Aralikk anneleriii !

hadi gözün aydın canım. Sağlıkla al kucağına inşallah.
amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrucuklarımızı, doğumlarımızda inşallah çok güzel geçsin inanın kendim için ne istiyorsam sizin içinde aynısını isterim sonuçta aylardır burda birbirimize destek oluyoruz hatta belki kimseye söylemediklerimizi burda birbirimizle paylaştık bu paylaşımlarımızda miniklerle taçlandıkça doğum yapan anneler için seviniyorum yaklaşanlar içinde heycanlanıyorum.

Amin canım sağ olasın. Aynen en özel, güzel anlarımızı paylaştık. Heyecan dorukta hepimizde. Dua ediyorum ben de hepimiz için.

Kızlar benim hem çatım çok dar kaldı bebek büyük 3400 kg hemde ters dönmüyor o yüzden mecbur sezaryen hemde pazartesi ve ben şimdiden çok heyecanlıyım ve korkuyorum hepiniz için dua edicem sizde bana edin nolur sizi seviyor ve öpüyorum güzel anneler

Ahh canimm... dualarimiz seninle mujdeli guzel haberlerini bekliyoruz

Reactions: Rup
Dualarim sen ve miniginle cnm bizi haberdar et habersiz birakma ins saglikla alirsin kucugunu kucagina

Kizlar bugun hastaneye gittim ntsde sanci cikti acilmam varmi diye bakildi 3cm lik acilma varmis biraz kanamam oldu 16 sina gun verdiler yatis o zamana kadar dogmazsa diye
Canım hayırlısı olsun dinlen hiç yorma kendini artık. Allah yardımcın olsun inşallah çok rahat gelir yavrun evde biri varmı yardım edecek sana?

Ay benim dogum hikayem artik arap sacina dondu bir onceki hafta kolastazim olmasi sebebiyle haftya persembe cantanla gel seni doguma alabilirim persembe olmasada en gec cumartesi alicam bebegi riske atamayiz demisti.eh biz dun toplanip gittik:) tahlillerim iyi cikinca karaciger enzinlerim dusmus bebek iyiymis doplerde nts de iyi cikinca cumartesi nts ye gel pazartesi kontrole en gec haftaya persembe alicaz dedi:) artik sinirlerim bozuldu:) doktor hakli olarak bebegi tehlikeye atmadigi surece 1 gun icerde dursa kar gozuyle bakiyor ama ben artik iyice sersem oldum

hepimizde heyecan dorukta stres ve yavrularımıza kavuşma hayali bizi bizden alıyor:) yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kızlar güçlü olacağız hamilelik kadar doğum sonrası da önemli moralimizi yüksek tutmamız lazım. Rup sana hayırlı doğumlar sağlıkla kucağını al evladını kucağına inşallah. E Esrakarakaya sen de dikkat et tatlım dinlen kanaman olursada mutlaka git bence doktora

tatlım sen yinede güçlü ol hepimiz anlayabiliriz şuan git gellerin seni ne denli etilediğini önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olması

Sagol cnm bnm bol bol dinleniyorum artik kanamamda durdu oluyomus bu muayeneden sonra gecti simdi cok iyiyim yarabbi sukur rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Cnm bozma moralini bi sikintin yoksa bencede biraz daha durmali kucugun benim acilmam var ilerletipte dogmazsa 16 ya kadar bekliycem 1 gun 1 gundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…