Aralikk anneleriii !

Of cok gecmis olsun ya

Sezaryen dogum yapan yada yapacak olan kizlar epidural mi spinal mi diyorsunuz bunlarin tam farki neymis yahu?

Sezaryen dogum yapan yada yapacak olan kizlar epidural mi spinal mi diyorsunuz bunlarin tam farki neymis yahu?
Ya bencede dogum yapan arkadaslar normal yapan spinal epidural yapan bize tecrubelerini aktarsa cok iyi olacak. biliyorum simdi cok farkli heyecan ve yogunluktalar ama bizde cok merakli ve heyecanliyiz

Reactions: Rup
canım bana da büyük ihtimal sezaryen olacak dedi dr.um. bebeğin kilosundan dolayı. benim migrenim olduğu için ben epidural falan düşünmüyorum. çünkü sonrasında feci baş ağrısı olabiliyormuş. daha önce okumuştum farkını ama hatırlamıyorum. uyuşturdukları nokta farklı heralde. bazen ikisini de aynı anda kullanabiliyorlarmış.

Canım epiduralde 2 omurga arasına katater takıyorlar ve ilaçları oradan veriyorlar anesteziyle birlikte. Spinalde omurilik sıvısına anestezi veriyorlar. Spinalin genellikle baş ağrısı yaptığını söylediler ben epidural sezaryen oldum. Ağrıyla ilgili bir sıkıntı yaşamadım ama benim bünyem anesteziye baya bir dirençliymiş zorlandık uyuşana kadar iyiki epidural yapmışım o halde bile genel anestezinin kıyısından döndüm.

Reactions: Rup
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…