- 12 Mayıs 2016
- 122
- 124
- 103
- 36
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.921
Ben de pazar günü nasıl uyuyacağımı kara kara düşünüyorum hala:)Kızlar benimde cumartesi sabah 9 iyi uyu ogun diyorlar nasıl uyurum heycandan bilmiyorum...
İndi hatta net bi sekildede hissediyorum ama suanlik bisey yok doktorda o yuzden haftada vermiyi randevuyu amin ins hepimiz agrisiz sancisiz saglikla aliriz kucagimizaİnmedi mi paşa henüz aşağı? Ay inşallah az ağrı ve sancıyla gelir oğluş.
Ayyyy ne guzel minigine kavusmana az kalmis rabbim saglikla hayirla kucaginiza almayi nasip etsin insKızlar benimde cumartesi sabah 9 iyi uyu ogun diyorlar nasıl uyurum heycandan bilmiyorum...
İnşallah canım. Bır problem yoksa zaten doktorlar da pek sık görme taraftarı olmuyor:)İndi hatta net bi sekildede hissediyorum ama suanlik bisey yok doktorda o yuzden haftada vermiyi randevuyu amin ins hepimiz agrisiz sancisiz saglikla aliriz kucagimiza
Aynen hayirlisi bakalim bende heycanla bekliyorum minigimiİnşallah canım. Bır problem yoksa zaten doktorlar da pek sık görme taraftarı olmuyor:)
Ay hadi hayirlisiyla al kucagina minnagini insallah kuzucummmmBen de çok rahatsız oluyorum yatsam duramıyorum otursam duramıyorum sıkılıyorum.
pazartesi gelse de kavuşsam bebeğime diyorum ama karnımda debelenmesi de çok hoşuma gidiyor böyle aradayım :) pazar günü napıcam bilmiyorum
Hadi bakalım çok az kalmış canım. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Kızlar benimde cumartesi sabah 9 iyi uyu ogun diyorlar nasıl uyurum heycandan bilmiyorum...
İnşallah canım benim. Çok teşekkürler bol bol dua ederim size inşallah kendimde olurum daAy hadi hayirlisiyla al kucagina minnagini insallah kuzucummmm
Canimmm hadi Allah yardimcin olsun iyi haberlerini bekliyoruz. bizden ilk senin bebis yola cikti ayy nasil heyecanlandim anlatamamKizlar nisan degil de kanli suyum geldi gece 3 te basta analamadim tuvalete diye kalkmistim idrarimdan mi kan geliyor dedim bobrekte de buyume vardi bende cunku ama iki turlu de hastaneye gitmem gerek diyip dusumu alip fonumu cekip hastaneye geldim. 5 gibi 2cm aciklik vardi. Saat 12 oldu en son 3 cm aciklik vardi anca.. Ara ara suyum geliyordu ama 3 saatir bisey gelmiyor acilmam olmiyor diye suni sanci veriyorlar suan.. Doktorum ogle arasinda sanirim gelip bakacak durumuma.. Dua edin kizlar bana saglikla dogurayim
Oh ne guzel benim yerimede uyu hem kizim uyutmuyor hem kasintim.10 gun sonra alicaz dedi doktorum bugun.cok heycanliGünaydın. Ben de ilk kez deliksiz bir uyku çektim bugün şaşkın ve mutluyum bu konuda
Kızımın yeri baya azaldı bir de bu aralar akşamları çok şişkinliğim oluyor nedenini anlamıyorum davul gibi geriliyorum resmen
Ay iki gun kalmiss superr:) guzelll haberlerini bekliyoruz:)Kızlar benimde cumartesi sabah 9 iyi uyu ogun diyorlar nasıl uyurum heycandan bilmiyorum...
Gün almak bile çok büyük heyecan :) canım kaşıntın için bir şeyler verdi mi doktorun?Oh ne guzel benim yerimede uyu hem kizim uyutmuyor hem kasintim.10 gun sonra alicaz dedi doktorum bugun.cok heycanli
Ayy geçmiş olsun canım bol bol dinlen aman öksürük falan sıkıntı olurCumartesi doğumum var ..üşüttüm bide üstüne napcam bilmiyorum..yatak döşek yatıyorum
Allah sağlıkla kavuştursun:)Kizlar bende ins 12 aralik@pazartesi@kizimi@kucagima alicim@sezeryanla dogim@gunu@oglumla ayni@
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?