Aralikk anneleriii !

Hayırlı güzel doğumlar olsun canım. Sağlıkla kavuş miniğine:)

Reactions: Rup
Canım çok sağol hepimiz için güzel sağlıklı olsun doğumlarımız inşallah

Cnm bozma moralini bi sikintin yoksa bencede biraz daha durmali kucugun benim acilmam var ilerletipte dogmazsa 16 ya kadar bekliycem 1 gun 1 gundur
Ya umarim acilman olur normal dogum yaparsin.en cok istedigim seydi bunu yasamak simdi nolursa olsun erken alinacagi icin oyle bir sansim yok

Kizlar bugun hastaneye gittim ntsde sanci cikti acilmam varmi diye bakildi 3cm lik acilma varmis biraz kanamam oldu 16 sina gun verdiler yatis o zamana kadar dogmazsa diye
Canimm gecmisler olsun simdiden acilman varsa ins cok rahat bi dogum yasarsin saglikla bebisini alirsin kucagina

Doktorunda hakli ama her defasinda doguma gidiyorum heyecani yasamakta cok zor canim seni cok iyi anliyorum. bu arada degerlerin dusmus olmasina cok sevindim. hangi gun hayirliysa o gun alirsin ins kucagina minigini

Cok haklisin canim moraller yuksek olmali heyecan ve korkuyu kontrol edemesekte iyi dusunmeliyiz hersey hepimiz icin guzel olacak ins...

Kizlar bugun hastaneye gittim ntsde sanci cikti acilmam varmi diye bakildi 3cm lik acilma varmis biraz kanamam oldu 16 sina gun verdiler yatis o zamana kadar dogmazsa diye
Hayırlısıyla gelsin yavrucuğun canım. Yakındır senin doğum bence. Kaç cm'lik açılmadan sonra çağırıyorlar acaba?

Valla canım artık buradaki yazıları okuyunca karnıma ağrılar giriyor heyecandan. senin bunları yaşaman ve sabırsızlanman çok normal. Ama gerçekten bebeklerimiz şu anda en güvenli yerdeler. Sağlıkla alırsın kucağına inşallah.

Ya kizlar dun az az kanamam olmustu kesilmisti aksamina bugun sabahtan beride kahverengi bi akinti oluyo sizce bu ne bi bilen varmi yani dun o acilmaya baktiklari icin mi devam ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…