Aralikk anneleriii !

Gün almak bile çok büyük heyecan :) canım kaşıntın için bir şeyler verdi mi doktorun?
Krem verdi ama hic bir faydasi olmadi hala kasiniyorum.Kolastazim 265ten 235 e dusmus.ntsde bebegim hareketli ciktigi icin buna guvenerek eve gonderiyorum dedi.haftaya persembe 10da randevum var o gunde alabiliriz sen hazirlikli gel en gec cumartesi alcaz daha fazla bekletemeyi

Değerinin düşmesi iyi canım inşallah daha da rahatlarsın. Gerçi artık kritik haftaları geçtik bebeğin gelse de problem olmaz.
Bugün daha da azaldı benim miniğimin hareketleri ya kanala yerleşti iyice ya da yeri fazla fazla daraldı. Kötü olasılıkları düşünmek istemiyorum zaten az kaldı kavuşmamıza.

Bugun nst de yanimda yatan bayanda 39. haftadaydi onada dediler artik hareketleri azalir annesi normal diye o yuzden kotu dusuncek bisey yok.artik sigmiyo annesi:)

Bugun nst de yanimda yatan bayanda 39. haftadaydi onada dediler artik hareketleri azalir annesi normal diye o yuzden kotu dusuncek bisey yok.artik sigmiyo annesi:)
Ay çok sağol canım bunu duymak iyi geldi. hareketleri ağırlaştı onun da baya hissediyorum sıkıştı kaldı miniğim.

Kizlar hepimize dua ediyorum Allah sihhat saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin heyecan yapmamak elde degil ama biticek gecicek insallah sakin sakin, Allah hepimize yardim etsin firsat bulabildigimiz zaman bebek bakimi icinde goruselim buradan, belki su siralar herkes telaseden yazamiyor ama bebeklerimizi alinca da gruba devam edelim derim.. saglikla sevgiyle alalim insallah yavrularimizi

İnşallah canım benim :) sanırım henüz herkes izne çıkmadığı için burası sakin oluyor baya. Bebeklerimize kavuşunca da hikayelerimizi paylaşalım tabiki

Reactions: Rup
Amin canim valla heyecan dorukta bazen cok heyecanlanip korkuyorum bazen cok cesaretli oluyorum cok degisik duygular icerisindeyim. ruyalarimda goruyorum kizimi ellerini opuyorum avucunu kokluyorum uyandigimda o kadar mutlu oluyorumki... hepimiz 9aydir birbirimize destek olduk konustuk danistik bencede dogumdan sonrada yazalim buradan konusalim paylasalim... hepimiz bebeklerimize kavusalim insallah

Insallah her sey harika gider rahat bir dogum gecirip rahatlikla ve huzurla ligusalik donemini atlatiriz

Aminnnn ins tatlim ben zaten ilk heyacanimi sizlerle paylasirim dokuz ay birbirimize destek olduk bundan sonrada oluruz ben hepinizi cok seviyorum

Kızlar az önce yay burcu bebeklerini okudum özgür ruhlu, girişken ve hayalperest miniklerimiz geliyor ve her sitede diyor ki sessiz ortamda uyumazlar ses ve kalabalıkta çok rahat uyurlar:) aklımızın bir köşesinde dursun denemekte fayda var

Reactions: Rup
Canimmm hadi Allah yardimcin olsun iyi haberlerini bekliyoruz. bizden ilk senin bebis yola cikti ayy nasil heyecanlandim anlatamam
Kizlar coklu alijti yapmaya xalistim olmadi. Rub, burtonadict, benimadimarmut,esra,ismora x bahar61 tek tek yazamiorum simdi atladigim varsa da hepinize tesekkurler kizlar. Zor bir dogum oldu acilma olmayinca suan cok ikinmaktan oturu hemoroidlwrim de fena ama normal istiyordum zorladik biraz.. Cok sukur iyiceyiz bir kac ufak tefek sorunlar disinda 3400 52 cm boyunda bir kiz cocugum oldu :) Allah hepinize saglikli.kolay dogum.nasip etsin kizlar

Gözünaydın canım sağlıkla büyüt meleğini inşallah darısı bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…