Aralikk anneleriii !

Valla ben esime kestiricem ben cesaret edemem cunku o aglarsa bende aglarim

Ben aldim canim hemde set olanindan . iki turlu makas ve kagit torpu iceriyor.

Ben aldim canim hemde set olanindan . iki turlu makas ve kagit torpu iceriyor.
Ben unutmusum anlasilan yasadigim yer biraz sikintili bebek magazasi adina hic bisey yok merkeze gitmem grrekiyo oda esimin ailesiyle yasadigim icin bakkala bile gitmiyorum butun gun ewde oluyorum bu yuzden daha dogru durust hic biseyi ben almadim ogluma

Ama içinde kalmasın canım ya. İnsan gereksiz de olsa bebeğine bir şeyler almak istiyor, mutlu oluyorsun. Ne diyeyim aile yapını bilmeden konuşmak da çok doğru değil ama anlayış gösterirler heralde.

Ama içinde kalmasın canım ya. İnsan gereksiz de olsa bebeğine bir şeyler almak istiyor, mutlu oluyorsun. Ne diyeyim aile yapını bilmeden konuşmak da çok doğru değil ama anlayış gösterirler heralde.
Aslinda bisey demezler oyle insan degiller tek gitmeme izin vermezler birileriyle gittigimizdede su guzel dedigimde hoppp karisiyolar benim butun sevincim bitiyo bu yuzdende gitmek istemiyorum yaza oglum kendini toplayinca allah kismet ederse gidip butun dolabini yeniliycem biz amca cocuklariyiz kayin babam amcam olunca iste farkli oluyo biraz

Yeni dogum yapip yeni hayatimiza basladigimiz donemde insanlarin bizi rahat birakmama istegini anlayamiyorum.biraz biraksaniza ya! niye evimize gelmeye bizde kalmaya gereksiz tavsiyelerle bizi bogmaya calisiyorlar?Biz daha yeni 3 kişi olmusuz veya 4 kişi olmusuz durumumuzu anlamaya yasadiklarimizi icimize cekmeye calisiyoruz.hayatimizin en degerli gunlerini yasiyoruz...huzur verseniz olmaz mi?1 hafta sonra sevin torununuzu yegeninizi olmuyor mu?Yardim lazim olsa arardik zaten emin olun...

Canım sen baya kızmışsın hayırdır? Moralini mi bozdu birileri?

Ne oldu cnm niye kizdin bu kadar ?

Anladım canım. Ama bu hayat bizim. ve geçen anlar asla geri gelmeyecek. hele bazı özel anlar...

Oyy canimm... valla benimde hiccc aklima gelmemisti tirnak makasi internette bebek icin gerekli alinacaklar listesi icinde gormustumde aklima dusmustu. bebedor marka 12liraya aldim internetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…