- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.141
Gecmiz olzun canim ben de sarilikla ugrasiyorum 2 haftadir bakalim bu hafta kac cikacak degerimizCanım uyandır zorla da olsa emzir. Biraz zorlanıyorlar ilk zaman meme tutmakta ama ne yap et emzir. Ben de senin gibi düşündüm ac degil herhalde dedim sonuç sarılık oldu ve küvözde yattı bebeğim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bugün bizim 10.günümüz ama şu 10 gün 10 yıl gibi geçti bana. Allaha şükür şimdi sarılık derecesi düştü ve değerler normale döndü.
Glzun aydin Esracim cok sevindimKizlar merhaba oncelikle dogum yapan arkadaslari tebrik ederim gule gule buyutun bende pazartesi oglen suyum geldi gece onbirde dogum yaptim oglumu kucagima aldim normal dogum oldu cok giremiyorum rabbim yardimciniz olsun suan ewe geldik allaha sukur sikintimiz yok
Teşekkürler canım size de geçmiş olsun umarım düzelmiştir değerleri. Kesinlikle inanılmaz yıpratıcı bir süreçGecmiz olzun canim ben de sarilikla ugrasiyorum 2 haftadir bakalim bu hafta kac cikacak degerimizcok zor ve yipratoci bir surec gercektende
Aynen hem topuk hem eller mosmor oldu bizim deTeşekkürler canım size de geçmiş olsun umarım düzelmiştir değerleri. Kesinlikle inanılmaz yıpratıcı bir süreçhem fiziksel hem manevi yorgunluğu çok ağır geldi bana.. bugünlerimize şükrediyorum. Kızımın sadece gözlerinde kaldı biraz uyku hali de geçti sayılır. Artık deldirmek istemiyorum kızımın ellerini
Kıyamam ya... ben dayanamıyorum, kan alınırken odayı terk ediyorum ağlıyorumAynen hem topuk hem eller mosmor oldu bizim de
Canım kişiden kişiye değişiyor heralde. Dr. bir hafta baş ağrısı devam edebilir dediği anda ben vazgeçtim zaten. Hayırlısı artık. Sizler atlattınız. Darısı bize artık.Ben bu msji yeni okudum pardon.ben cok ciddi sorun yasamadim.bebegim ciktigi an muthis bir bosluk olustu icimde ve nefes alamadim hemen oksijen maskesi taktilar sakin ol nefes aliyorsun dediler birde biraz tansiyonum dustu o da oksijenden sanirim bebegimi opup kokladiktan sonra 15 20 dk kadar dinlendirdiler ameythanede sonra odaya alindim.2 3 saat bacaklarimi hissetmedim sonra yavas yavas his geldi dogumdan 6 saat sonra ayaklanip yurudum.sabahta ciktik zaten hatta kipaya gidip evin alisverisini yaptik
Aaaaa ben yanindayim hep sakinlestirmeye calisiyorum bilmiyordum bide kani.pihtilasiyor diyeKıyamam ya... ben dayanamıyorum, kan alınırken odayı terk ediyorum ağlıyorumbebeğin psikolojisi için de kan alınırken anne yanında olmamalıymış yoksa anneye olan güveni sarsılırmış.
Ovvv yazık ya minicikler valla insanın içi kaldırmıyorAaaaa ben yanindayim hep sakinlestirmeye calisiyorum bilmiyordum bide kani.pihtilasiyor diye
Defalarca aliyorlarv kapiler tuplerle bugunde gitcez bakalim kac cikicak
Allah sabır ve kolaylık versin, geçmiş olsun canım. Yanına mı getirdiler bebeğini?Biz hastanedeyiz sarilik oldukbu gece nasil gecer bilmiyorum.vantuzla yapistim sanki kuveze gozumu ayirmiyorum
Yok canim annem bisey yapamiyor desteksizim malesef wsimin de hafta ici izni kalmadi.. simdilik boyle idaré ediyoruzOvvv yazık ya minicikler valla insanın içi kaldırmıyor
eşin ya da annen geliyorsa sizinle onlara bırak küçücükler ama psikolojileri önemli annesi. İnşallah acısız ve çabuk atlatırsınız bugünü.
Kolay gelsin canım işin birçoğumuzdan daha zor öyleyse.inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz.Yok canim annem bisey yapamiyor desteksizim malesef wsimin de hafta ici izni kalmadi.. simdilik boyle idaré ediyoruz
bende spinal sezaryen olucam canim su bebek ciktigi an nefessiz kalma isi bayagi moralimi bozdu insallah yasamam oyle birsey korkuyorumBen bu msji yeni okudum pardon.ben cok ciddi sorun yasamadim.bebegim ciktigi an muthis bir bosluk olustu icimde ve nefes alamadim hemen oksijen maskesi taktilar sakin ol nefes aliyorsun dediler birde biraz tansiyonum dustu o da oksijenden sanirim bebegimi opup kokladiktan sonra 15 20 dk kadar dinlendirdiler ameythanede sonra odaya alindim.2 3 saat bacaklarimi hissetmedim sonra yavas yavas his geldi dogumdan 6 saat sonra ayaklanip yurudum.sabahta ciktik zaten hatta kipaya gidip evin alisverisini yaptik
10a dusmus degerimiz yavas yavas dusuyor kizlar gunde 20 30 gram kilolanmasi gerekiprmus bzimki 32 gram kilolanmis beslenmesi de iyi surekli isiyor kaka yapiyor ama yavas yavas atacagiz demek ki artmasin da biz gene beklerizKolay gelsin canım işin birçoğumuzdan daha zor öyleyse.inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz.
Bastirdiklari icin canim normal dogumda da oluyor ben normal dogum yaptim 30 sn ile 1 dakika arasi sanirim yoktum hatirlamiorim hicbisey oksijensiz kaliuorsun cunku... normalmis o dogumdabende spinal sezaryen olucam canim su bebek ciktigi an nefessiz kalma isi bayagi moralimi bozdu insallah yasamam oyle birsey korkuyorum
Gozlerin kurimasin canim fototerapide dikat et 2 dakkada bir bak gozunu ayir arada ve kirpistir.. gevmis olsun xanim biz de 2 gece yattik oyleBiz hastanedeyiz sarilik oldukbu gece nasil gecer bilmiyorum.vantuzla yapistim sanki kuveze gozumu ayirmiyorum
Aaa süper çok sevindim canım:) iyi emmeye başlamış demekki senin minik bundan sonra korkma artık başını kurtardı küçüğün10a dusmus degerimiz yavas yavas dusuyor kizlar gunde 20 30 gram kilolanmasi gerekiprmus bzimki 32 gram kilolanmis beslenmesi de iyi surekli isiyor kaka yapiyor ama yavas yavas atacagiz demek ki artmasin da biz gene bekleriz
Sagol canim ama ne bileyim korktum valla ins panik olmam nefes alamayincaBastirdiklari icin canim normal dogumda da oluyor ben normal dogum yaptim 30 sn ile 1 dakika arasi sanirim yoktum hatirlamiorim hicbisey oksijensiz kaliuorsun cunku... normalmis o dogumda
Yok canim dogdugunda da emiyordu zaten yuzde 10 kilo vermesi gerekirken almisti hatta 1.hafta sonunda bizim sarilik alt kan grup uyusmazligindan suni sanci almamdan ve zorlu dogumdan kaynakliAaa süper çok sevindim canım:) iyi emmeye başlamış demekki senin minik bundan sonra korkma artık başını kurtardı küçüğün
O an onu dusunmuyorsun bile canim biranoncw saglikla dogurmaya kanalize oluyorsun endiselenme hic hizlidan dogurmaya calis canim doktorunun dedigini dinleyerekSagol canim ama ne bileyim korktum valla ins panik olmam nefes alamayinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?