- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.961
Anne babasıyla birlikte uzun, sağlıklı, güzel ömrü olsun inşallah. Gözünüz aydın canım çok sevindim güzel haberlerine:) darısı bizim başımızaKizlar coklu alijti yapmaya xalistim olmadi. Rub, burtonadict, benimadimarmut,esra,ismora x bahar61 tek tek yazamiorum simdi atladigim varsa da hepinize tesekkurler kizlar. Zor bir dogum oldu acilma olmayinca suan cok ikinmaktan oturu hemoroidlwrim de fena ama normal istiyordum zorladik biraz.. Cok sukur iyiceyiz bir kac ufak tefek sorunlar disinda3400 52 cm boyunda bir kiz cocugum oldu :) Allah hepinize saglikli.kolay dogum.nasip etsin kizlar
Gozun aydin cnm saglikla sihhatle buyut ins bebeginiKizlar coklu alijti yapmaya xalistim olmadi. Rub, burtonadict, benimadimarmut,esra,ismora x bahar61 tek tek yazamiorum simdi atladigim varsa da hepinize tesekkurler kizlar. Zor bir dogum oldu acilma olmayinca suan cok ikinmaktan oturu hemoroidlwrim de fena ama normal istiyordum zorladik biraz.. Cok sukur iyiceyiz bir kac ufak tefek sorunlar disinda3400 52 cm boyunda bir kiz cocugum oldu :) Allah hepinize saglikli.kolay dogum.nasip etsin kizlar
sürekli baktım birşey yazdın mı diye çok sevindim.bundan sonrası daha iyi olur . allah kızına, kızınızla birlikte size sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşaalllahKizlar coklu alijti yapmaya xalistim olmadi. Rub, burtonadict, benimadimarmut,esra,ismora x bahar61 tek tek yazamiorum simdi atladigim varsa da hepinize tesekkurler kizlar. Zor bir dogum oldu acilma olmayinca suan cok ikinmaktan oturu hemoroidlwrim de fena ama normal istiyordum zorladik biraz.. Cok sukur iyiceyiz bir kac ufak tefek sorunlar disinda3400 52 cm boyunda bir kiz cocugum oldu :) Allah hepinize saglikli.kolay dogum.nasip etsin kizlar
Canimmm hadi gozun aydin yemin ederim haberlerini dort gozle bekliyorduk cok sukurKizlar coklu alijti yapmaya xalistim olmadi. Rub, burtonadict, benimadimarmut,esra,ismora x bahar61 tek tek yazamiorum simdi atladigim varsa da hepinize tesekkurler kizlar. Zor bir dogum oldu acilma olmayinca suan cok ikinmaktan oturu hemoroidlwrim de fena ama normal istiyordum zorladik biraz.. Cok sukur iyiceyiz bir kac ufak tefek sorunlar disinda3400 52 cm boyunda bir kiz cocugum oldu :) Allah hepinize saglikli.kolay dogum.nasip etsin kizlar
Teşekkürler canım :))cerenimooooo ve Narcoleptic insomniac 'in güzel haberlerini almamıza da az kaldı .kızlar şimdiden sizlerede hayırlı güzel doğumlar dilerim.sağlıkla mucizelerinize kavuşun inşallah
Gözün aydın canım. İyi haberlerini almak ne güzel. sağlıkla büyüt inşallah. bahtı güzel olsun kızının.Kizlar coklu alijti yapmaya xalistim olmadi. Rub, burtonadict, benimadimarmut,esra,ismora x bahar61 tek tek yazamiorum simdi atladigim varsa da hepinize tesekkurler kizlar. Zor bir dogum oldu acilma olmayinca suan cok ikinmaktan oturu hemoroidlwrim de fena ama normal istiyordum zorladik biraz.. Cok sukur iyiceyiz bir kac ufak tefek sorunlar disinda3400 52 cm boyunda bir kiz cocugum oldu :) Allah hepinize saglikli.kolay dogum.nasip etsin kizlar
Bu arada canım sen nasıl oldun? umarım daha iyisindir.Cumartesi doğumum var ..üşüttüm bide üstüne napcam bilmiyorum..yatak döşek yatıyorum
Yaaaa canim benim hayirli olsun Allah saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin Allah bagislasin kuzum hadi bakalim cok sevindim gozun aydin kuzuuuumKizlar coklu alijti yapmaya xalistim olmadi. Rub, burtonadict, benimadimarmut,esra,ismora x bahar61 tek tek yazamiorum simdi atladigim varsa da hepinize tesekkurler kizlar. Zor bir dogum oldu acilma olmayinca suan cok ikinmaktan oturu hemoroidlwrim de fena ama normal istiyordum zorladik biraz.. Cok sukur iyiceyiz bir kac ufak tefek sorunlar disinda3400 52 cm boyunda bir kiz cocugum oldu :) Allah hepinize saglikli.kolay dogum.nasip etsin kizlar
Gecmis olsun cnm nane limon ic biraz fauda eder bogazin icinde bol bol serbet ic yumusatirKızlar ortalıkta felaket bir salgın var. dünden beri yatak döşek yatıyorum.boğazım yara, burnum tıkalı, sıfır nefes ve feci bir baş ağrısı. kabus gibi bir gece geçirdim. ilaç da alamıyorum. parol da kesmiyor. aman doğumu yaklaşanlar dikkat!!!! Bu vaziyette doğuma gittiğimi düşünemiyorum.
Sağol canım önerilerin için. yapmaya çalışacağım, her ne kadar şerbet içmek zor gelse de :)Gecmis olsun cnm nane limon ic biraz fauda eder bogazin icinde bol bol serbet ic yumusatir
Yap bogazlarini yumusatir ve miniginede iyi olur serbet cok yogun yapma sicak ic istrrsen icine limonda sikabilirsinSağol canım önerilerin için. yapmaya çalışacağım, her ne kadar şerbet içmek zor gelse de :)
Oyy maşallah rabbim sağlikla sihhatle būyūtmeyi nasip etsin.çokbgzl biyuda kilosuda.ay hemoroid bendede varKizlar coklu alijti yapmaya xalistim olmadi. Rub, burtonadict, benimadimarmut,esra,ismora x bahar61 tek tek yazamiorum simdi atladigim varsa da hepinize tesekkurler kizlar. Zor bir dogum oldu acilma olmayinca suan cok ikinmaktan oturu hemoroidlwrim de fena ama normal istiyordum zorladik biraz.. Cok sukur iyiceyiz bir kac ufak tefek sorunlar disinda3400 52 cm boyunda bir kiz cocugum oldu :) Allah hepinize saglikli.kolay dogum.nasip etsin kizlar
Tamam canım sağ ol.Yap bogazlarini yumusatir ve miniginede iyi olur serbet cok yogun yapma sicak ic istrrsen icine limonda sikabilirsin
Umarim bi faydasi olur cnm ne demekTamam canım sağ ol.
Canım ben aldım, çantama da koydum. hemen keseceğim tırnaklarını. hemen kesmeyin diyenler var ama bence saçma. eldiven takıyorlar, düşüyor bebek yüzünü gözünü parçalıyor. ayrıca eldiveni de önermiyor dr.lar. bir dr.un yazısını okumuştum. patiği de tavsiye etmiyordu. resim öğretmeni arkadaşım da söylemişti. bebek çevresini elleriyle tanıyor. bu yüzden eldiveni belki ilk günler kullanırım. sonrasında kullanmam.Kizlarr bugun yenidogan bebegin tirnak bakimiyla ilgili yazilar okuyordum ve aklima minigime tirnak makasi almadigim geldi alan varmi yoksa almanizi oneririm cunku yeni dogan bebeklerin tirnaklari cok cabuk uzarmis bu yuzden haftada iki kez kesmek gerekirmis ve uyurken kesmek en iyi yoluymus
Bende sadece sicak tutmasi icin ilk gun kullanicam eldiveni bencede kesmeliyiz cunku miniklerimizin kendini cizme olasiligi cok yuksek ben unuttum yaziyi okuyuncada benim gbi unutan varsa diye yazdim o yaziyiCanım ben aldım, çantama da koydum. hemen keseceğim tırnaklarını. hemen kesmeyin diyenler var ama bence saçma. eldiven takıyorlar, düşüyor bebek yüzünü gözünü parçalıyor. ayrıca eldiveni de önermiyor dr.lar. bir dr.un yazısını okumuştum. patiği de tavsiye etmiyordu. resim öğretmeni arkadaşım da söylemişti. bebek çevresini elleriyle tanıyor. bu yüzden eldiveni belki ilk günler kullanırım. sonrasında kullanmam.
Ben aldım canım tırnak makasını ama hiç aklıma gelmemişti. Aldığım hastane çıkışlarının kendi eldivenleri var özel olarak almadım ben de ama zararı olacağını düşünmemiştim. Olmazsa doğuma giren çocuk doktoruna sorayım pazartesi sabah bu konuyu.Bende sadece sicak tutmasi icin ilk gun kullanicam eldiveni bencede kesmeliyiz cunku miniklerimizin kendini cizme olasiligi cok yuksek ben unuttum yaziyi okuyuncada benim gbi unutan varsa diye yazdim o yaziyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?