Aralikk anneleriii !

Anladım canım. En doğrusunu yapmışsınız. bebek de riske girer öyle bir durumda.

Canım gözünüz aydın. Epidurali bugün dr.uma sordum. istersen yaparız ama tansiyon, baş ağrısı olur dedi. migrenim olduğu için yanaşmıyorum ona. genel anestezi olsun eğer sezaryen olacaksa diyorum. bahtı güzel olsun inşallah bebeğinin.

Hayırlı olsun canımmm :)) 2 saatte bir mutlaka uyandırıp emzir. Bebek sarılık olmaya meyilli ise çok uyurmuş Yenidoğanlar. Topukların ı sıkarak uyandır

Ay coo gecmis olsun ya

Spinal sezaryen olan arkadaslar ameliyat sonrasi ne kadar sure ac susuz kaldiniz? bas agrisi tansiyon dusuklugu yasadinizmi ? haftaya bende sezaryen olacagim icin cook heyecanliyim merak ediyorum

Gözün aydın annesi:) Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.

Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun

Ayni gun dogum yapmisiz tebrik ederim gule gule buyut❤

Canım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Ben bu msji yeni okudum pardon.ben cok ciddi sorun yasamadim.bebegim ciktigi an muthis bir bosluk olustu icimde ve nefes alamadim hemen oksijen maskesi taktilar sakin ol nefes aliyorsun dediler birde biraz tansiyonum dustu o da oksijenden sanirim bebegimi opup kokladiktan sonra 15 20 dk kadar dinlendirdiler ameythanede sonra odaya alindim.2 3 saat bacaklarimi hissetmedim sonra yavas yavas his geldi dogumdan 6 saat sonra ayaklanip yurudum.sabahta ciktik zaten hatta kipaya gidip evin alisverisini yaptik

Cnm benim de mesane baskisi vardi normal dogum yaptim 3400 ve 52 cm catim dardi bebek 1 kere vakumdan firladi kafasi cikamadi ikinci kere vakumlandi baya ikindim cok yorucuydu gercekten.. 17 gunmu ne oldu dogurali normal dogumunen basindan beri ben istedim doktorum da destekledi.. Gwrci dogurabildim sonucnitibaro ile ama zorlayiciydi biraz yarin urolojiye gidicem mesane baskisi hala devam ediyor diye bir bakulsin isteyecegim bakalim ne diyecek doktor?

Son düzenleme:
O normalmis canim oksijensiz kaldim bende bana maske vermediler ama bilincim bir gitti yarim dakka kadar. Basta tansiyonum dusuyor galiba dddim doktorum normal olur normal dogumda korkma dedi sonrasi kayip Oksijen vermeleri guzel olmus sana.. ben kendime geldigimde bebisim cikmis doktor sirtininsivazlayip sayiyordu

O tedirginlik jamilelik boyunca bende de vardi ama hastanede sanciydi kotnroldu derken endiseler gidiyor dusunecek vaktin olmuuor pek insallah saglukla kucaklarsiniz bebislerinizi kizlar

Hayırlısıyla gelsin yavrucuğun canım. Yakındır senin doğum bence. Kaç cm'lik açılmadan sonra çağırıyorlar acaba?
Canim suyun geliyorsa illaki doguma aliniuorsun benim acilmamyoktu ama suyum gelmsiti. Dogum icin yatirildim acilma olmayinca suni verdiler suniye ragmen acilma olmadi saatlerce 10 saat sora acilma olmaya basladi ve epidural vurulabildim aslinda o kadar saat epiduralsiz dayandim vurdurmasam da olurmus suyun gelmediyse beklwtebiliuorlar ya da vaktinden once az suyun geldiyse dikis atabiliyorlar asagiya...

Kizlar ben dogum yaptim oglen korkmayin sezeryandan sizi seviyorum belki nete cok bakamam ama haber veriyim dedim korkmayin hic hepinize Allah yardim etsin
Gozun aydin canim cooooook swvindim Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasp etsin nasil hissediyorsun yorucu dimi destegin var mi etrafinda en onemlisi o sen dinlen benim gibi yapma canim

Reactions: Rup
Gozun aydin xanim bir girdim tek tek dogumlar baslamis :) Allah saglikla anali babali buyuymeuo nasip etsin canim.. emzir canim muhalkkak ihmal.etme uyanmiorsa da uyandir cenesine bastir topuguna sertce vur uyansin oyle emzir Allah korusun benimki sarilik gecirdi beslenmeue bagli olmadi gerci ama yenidoganlarda cok gozukuyor canim ozellile de beslenmeue bagli sarilik ama xabuk atlatiliyor.. benkmki alt grup kan uyusmazligi nedeni ile oldugundan biraz uzun suruyor iyilesmemiz bu cts kontrolumuz var bakalim henuz yuzu hala sari ama gececek insalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…