- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.041
Himm tamam kuzum tesekkur ederimmmCanım epiduralde 2 omurga arasına katater takıyorlar ve ilaçları oradan veriyorlar anesteziyle birlikte. Spinalde omurilik sıvısına anestezi veriyorlar. Spinalin genellikle baş ağrısı yaptığını söylediler ben epidural sezaryen oldum. Ağrıyla ilgili bir sıkıntı yaşamadım ama benim bünyem anesteziye baya bir dirençliymiş zorlandık uyuşana kadar iyiki epidural yapmışım o halde bile genel anestezinin kıyısından döndüm.
Oncelikle kizlar kusura bakmayin yazamadim. Alt kan grup uyusmazlifindan kaynakli sarilik gecirdik atlatmaya ugrasiyorduk ki bugun degee daha da yukselmis fototerapiye alindi bebegim hastanede yatiyor. Sutumu sagip biberonla veriyoruz kucaklayamiyorum yavrumuCanimmm hadi gozun aydin yemin ederim haberlerini dort gozle bekliyorduk cok sukurAllah saglikla buyutmeni nasip etsin kuzunu. ayy ne guzel kavustun sen.... peki bahsedebilir misin normal dogum nasil birsey asiri korkmali miyiz .ayyy heyecandan ne soracagimida sasirdim
Canim tesekkur ederiz bu bilgilerin icin cok gecmis olsun rabbim seninde melegininde yardimcisi olsun insOncelikle kizlar kusura bakmayin yazamadim. Alt kan grup uyusmazlifindan kaynakli sarilik gecirdik atlatmaya ugrasiyorduk ki bugun degee daha da yukselmis fototerapiye alindi bebegim hastanede yatiyor. Sutumu sagip biberonla veriyoruz kucaklayamiyorum yavrumuinsallah yarin sabah dusecwk degeri diye dua etmekten baska da bisey gelmiyor elimdwn
Canim yeni gordum. Sezeryan tecrubem yok kiyaslayamayacagim canim. Ama suni sanciyi acilma olmayinca cekmek cok kolay bir deneyim olmadi. Eger normal seyreden saglikli bir surec geciriyorsan normal dogumda kolay atlatiyorsun diyorlar.. benim hem.hemoroidlerim hem de acilma olmamasi durumu vardi.. ama ne yasarsan yasa bebegini sag salim gorunce unutuyorsun herseyi.. sanciya katlaniyorsun birsekil dogum aninda kasilma geldikce sonuna kadar derin nefes alip kabiz olmussunda morarana kadar ikiniyorsun.. bunu duzgun yaparsan ki doktorlar yonlendiriyor 3 ikinmayla doguranlar cogunlukta bende acilma yoktu oyuzden uzun surdu ama ikinmada sorun yok benim hemoroidlwrden oturu sonrasinda sorun oldu. Dogum anindan hic korkmayin kizlar dogum cok kolay ve hicbirsey hissetmiyorsunuz kesikti dikisti.. o sancilari dogumhaneye goturulene kadar saatlerce beklwmesi zor heleki acilma yoksa ama 4 e kadar acilmissa ve 4ten sonra acilma yavasladiysa o da kolay epidural isterseniz agriniz azalir.. epidural de sorunlu degil 1 dakikalik islem kan alma islemi gibi sirta igne yeri aciliyor ve ilac veriliyor hissetmiuorsunuz.. yani sorunsuz gelirse bebis normal.dogumdan korkacak hicbir neden yok... sonrasi biraz oturmak zor ben hala dikislerimin uzerine oturamiyorum yan kaykilip oturuyorum ya da yatiyorum ama yine tekrar soyluyorum benim acilma olmadi oyuzden zorlandi asagisi normalde 3 gunde o dikis agrisi da geciyormustakip de edemiyorum dogum yapan oldu mu aranizda? Hepiniz saglikli dogumlar yaparsiniz insallah kizlar
Cevabin icin cook tesekkur ederim canim icimi rahatlattin... bebisinede Allah sifalar versin dualarimiz sen ve onunla...Oncelikle kizlar kusura bakmayin yazamadim. Alt kan grup uyusmazlifindan kaynakli sarilik gecirdik atlatmaya ugrasiyorduk ki bugun degee daha da yukselmis fototerapiye alindi bebegim hastanede yatiyor. Sutumu sagip biberonla veriyoruz kucaklayamiyorum yavrumuinsallah yarin sabah dusecwk degeri diye dua etmekten baska da bisey gelmiyor elimdwn
Canim yeni gordum. Sezeryan tecrubem yok kiyaslayamayacagim canim. Ama suni sanciyi acilma olmayinca cekmek cok kolay bir deneyim olmadi. Eger normal seyreden saglikli bir surec geciriyorsan normal dogumda kolay atlatiyorsun diyorlar.. benim hem.hemoroidlerim hem de acilma olmamasi durumu vardi.. ama ne yasarsan yasa bebegini sag salim gorunce unutuyorsun herseyi.. sanciya katlaniyorsun birsekil dogum aninda kasilma geldikce sonuna kadar derin nefes alip kabiz olmussunda morarana kadar ikiniyorsun.. bunu duzgun yaparsan ki doktorlar yonlendiriyor 3 ikinmayla doguranlar cogunlukta bende acilma yoktu oyuzden uzun surdu ama ikinmada sorun yok benim hemoroidlwrden oturu sonrasinda sorun oldu. Dogum anindan hic korkmayin kizlar dogum cok kolay ve hicbirsey hissetmiyorsunuz kesikti dikisti.. o sancilari dogumhaneye goturulene kadar saatlerce beklwmesi zor heleki acilma yoksa ama 4 e kadar acilmissa ve 4ten sonra acilma yavasladiysa o da kolay epidural isterseniz agriniz azalir.. epidural de sorunlu degil 1 dakikalik islem kan alma islemi gibi sirta igne yeri aciliyor ve ilac veriliyor hissetmiuorsunuz.. yani sorunsuz gelirse bebis normal.dogumdan korkacak hicbir neden yok... sonrasi biraz oturmak zor ben hala dikislerimin uzerine oturamiyorum yan kaykilip oturuyorum ya da yatiyorum ama yine tekrar soyluyorum benim acilma olmadi oyuzden zorlandi asagisi normalde 3 gunde o dikis agrisi da geciyormustakip de edemiyorum dogum yapan oldu mu aranizda? Hepiniz saglikli dogumlar yaparsiniz insallah kizlar
Canım çok geçmiş olsun . Rabbim bebeğine yardım etsin. korkma yegenimde yaşadık aynı durumu. kanı değişme noktasına gelmişti. yaklaşık on gün yattı. Şimdi düz duvara tırmanıyor :) merak etme geçiyor. doğumla ilgili rahatlatıcı yazın için de teşekkürler.Oncelikle kizlar kusura bakmayin yazamadim. Alt kan grup uyusmazlifindan kaynakli sarilik gecirdik atlatmaya ugrasiyorduk ki bugun degee daha da yukselmis fototerapiye alindi bebegim hastanede yatiyor. Sutumu sagip biberonla veriyoruz kucaklayamiyorum yavrumuinsallah yarin sabah dusecwk degeri diye dua etmekten baska da bisey gelmiyor elimdwn
Kıyamam canım benim ne güzel açıklamışsın teşekkür ederiz geçmiş olsun tatlım Allah miniğine acil şifa versin sanada güç kuvvet versin biran önce evinize sağlıkla gidin inşallah canımmmOncelikle kizlar kusura bakmayin yazamadim. Alt kan grup uyusmazlifindan kaynakli sarilik gecirdik atlatmaya ugrasiyorduk ki bugun degee daha da yukselmis fototerapiye alindi bebegim hastanede yatiyor. Sutumu sagip biberonla veriyoruz kucaklayamiyorum yavrumuinsallah yarin sabah dusecwk degeri diye dua etmekten baska da bisey gelmiyor elimdwn
Valla canim ne yapayim ben kararsizlik yasiyorum biraz dusunceliyimKizlarrrrr nasilsiniz nasil gidiyo hamilelik son gunler bizi agrilar yokluyo sık sık onun haricinde cok iyiyiz yarin kontrolumuz var bakalim ne olucak kesin bi tarih verirlermi bilmiyorum
Seninkine az kaldı canım. ben de artık baya ağırlaştım. Bebeğim iki üç hafta önden gidiyor. hala izne ayrılmadım. haftaya son artık. biraz daha dişimi sıkacağım. doğum sonrası bebeğimle daha çok vakit geçirebilmek için.Kizlarrrrr nasilsiniz nasil gidiyo hamilelik son gunler bizi agrilar yokluyo sık sık onun haricinde cok iyiyiz yarin kontrolumuz var bakalim ne olucak kesin bi tarih verirlermi bilmiyorum
Canım benim daha cinsiyet belli değilken seninki erkek yüzün güzelleşti diyenler olmuştu. nitekim erkek. ben pek inanmıyorum bu duruma ama. şimdi aynaya bakınca yüzü gözü şiş, çirkin birini görüyorum. bilmiyorum artık :) :)Arkadaslar gebelikde guzellesme cirkinlesme olayi sizde dogru mu kiz cirkinlestirir oglan guzellik katar sizde ki degisikler ve cinsiyetleri ???
Acaba başka bir dr.a da mı sorsan canım. Kafanda soru işareti kalmamış olur. eğer gerçekten öyleyse tabi ki kendini de bebeğini de riske sokma derim.Valla canim ne yapayim ben kararsizlik yasiyorum biraz dusunceliyimvajina girisinde elime bi et parcasi gelmisti ya iste doktora gittim doktor varis degil bebek baskisindan idrar torban asagiya inmis dedi. hazir catala yatmisken cati muayeneside yapti catin cok dar bebek 3.300 gram ustu olursa normal dogumun cok zor dedi. ama karar senin kararliysan normal doguma birsey demem dedi. bebegim 36. haftada 3000 gr e daha onumde zaman var yani 3500 olur galiba e ne yapacam normal dogum sancisi cekip cekip doguramayip sezeryana girmek istemiyorum cok yipratici olur. bastan sezeryanmi secmeliyim bilemiyorum coook kararsizim ve endiseliyim
Sivilcelerin cikti mi ??Canım benim daha cinsiyet belli değilken seninki erkek yüzün güzelleşti diyenler olmuştu. nitekim erkek. ben pek inanmıyorum bu duruma ama. şimdi aynaya bakınca yüzü gözü şiş, çirkin birini görüyorum. bilmiyorum artık :) :)
ara ara çıkıp geçtiği oldu ama çok fazla değil, küçük küçük.Sivilcelerin cikti mi ??
Cnm bana cati muayenesi yapmadilar doktoruna danis en saglikli yol bebegin ve senin icin neyse o yolu sec birtanem eminim rabbim hayirli yolu gosterecektir sanaValla canim ne yapayim ben kararsizlik yasiyorum biraz dusunceliyimvajina girisinde elime bi et parcasi gelmisti ya iste doktora gittim doktor varis degil bebek baskisindan idrar torban asagiya inmis dedi. hazir catala yatmisken cati muayeneside yapti catin cok dar bebek 3.300 gram ustu olursa normal dogumun cok zor dedi. ama karar senin kararliysan normal doguma birsey demem dedi. bebegim 36. haftada 3000 gr e daha onumde zaman var yani 3500 olur galiba e ne yapacam normal dogum sancisi cekip cekip doguramayip sezeryana girmek istemiyorum cok yipratici olur. bastan sezeryanmi secmeliyim bilemiyorum coook kararsizim ve endiseliyim
Hayirlisi tatlim cokta yorma kendini ben o kadar agirlastimki geceleri bile uyuyamaz oldumSeninkine az kaldı canım. ben de artık baya ağırlaştım. Bebeğim iki üç hafta önden gidiyor. hala izne ayrılmadım. haftaya son artık. biraz daha dişimi sıkacağım. doğum sonrası bebeğimle daha çok vakit geçirebilmek için.
Valla ben ona pek inanmiyorum canim benim erkek hic bisey olmadi erkek bebekte cil duser dediler onasil oluyosa onuda bilmiyorum ama hic bisey olmadi su son haftalardada odem oldu birtek o kadarArkadaslar gebelikde guzellesme cirkinlesme olayi sizde dogru mu kiz cirkinlestirir oglan guzellik katar sizde ki degisikler ve cinsiyetleri ???
Yapmadilar sanci tutup gitsem ne olur bilmiyorum hayirlisibenim kontrolüm bugündü çatı muayenesi de yaptı dr. normal doğum için uygunmuşum açılmada henüz olmamış.bazı doktorlar çatı muayenesini doğum esnasında yapıyormuş diye duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?