Aralikk anneleriii !

Maşallah miniğe düşsün de hızlı yavaş fark etmez

Gozun aydin canim cooooook swvindim Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasp etsin nasil hissediyorsun yorucu dimi destegin var mi etrafinda en onemlisi o sen dinlen benim gibi yapma canim
Ayy canim cok saolll tesekkur ederim anca bakabildim nete tabi aynen cokkk yorucuymus ama annem yanimda Allahtan cok sukur bir sekilde alismaya basladim insallah hepimiz cok guzel anneler olacagiz

Kizlar ne durumdasiniz herkes dogurdu mu? Insallah hersey yolundadir hic kimseyi hic bir seyi kafaniza takmayin bebeginizi bol bol emzirin, vucudunuzdan ayirmayin sutunuzu en iyi oyle korursunuz hic birseye uzulmeyin canlarimm beni hemsireler cok uzdu %10 kilo kaybetti bebegim ama ben inandim toplayacagima ve toplayacagim cocugumu.. %10 kayip gayet normalmis ama aptal hemsireler doktorlar korkutuyorlar haberiniz olsun her soylenene inanmayin

Canım benim o %10 ödem zaten yüzü gözü şiş doğuyor miniklerimiz bizim 16.günümüz daha yeni indi şişlerimiz, yüzü iyice şekillendi bebeğimin

Daha hepimiz anne olmadik canim.Benim carsambaya spinal sezaryen canim ins alirim kucagima sagsalim kuzumu... evet her soyleneni kafaya takmamak gerek cok dogru soyluyorsun

Daha hepimiz anne olmadik canim.Benim carsambaya spinal sezaryen canim ins alirim kucagima sagsalim kuzumu... evet her soyleneni kafaya takmamak gerek cok dogru soyluyorsun
Ay hadi inşallah süper geçer canım benim hiç korkma doğum 5 dakika sürüyor dikişler biraz uzun sürüyor ama anlamıyorsun bile yani hiç korkma rahat ol kimseyide duyma Allah yardımcın olsun canımm

Kizlar sunu sizlere soylemek istiyorum ben dogum yaptim oglum iki gun boyunca ememedi tutamadi cunku doktorlara danistim yalanci gogus ucu almalimiyim diye kesinlikle hayir dediler hem emmedigi icin sarilik olma riski vardi hemde goguslerim tas gbi olmustu benim bi ablam kullandi dis doktorunada sormustu dislerde bozulma yaparmi diye hayir bende kizima kullandim demis bunun uzerine bende aldim hem sutum artmaya basladi hemde oglum emmeye basladi kaybettigi kilolarida almaya basladi boyle bi sikintiniz olursa gonul rahatligiyla kullanin derim

Aynısı başıma geldi canım benim bebeğimde kilo kaybetti ilk iki gün içerisinde ve göğüs kalkanı aldım marka söyleyebiliyormuyum bilmiyorum ama p.avnt çözüm oldu benim için aklınızda olsun ayrıca sarılığa karşı KAYISI kurusunu kaynatıp için doğal çözüm ilk günlerden içmeye başlayın.

Sagol cnm denerim bunu

Reactions: Rup
Kizlar spinal sezaryenle kizimi sabah kucagima aldim. hersey cok guzeldi korktugum hic birsey olmadi ne bebek cikarken nefesim kesildi ne bayildim sadece simdi agrim var o kadar. kimse korkmasin
Gozunaydin kuzum hadi bakalim darisi diger annelerin basina,agrilar ilk iki gun yogun oluyor sonra hafifleyecek sabret kuzucum sut icin kafani yorma emzirdikce gelecek ilk gelen sut az geliyor zateb onun adi bile sut degil agiz sutu damla damla geliyor doktorum o bi kac damla bile yeter dedi baska doktorlar anlatmiyor haberiniz olsun

Rup sagol canim sutu nasil kafaya taktim anlatamam cunku nerdeyse yok diye dusunuyodum. yavrum surekli emmek istiyo ama farkettimki yutkunmuyor ancak cekiyor cekiyor en son bi kere yutkunuyor. mama takviyesi yapiyoruz. bu arada goguslerde her seferinde lansinoh kullandigim halde asiri aciyor emzirirken. ameliyat agrisida cabasi.

Reactions: Rup
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…