- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.021
Of cok gecmis olsun yaKizlar sabah doktorumu aradim vajinal varis cok buyuk ihtimal deditoplar damara bebek baski yaptigi icin damar sisip sarkiyormus. ya anlatamam kocaman sismis damar vajina deligi tamamen kapanmis durumda. doktor sali gunu icin randevu verdi. daha oncede yazmistim size yuruyemiyorum ayakta duramiyorum kasik agrisindan cok fazla basinc hissediyorum diye meger bu damarda varis olistugu sistigi icinmis cok kotu camasirin uzerinden bile dokununca geliyor elime o derece sislik.
Ayy cok tebrik ederimm gule gule buyut:)Rabbim senin de bebeğinin de yardımcısı olsun canım. sıkma canını.
Ayy cok tebrik ederimm gule gule buyut:)Kızlarrr sabah erkenden önce nişanım sonra suyum geldi. Az önce çıktım sezaryenden. Miniğimi küvöze aldılar bekliyoruz şimdi.
Artık her gün doğum haberleri alacağız heralde. Canım gözün aydın. Allah sizlere bağışlasın.Kızlar bende sabah 09:09. Da kızımı kucağıma aldım...Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...
sagol canim tesekkur ederim...Of cok gecmis olsun ya
Canimmm tebrik ederim Allah size bagislasin :)Kızlar bende sabah 09:09. Da kızımı kucağıma aldım...Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...
Ayyyy gozun aydin cnm saglikla buyut ins bebeginiKızlarrr sabah erkenden önce nişanım sonra suyum geldi. Az önce çıktım sezaryenden. Miniğimi küvöze aldılar bekliyoruz şimdi.
Gozun aydin cnm allah anali babali buyutmek nasip etsin insKızlar bende sabah 09:09. Da kızımı kucağıma aldım...Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...
Gözün aydın tatlım. Allah uzun ömürler versinKızlar bende sabah 09:09. Da kızımı kucağıma aldım...Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...
Caniiim hayirli olsun Allah saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin canim benim cok sevindim hadi bakalim saglikla kucagina al hemen insallah miniginiKızlarrr sabah erkenden önce nişanım sonra suyum geldi. Az önce çıktım sezaryenden. Miniğimi küvöze aldılar bekliyoruz şimdi.
Yaaaa canim hadi hayirli olsun ne guzel haberler bunlar saglikla sihhatle buyut yavrunu insallahKızlar bende sabah 09:09. Da kızımı kucağıma aldım...Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...
Ya bencede dogum yapan arkadaslar normal yapan spinal epidural yapan bize tecrubelerini aktarsa cok iyi olacak. biliyorum simdi cok farkli heyecan ve yogunluktalar ama bizde cok merakli ve heyecanliyizSezaryen dogum yapan yada yapacak olan kizlar epidural mi spinal mi diyorsunuz bunlarin tam farki neymis yahu?
hayırlı olsun bir an önce çıkar tatlım inşallah sen kendini üzme allah güzel yazılar yazsın bebeğine sağlıkla mutlulukla büyüsünKızlarrr sabah erkenden önce nişanım sonra suyum geldi. Az önce çıktım sezaryenden. Miniğimi küvöze aldılar bekliyoruz şimdi.
gözünüz aydın miniklerinizle güzel bir ömrünüz olsun inşallahKızlar bende sabah 09:09. Da kızımı kucağıma aldım...Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...
Amin canım benim çok sağol. Senin de güzel haberlerini bekliyorum. Allah sağlıkla kavuştursun sizi de :)Caniiim hayirli olsun Allah saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin canim benim cok sevindim hadi bakalim saglikla kucagina al hemen insallah minigini
Çok sağol canım cumartesi gece çıktı miniğim şimdi evimize çıktık. Allaha şükür bir sıkıntımız yokhayırlı olsun bir an önce çıkar tatlım inşallah sen kendini üzme allah güzel yazılar yazsın bebeğine sağlıkla mutlulukla büyüsün
canım bana da büyük ihtimal sezaryen olacak dedi dr.um. bebeğin kilosundan dolayı. benim migrenim olduğu için ben epidural falan düşünmüyorum. çünkü sonrasında feci baş ağrısı olabiliyormuş. daha önce okumuştum farkını ama hatırlamıyorum. uyuşturdukları nokta farklı heralde. bazen ikisini de aynı anda kullanabiliyorlarmış.Sezaryen dogum yapan yada yapacak olan kizlar epidural mi spinal mi diyorsunuz bunlarin tam farki neymis yahu?
Canım epiduralde 2 omurga arasına katater takıyorlar ve ilaçları oradan veriyorlar anesteziyle birlikte. Spinalde omurilik sıvısına anestezi veriyorlar. Spinalin genellikle baş ağrısı yaptığını söylediler ben epidural sezaryen oldum. Ağrıyla ilgili bir sıkıntı yaşamadım ama benim bünyem anesteziye baya bir dirençliymiş zorlandık uyuşana kadar iyiki epidural yapmışım o halde bile genel anestezinin kıyısından döndüm.Sezaryen dogum yapan yada yapacak olan kizlar epidural mi spinal mi diyorsunuz bunlarin tam farki neymis yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?