriniKizlar nisan degil de kanli suyum geldi gece 3 te basta analamadim tuvalete diye kalkmistim idrarimdan mi kan geliyor dedim bobrekte de buyume vardi bende cunku ama iki turlu de hastaneye gitmem gerek diyip dusumu alip fonumu cekip hastaneye geldim. 5 gibi 2cm aciklik vardi. Saat 12 oldu en son 3 cm aciklik vardi anca.. Ara ara suyum geliyordu ama 3 saatir bisey gelmiyor acilmam olmiyor diye suni sanci veriyorlar suan.. Doktorum ogle arasinda sanirim gelip bakacak durumuma.. Dua edin kizlar bana saglikla dogurayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?