Aralikk anneleriii !

Anne babasıyla birlikte uzun, sağlıklı, güzel ömrü olsun inşallah. Gözünüz aydın canım çok sevindim güzel haberlerine:) darısı bizim başımıza

Gozun aydin cnm saglikla sihhatle buyut ins bebegini

sürekli baktım birşey yazdın mı diye çok sevindim.bundan sonrası daha iyi olur . allah kızına, kızınızla birlikte size sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşaalllah

Canimmm hadi gozun aydin yemin ederim haberlerini dort gozle bekliyorduk cok sukur Allah saglikla buyutmeni nasip etsin kuzunu. ayy ne guzel kavustun sen.... peki bahsedebilir misin normal dogum nasil birsey asiri korkmali miyiz .ayyy heyecandan ne soracagimida sasirdim

Gözün aydın canım. İyi haberlerini almak ne güzel. sağlıkla büyüt inşallah. bahtı güzel olsun kızının.

Reactions: Rup
Kızlar ortalıkta felaket bir salgın var. dünden beri yatak döşek yatıyorum.boğazım yara, burnum tıkalı, sıfır nefes ve feci bir baş ağrısı. kabus gibi bir gece geçirdim. ilaç da alamıyorum. parol da kesmiyor. aman doğumu yaklaşanlar dikkat!!!! Bu vaziyette doğuma gittiğimi düşünemiyorum.

Reactions: Rup
Yaaaa canim benim hayirli olsun Allah saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin Allah bagislasin kuzum hadi bakalim cok sevindim gozun aydin kuzuuuum

Gecmis olsun cnm nane limon ic biraz fauda eder bogazin icinde bol bol serbet ic yumusatir

Oyy maşallah rabbim sağlikla sihhatle būyūtmeyi nasip etsin.çokbgzl biyuda kilosuda.ay hemoroid bendede var

Kizlarr bugun yenidogan bebegin tirnak bakimiyla ilgili yazilar okuyordum ve aklima minigime tirnak makasi almadigim geldi alan varmi yoksa almanizi oneririm cunku yeni dogan bebeklerin tirnaklari cok cabuk uzarmis bu yuzden haftada iki kez kesmek gerekirmis ve uyurken kesmek en iyi yoluymus

Canım ben aldım, çantama da koydum. hemen keseceğim tırnaklarını. hemen kesmeyin diyenler var ama bence saçma. eldiven takıyorlar, düşüyor bebek yüzünü gözünü parçalıyor. ayrıca eldiveni de önermiyor dr.lar. bir dr.un yazısını okumuştum. patiği de tavsiye etmiyordu. resim öğretmeni arkadaşım da söylemişti. bebek çevresini elleriyle tanıyor. bu yüzden eldiveni belki ilk günler kullanırım. sonrasında kullanmam.

Bende sadece sicak tutmasi icin ilk gun kullanicam eldiveni bencede kesmeliyiz cunku miniklerimizin kendini cizme olasiligi cok yuksek ben unuttum yaziyi okuyuncada benim gbi unutan varsa diye yazdim o yaziyi

Bende sadece sicak tutmasi icin ilk gun kullanicam eldiveni bencede kesmeliyiz cunku miniklerimizin kendini cizme olasiligi cok yuksek ben unuttum yaziyi okuyuncada benim gbi unutan varsa diye yazdim o yaziyi
Ben aldım canım tırnak makasını ama hiç aklıma gelmemişti. Aldığım hastane çıkışlarının kendi eldivenleri var özel olarak almadım ben de ama zararı olacağını düşünmemiştim. Olmazsa doğuma giren çocuk doktoruna sorayım pazartesi sabah bu konuyu.
Ay bir de ben miniğimin tırnaklarını nasıl kesicem acıtıcam diye içim içimi yer çok zorlanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…