Aralikk anneleriii !

Gecmiz olzun canim ben de sarilikla ugrasiyorum 2 haftadir bakalim bu hafta kac cikacak degerimiz cok zor ve yipratoci bir surec gercektende

Glzun aydin Esracim cok sevindim saglikla buyusun insallah bebisin

Gecmiz olzun canim ben de sarilikla ugrasiyorum 2 haftadir bakalim bu hafta kac cikacak degerimiz cok zor ve yipratoci bir surec gercektende
Teşekkürler canım size de geçmiş olsun umarım düzelmiştir değerleri. Kesinlikle inanılmaz yıpratıcı bir süreç hem fiziksel hem manevi yorgunluğu çok ağır geldi bana.. bugünlerimize şükrediyorum. Kızımın sadece gözlerinde kaldı biraz uyku hali de geçti sayılır. Artık deldirmek istemiyorum kızımın ellerini

Aynen hem topuk hem eller mosmor oldu bizim de

Canım kişiden kişiye değişiyor heralde. Dr. bir hafta baş ağrısı devam edebilir dediği anda ben vazgeçtim zaten. Hayırlısı artık. Sizler atlattınız. Darısı bize artık.

Kıyamam ya... ben dayanamıyorum, kan alınırken odayı terk ediyorum ağlıyorum bebeğin psikolojisi için de kan alınırken anne yanında olmamalıymış yoksa anneye olan güveni sarsılırmış.
Aaaaa ben yanindayim hep sakinlestirmeye calisiyorum bilmiyordum bide kani.pihtilasiyor diye
Defalarca aliyorlarv kapiler tuplerle bugunde gitcez bakalim kac cikicak

Aaaaa ben yanindayim hep sakinlestirmeye calisiyorum bilmiyordum bide kani.pihtilasiyor diye
Defalarca aliyorlarv kapiler tuplerle bugunde gitcez bakalim kac cikicak
Ovvv yazık ya minicikler valla insanın içi kaldırmıyor
eşin ya da annen geliyorsa sizinle onlara bırak küçücükler ama psikolojileri önemli annesi. İnşallah acısız ve çabuk atlatırsınız bugünü.

Yok canim annem bisey yapamiyor desteksizim malesef wsimin de hafta ici izni kalmadi.. simdilik boyle idaré ediyoruz

bende spinal sezaryen olucam canim su bebek ciktigi an nefessiz kalma isi bayagi moralimi bozdu insallah yasamam oyle birsey korkuyorum

Kolay gelsin canım işin birçoğumuzdan daha zor öyleyse.inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz.
10a dusmus degerimiz yavas yavas dusuyor kizlar gunde 20 30 gram kilolanmasi gerekiprmus bzimki 32 gram kilolanmis beslenmesi de iyi surekli isiyor kaka yapiyor ama yavas yavas atacagiz demek ki artmasin da biz gene bekleriz

bende spinal sezaryen olucam canim su bebek ciktigi an nefessiz kalma isi bayagi moralimi bozdu insallah yasamam oyle birsey korkuyorum
Bastirdiklari icin canim normal dogumda da oluyor ben normal dogum yaptim 30 sn ile 1 dakika arasi sanirim yoktum hatirlamiorim hicbisey oksijensiz kaliuorsun cunku... normalmis o dogumda

10a dusmus degerimiz yavas yavas dusuyor kizlar gunde 20 30 gram kilolanmasi gerekiprmus bzimki 32 gram kilolanmis beslenmesi de iyi surekli isiyor kaka yapiyor ama yavas yavas atacagiz demek ki artmasin da biz gene bekleriz
Aaa süper çok sevindim canım:) iyi emmeye başlamış demekki senin minik bundan sonra korkma artık başını kurtardı küçüğün

Aaa süper çok sevindim canım:) iyi emmeye başlamış demekki senin minik bundan sonra korkma artık başını kurtardı küçüğün
Yok canim dogdugunda da emiyordu zaten yuzde 10 kilo vermesi gerekirken almisti hatta 1.hafta sonunda bizim sarilik alt kan grup uyusmazligindan suni sanci almamdan ve zorlu dogumdan kaynakli ama sariligi atmanin tek yontwmi var cisle kakayla atiyor oldukca yavas dusuyor degerimiz ama dusuyor yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…