- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.081
Normal dogum cnm olmazsa suni sanciyla dogum yapicam 3cm lik acilman var cok beklemezsin diyo cevremdekiler ama bilmiyorum hayirlisisenin zaten normal doğumdu değil mi?eğer normal olmazsa 16ında sezeyan mı olacak?
Hayırlı güzel doğumlar olsun canım. Sağlıkla kavuş miniğine:)Kızlar benim hem çatım çok dar kaldı bebek büyük 3400 kg hemde ters dönmüyor o yüzden mecbur sezaryen hemde pazartesi ve ben şimdiden çok heyecanlıyım ve korkuyorum hepiniz için dua edicem sizde bana edin nolursizi seviyor ve öpüyorum güzel anneler
Git canım riske girme bak takip et sürekli nolur nolmaz :/ yani sakin ol tabi ama takip et mutlakaSagol cnm ins var kaynAnam ve gorumcem var sagolsunlar kanama devam ederse gitsem mi hastaneye
Canım çok sağol hepimiz için güzel sağlıklı olsun doğumlarımız inşallahhepimizde heyecan dorukta stres ve yavrularımıza kavuşma hayali bizi bizden alıyor:) yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kızlar güçlü olacağız hamilelik kadar doğum sonrası da önemli moralimizi yüksek tutmamız lazım.Rup sana hayırlı doğumlar sağlıkla kucağını al evladını kucağına inşallah. E Esrakarakaya sen de dikkat et tatlım dinlen kanaman olursada mutlaka git bence doktora
Çok sağol canım benim inşallah bakalımHayırlı güzel doğumlar olsun canım. Sağlıkla kavuş miniğine:)
Takip ediyorum cnm kan artarsa gidicemGit canım riske girme bak takip et sürekli nolur nolmaz :/ yani sakin ol tabi ama takip et mutlaka
Ya umarim acilman olur normal dogum yaparsin.en cok istedigim seydi bunu yasamak simdi nolursa olsun erken alinacagi icin oyle bir sansim yokCnm bozma moralini bi sikintin yoksa bencede biraz daha durmali kucugun benim acilmam var ilerletipte dogmazsa 16 ya kadar bekliycem 1 gun 1 gundur
Canimm gecmisler olsun simdiden acilman varsa ins cok rahat bi dogum yasarsin saglikla bebisini alirsin kucaginaKizlar bugun hastaneye gittim ntsde sanci cikti acilmam varmi diye bakildi 3cm lik acilma varmis biraz kanamam oldu 16 sina gun verdiler yatis o zamana kadar dogmazsa diye
Doktorunda hakli ama her defasinda doguma gidiyorum heyecani yasamakta cok zor canim seni cok iyi anliyorum. bu arada degerlerin dusmus olmasina cok sevindim. hangi gun hayirliysa o gun alirsin ins kucagina miniginiAy benim dogum hikayem artik arap sacina dondu bir onceki hafta kolastazim olmasi sebebiyle haftya persembe cantanla gel seni doguma alabilirim persembe olmasada en gec cumartesi alicam bebegi riske atamayiz demisti.eh biz dun toplanip gittik:) tahlillerim iyi cikinca karaciger enzinlerim dusmus bebek iyiymis doplerde nts de iyi cikinca cumartesi nts ye gel pazartesi kontrole en gec haftaya persembe alicaz dedi:) artik sinirlerim bozuldu:) doktor hakli olarak bebegi tehlikeye atmadigi surece 1 gun icerde dursa kar gozuyle bakiyor ama ben artik iyice sersem oldum
Cok haklisin canim moraller yuksek olmali heyecan ve korkuyu kontrol edemesekte iyi dusunmeliyiz hersey hepimiz icin guzel olacak ins...hepimizde heyecan dorukta stres ve yavrularımıza kavuşma hayali bizi bizden alıyor:) yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kızlar güçlü olacağız hamilelik kadar doğum sonrası da önemli moralimizi yüksek tutmamız lazım.Rup sana hayırlı doğumlar sağlıkla kucağını al evladını kucağına inşallah. E Esrakarakaya sen de dikkat et tatlım dinlen kanaman olursada mutlaka git bence doktora
Hayirli olan neyse o olsun cnm hepimizin hakkindaYa umarim acilman olur normal dogum yaparsin.en cok istedigim seydi bunu yasamak simdi nolursa olsun erken alinacagi icin oyle bir sansim yok
Aminnn cnm bugun kasilmalarimda sancimda artti bakalim ne olucakCanimm gecmisler olsun simdiden acilman varsa ins cok rahat bi dogum yasarsin saglikla bebisini alirsin kucagina
Hayırlısıyla gelsin yavrucuğun canım. Yakındır senin doğum bence. Kaç cm'lik açılmadan sonra çağırıyorlar acaba?Kizlar bugun hastaneye gittim ntsde sanci cikti acilmam varmi diye bakildi 3cm lik acilma varmis biraz kanamam oldu 16 sina gun verdiler yatis o zamana kadar dogmazsa diye
Valla canım artık buradaki yazıları okuyunca karnıma ağrılar giriyor heyecandan. senin bunları yaşaman ve sabırsızlanman çok normal. Ama gerçekten bebeklerimiz şu anda en güvenli yerdeler. Sağlıkla alırsın kucağına inşallah.Ay benim dogum hikayem artik arap sacina dondu bir onceki hafta kolastazim olmasi sebebiyle haftya persembe cantanla gel seni doguma alabilirim persembe olmasada en gec cumartesi alicam bebegi riske atamayiz demisti.eh biz dun toplanip gittik:) tahlillerim iyi cikinca karaciger enzinlerim dusmus bebek iyiymis doplerde nts de iyi cikinca cumartesi nts ye gel pazartesi kontrole en gec haftaya persembe alicaz dedi:) artik sinirlerim bozuldu:) doktor hakli olarak bebegi tehlikeye atmadigi surece 1 gun icerde dursa kar gozuyle bakiyor ama ben artik iyice sersem oldum
Bilmiyorum ama dogumda 10 cmlik acilmaa olmaliymisHayırlısıyla gelsin yavrucuğun canım. Yakındır senin doğum bence. Kaç cm'lik açılmadan sonra çağırıyorlar acaba?
Hic bilgim yokki canim. ins bi bilen yazar bizede bilgi olurYa kizlar dun az az kanamam olmustu kesilmisti aksamina bugun sabahtan beride kahverengi bi akinti oluyo sizce bu ne bi bilen varmi yani dun o acilmaya baktiklari icin mi devam ediyo
İns cnm bende bilmiyorum merak ettimHic bilgim yokki canim. ins bi bilen yazar bizede bilgi olur
Kuzum doktoruna sorsan aslinda riske girme cokİns cnm bende bilmiyorum merak ettim
Bizim sabit bi doktorumuz yok bir suru kisi degisiyo yani numaralarida yok bende bi dogum yapan ablaya sordum dogumun yakin onun gostergesi dediKuzum doktoruna sorsan aslinda riske girme cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?