- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.001
Bende yarin alirim heraldeOyy canimm... valla benimde hiccc aklima gelmemisti tirnak makasi internette bebek icin gerekli alinacaklar listesi icinde gormustumde aklima dusmustu. bebedor marka 12liraya aldim internetten
Bende olmadı hiç canım. ama dr.a git derim hemen. Belki enfeksiyon falandır.Kizlar az once tuvalete gittim taharet alirken elime vajina girisinde resmen bi top gibi sislik geldi. vajina girisinde bi et sarkmis asagiya dusmus gibi bildiginiz bi top et yani. vajinamin giriside buyumus acilmis sanki. bebegin asagida olmasi bende hep agri yapiyor onun disinda ekstra agrim yok ama korktum ne bu simdi. vajina girisinde bayagi elime gelen icten sarkmis bi et parcasi sislik . sizde varmi boyle birsey
Bendede yok cnm bi dr git benceKizlar az once tuvalete gittim taharet alirken elime vajina girisinde resmen bi top gibi sislik geldi. vajina girisinde bi et sarkmis asagiya dusmus gibi bildiginiz bi top et yani. vajinamin giriside buyumus acilmis sanki. bebegin asagida olmasi bende hep agri yapiyor onun disinda ekstra agrim yok ama korktum ne bu simdi. vajina girisinde bayagi elime gelen icten sarkmis bi et parcasi sislik . sizde varmi boyle birsey
Rabbim yardimcin olsun cnm yaa peki bunun icin bisey falan yokmuymus iyilesmesi icinKizlar sabah doktorumu aradim vajinal varis cok buyuk ihtimal deditoplar damara bebek baski yaptigi icin damar sisip sarkiyormus. ya anlatamam kocaman sismis damar vajina deligi tamamen kapanmis durumda. doktor sali gunu icin randevu verdi. daha oncede yazmistim size yuruyemiyorum ayakta duramiyorum kasik agrisindan cok fazla basinc hissediyorum diye meger bu damarda varis olistugu sistigi icinmis cok kotu camasirin uzerinden bile dokununca geliyor elime o derece sislik.
Çok geçmiş olsun canım . Umarım bir çözümü vardır. ama varis gebelikte normal diye biliyorum.Kizlar sabah doktorumu aradim vajinal varis cok buyuk ihtimal deditoplar damara bebek baski yaptigi icin damar sisip sarkiyormus. ya anlatamam kocaman sismis damar vajina deligi tamamen kapanmis durumda. doktor sali gunu icin randevu verdi. daha oncede yazmistim size yuruyemiyorum ayakta duramiyorum kasik agrisindan cok fazla basinc hissediyorum diye meger bu damarda varis olistugu sistigi icinmis cok kotu camasirin uzerinden bile dokununca geliyor elime o derece sislik.
Alerjik olabilir canım. ya da kullandığın krem, yağ falan da yapabilir. gene de Dr.a sor bence.Kizlar karnim benek benek olmus sabah farkettim neden olmustr acaba?
Cok sagol canim simdilik bi cozumu varmi bilmiyorum sali gunu muayene ettikten sonra konusacaz doktorumla ama normal dogum zormus cunku damar sismis ve sarkmis oldugu icin normal dogumda patlarsa kan kaybi cok ciddi olabilirmis.Rabbim yardimcin olsun cnm yaa peki bunun icin bisey falan yokmuymus iyilesmesi icin
Evet canim bacaklarda falan normal vajinadada asiri tehlikeli birsey degil ama cok korkunc oradan sarkan bi et parcasi kocaman. ayrica azicik olsun yuruyememek hemen bacaklarin uyusmasi falan demekki benimki ileri boyuttaki artikÇok geçmiş olsun canım . Umarım bir çözümü vardır. ama varis gebelikte normal diye biliyorum.
Catlak baslangici olmasin canimKizlar karnim benek benek olmus sabah farkettim neden olmustr acaba?
Vardir bundada bi hayir canm coooooook gecmis olsunCok sagol canim simdilik bi cozumu varmi bilmiyorum sali gunu muayene ettikten sonra konusacaz doktorumla ama normal dogum zormus cunku damar sismis ve sarkmis oldugu icin normal dogumda patlarsa kan kaybi cok ciddi olabilirmis.
Rabbim senin de bebeğinin de yardımcısı olsun canım. sıkma canını.Evet canim bacaklarda falan normal vajinadada asiri tehlikeli birsey degil ama cok korkunc oradan sarkan bi et parcasi kocaman. ayrica azicik olsun yuruyememek hemen bacaklarin uyusmasi falan demekki benimki ileri boyuttaki artik
Maşallah canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Umarım bir sıkıntı yoktur. neden küvöze aldılar ki?Kızlarrr sabah erkenden önce nişanım sonra suyum geldi. Az önce çıktım sezaryenden. Miniğimi küvöze aldılar bekliyoruz şimdi.
Çok sağol canım. Sezaryende ciğerler suyu rahat atamıyormuş kimi bebekte benim miniğim de atamamış suyu. Bekliyoruz canım suyu atmasınıMaşallah canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Umarım bir sıkıntı yoktur. neden küvöze aldılar ki?
Anladım canım. bir an önce atar suyu inşallah. kavuşursunuz bebişinle :)Çok sağol canım. Sezaryende ciğerler suyu rahat atamıyormuş kimi bebekte benim miniğim de atamamış suyu. Bekliyoruz canım suyu atmasını
Sagol canim benim cook sagolllRabbim senin de bebeğinin de yardımcısı olsun canım. sıkma canını.
Canimmm cok sevindim Allah anali babali buyumesini nasip etsin . cigerleri icinde Allah sifa versin :)Kızlarrr sabah erkenden önce nişanım sonra suyum geldi. Az önce çıktım sezaryenden. Miniğimi küvöze aldılar bekliyoruz şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?