- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.981
Valla ben esime kestiricem ben cesaret edemem cunku o aglarsa bende aglarimBen aldım canım tırnak makasını ama hiç aklıma gelmemişti. Aldığım hastane çıkışlarının kendi eldivenleri var özel olarak almadım ben de ama zararı olacağını düşünmemiştim. Olmazsa doğuma giren çocuk doktoruna sorayım pazartesi sabah bu konuyu.
Ay bir de ben miniğimin tırnaklarını nasıl kesicemacıtıcam diye içim içimi yer çok zorlanırım
Ben eşime vermeye de cesaret edemem ki o da yapmak istemez muhtemelen, zaten anneme ve kvye asla vermem. Bir şekilde kendim yapmam lazımValla ben esime kestiricem ben cesaret edemem cunku o aglarsa bende aglarim
Benim esime guvenirim o konuda cok ozenlidir ben demeden o der ben kesicem oglumun turnaklarini sen yamuk kesersin diye bizim babamiz biraz takintili bu konuda :)Ben eşime vermeye de cesaret edemem ki o da yapmak istemez muhtemelen, zaten anneme ve kvye asla vermem. Bir şekilde kendim yapmam lazım
Ay ne güzel valla ben de bir cesaret yapıcam artık napalım..Benim esime guvenirim o konuda cok ozenlidir ben demeden o der ben kesicem oglumun turnaklarini sen yamuk kesersin diye bizim babamiz biraz takintili bu konuda :)
Allah yardimcin olsun cnm benim hic cesaretim yok oyle seylerdeAy ne güzel valla ben de bir cesaret yapıcam artık napalım..
Ben aldim canim hemde set olanindan . iki turlu makas ve kagit torpu iceriyor.Kizlarr bugun yenidogan bebegin tirnak bakimiyla ilgili yazilar okuyordum ve aklima minigime tirnak makasi almadigim geldi alan varmi yoksa almanizi oneririm cunku yeni dogan bebeklerin tirnaklari cok cabuk uzarmis bu yuzden haftada iki kez kesmek gerekirmis ve uyurken kesmek en iyi yoluymus
Ben unutmusum anlasilan yasadigim yer biraz sikintili bebek magazasi adina hic bisey yok merkeze gitmem grrekiyo oda esimin ailesiyle yasadigim icin bakkala bile gitmiyorum butun gun ewde oluyorum bu yuzden daha dogru durust hic biseyi ben almadim oglumaBen aldim canim hemde set olanindan . iki turlu makas ve kagit torpu iceriyor.
Sağol canım napim iş başa düşünce zorundayız..Allah yardimcin olsun cnm benim hic cesaretim yok oyle seylerde
Aynen oyleSağol canım napim iş başa düşünce zorundayız..
Ama içinde kalmasın canım ya. İnsan gereksiz de olsa bebeğine bir şeyler almak istiyor, mutlu oluyorsun. Ne diyeyim aile yapını bilmeden konuşmak da çok doğru değil ama anlayış gösterirler heralde.Ben unutmusum anlasilan yasadigim yer biraz sikintili bebek magazasi adina hic bisey yok merkeze gitmem grrekiyo oda esimin ailesiyle yasadigim icin bakkala bile gitmiyorum butun gun ewde oluyorum bu yuzden daha dogru durust hic biseyi ben almadim ogluma
Aslinda bisey demezler oyle insan degiller tek gitmeme izin vermezler birileriyle gittigimizdede su guzel dedigimde hoppp karisiyolar benim butun sevincim bitiyo bu yuzdende gitmek istemiyorum yaza oglum kendini toplayinca allah kismet ederse gidip butun dolabini yeniliycem biz amca cocuklariyiz kayin babam amcam olunca iste farkli oluyo birazAma içinde kalmasın canım ya. İnsan gereksiz de olsa bebeğine bir şeyler almak istiyor, mutlu oluyorsun. Ne diyeyim aile yapını bilmeden konuşmak da çok doğru değil ama anlayış gösterirler heralde.
Canım sen baya kızmışsın hayırdır? Moralini mi bozdu birileri?Yeni dogum yapip yeni hayatimiza basladigimiz donemde insanlarin bizi rahat birakmama istegini anlayamiyorum.biraz biraksaniza ya! niye evimize gelmeye bizde kalmaya gereksiz tavsiyelerle bizi bogmaya calisiyorlar?Biz daha yeni 3 kişi olmusuz veya 4 kişi olmusuz durumumuzu anlamaya yasadiklarimizi icimize cekmeye calisiyoruz.hayatimizin en degerli gunlerini yasiyoruz...huzur verseniz olmaz mi?1 hafta sonra sevin torununuzu yegeninizi olmuyor mu?Yardim lazim olsa arardik zaten emin olun...
Ne oldu cnm niye kizdin bu kadar ?Yeni dogum yapip yeni hayatimiza basladigimiz donemde insanlarin bizi rahat birakmama istegini anlayamiyorum.biraz biraksaniza ya! niye evimize gelmeye bizde kalmaya gereksiz tavsiyelerle bizi bogmaya calisiyorlar?Biz daha yeni 3 kişi olmusuz veya 4 kişi olmusuz durumumuzu anlamaya yasadiklarimizi icimize cekmeye calisiyoruz.hayatimizin en degerli gunlerini yasiyoruz...huzur verseniz olmaz mi?1 hafta sonra sevin torununuzu yegeninizi olmuyor mu?Yardim lazim olsa arardik zaten emin olun...
Anladım canım. Ama bu hayat bizim. ve geçen anlar asla geri gelmeyecek. hele bazı özel anlar...Aslinda bisey demezler oyle insan degiller tek gitmeme izin vermezler birileriyle gittigimizdede su guzel dedigimde hoppp karisiyolar benim butun sevincim bitiyo bu yuzdende gitmek istemiyorum yaza oglum kendini toplayinca allah kismet ederse gidip butun dolabini yeniliycem biz amca cocuklariyiz kayin babam amcam olunca iste farkli oluyo biraz
Oyle olmasina oyle ama yapicakta bazen bisey olmuyo mutlulugun adina heledeAnladım canım. Ama bu hayat bizim. ve geçen anlar asla geri gelmeyecek. hele bazı özel anlar...
Neyse bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almamızdan daha önemli bir şey yok. en büyük mutluluk kaynağı. biz miniklerimize odaklanalımOyle olmasina oyle ama yapicakta bazen bisey olmuyo mutlulugun adina helede
Oyy canimm... valla benimde hiccc aklima gelmemisti tirnak makasi internette bebek icin gerekli alinacaklar listesi icinde gormustumde aklima dusmustu. bebedor marka 12liraya aldim internettenBen unutmusum anlasilan yasadigim yer biraz sikintili bebek magazasi adina hic bisey yok merkeze gitmem grrekiyo oda esimin ailesiyle yasadigim icin bakkala bile gitmiyorum butun gun ewde oluyorum bu yuzden daha dogru durust hic biseyi ben almadim ogluma
Aynen saglikla alalim kucagimiza gerisi bosNeyse bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almamızdan daha önemli bir şey yok. en büyük mutluluk kaynağı. biz miniklerimize odaklanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?