Aralikk anneleriii !

Kizlar az once tuvalete gittim taharet alirken elime vajina girisinde resmen bi top gibi sislik geldi. vajina girisinde bi et sarkmis asagiya dusmus gibi bildiginiz bi top et yani. vajinamin giriside buyumus acilmis sanki. bebegin asagida olmasi bende hep agri yapiyor onun disinda ekstra agrim yok ama korktum ne bu simdi. vajina girisinde bayagi elime gelen icten sarkmis bi et parcasi sislik . sizde varmi boyle birsey

Bende olmadı hiç canım. ama dr.a git derim hemen. Belki enfeksiyon falandır.

Bendede yok cnm bi dr git bence

Kizlar sabah doktorumu aradim vajinal varis cok buyuk ihtimal dedi toplar damara bebek baski yaptigi icin damar sisip sarkiyormus. ya anlatamam kocaman sismis damar vajina deligi tamamen kapanmis durumda. doktor sali gunu icin randevu verdi. daha oncede yazmistim size yuruyemiyorum ayakta duramiyorum kasik agrisindan cok fazla basinc hissediyorum diye meger bu damarda varis olistugu sistigi icinmis cok kotu camasirin uzerinden bile dokununca geliyor elime o derece sislik.

Rabbim yardimcin olsun cnm yaa peki bunun icin bisey falan yokmuymus iyilesmesi icin

Çok geçmiş olsun canım . Umarım bir çözümü vardır. ama varis gebelikte normal diye biliyorum.

Rabbim yardimcin olsun cnm yaa peki bunun icin bisey falan yokmuymus iyilesmesi icin
Cok sagol canim simdilik bi cozumu varmi bilmiyorum sali gunu muayene ettikten sonra konusacaz doktorumla ama normal dogum zormus cunku damar sismis ve sarkmis oldugu icin normal dogumda patlarsa kan kaybi cok ciddi olabilirmis.

Çok geçmiş olsun canım . Umarım bir çözümü vardır. ama varis gebelikte normal diye biliyorum.
Evet canim bacaklarda falan normal vajinadada asiri tehlikeli birsey degil ama cok korkunc oradan sarkan bi et parcasi kocaman. ayrica azicik olsun yuruyememek hemen bacaklarin uyusmasi falan demekki benimki ileri boyuttaki artik

Evet canim bacaklarda falan normal vajinadada asiri tehlikeli birsey degil ama cok korkunc oradan sarkan bi et parcasi kocaman. ayrica azicik olsun yuruyememek hemen bacaklarin uyusmasi falan demekki benimki ileri boyuttaki artik
Rabbim senin de bebeğinin de yardımcısı olsun canım. sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…