- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.181
Canim goguslerine dikkat et benim yara oldu emzirirken cok zorlaniyorum mumkun oldukca dogru emzir ben yanlis emzirdim ve suan cok kotuyumRup sagol canim sutu nasil kafaya taktim anlatamam cunku nerdeyse yok diye dusunuyodum. yavrum surekli emmek istiyo ama farkettimki yutkunmuyor ancak cekiyor cekiyor en son bi kere yutkunuyor. mama takviyesi yapiyoruz. bu arada goguslerde her seferinde lansinoh kullandigim halde asiri aciyor emzirirken. ameliyat agrisida cabasi.
Ben cok kotu oldu iltihap topladi tum felaket aciyo ne yaptiysam gecmedi ne olcak bilmiyorumKızlar ben ilk emzirmeden önce soğan basmıştım göğüslerime sonra da yıkamıştım güzelce. Şimdiye kadar çok doğru emzirdiğimi sanmıyorum ama 1 kere kızardılar o zaman da hindistancevizi yağı sürdüm ve normale döndüler hemen. Geç kalındı mı bilmem ama soğan basmayı deneyebilirsiniz. Ben çok rahatım başından beri
Canım soğan sonradan işe yarıyor mu bilmiyorum ama bir dene istersen. Soğanı ikiye bölüp göğüslerine bastır sonra yıka. Kantaron yağı, hindistancevizi yağı ve organik gül suyu da deneyebilirsin.Ben cok kotu oldu iltihap topladi tum felaket aciyo ne yaptiysam gecmedi ne olcak bilmiyorum
Amin ins ya bana bi eziyet gibi bu emzirmek oglum ac kalicak diyede aklim cikiyoCanım soğan sonradan işe yarıyor mu bilmiyorum ama bir dene istersen. Soğanı ikiye bölüp göğüslerine bastır sonra yıka. Kantaron yağı, hindistancevizi yağı ve organik gül suyu da deneyebilirsin.
Ben kızımın isilikleri için organik gül suyu kullandım 2 gün içinde geçti tüm isilikleri. Belki senin de acını hafifletir.
Çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda geçer yaraların rahatça emzirirsin miniğini.
Gecmis olsun ve gozun aydin canim saglikla buyutmeyi nasip etsin AllahKizlar spinal sezaryenle kizimi sabah kucagima aldim. hersey cok guzeldi korktugum hic birsey olmadi ne bebek cikarken nefesim kesildi ne bayildim sadece simdi agrim var o kadar. kimse korkmasin
Yaa kıyamam canım işte daha güçlü olmuyolar emzirdikçe gelişiyor herşeye rağmen emzirmeye devam et kuzum dereotu hemen SÜT yapıyor haberiniz olsun kızlar. Yara icinde onerim gogus ucu tak kuzu baska turlu biraz zor oluyorRup sagol canim sutu nasil kafaya taktim anlatamam cunku nerdeyse yok diye dusunuyodum. yavrum surekli emmek istiyo ama farkettimki yutkunmuyor ancak cekiyor cekiyor en son bi kere yutkunuyor. mama takviyesi yapiyoruz. bu arada goguslerde her seferinde lansinoh kullandigim halde asiri aciyor emzirirken. ameliyat agrisida cabasi.
Anladıım kuzum tamamdır bende sık sık mecbur korkuyorum ilk zaman kilo kaybetti çünküSarılık geçmişi olduğu için ben her istediğinde emziriyorum hatta çok uyuduğunda gündüz 1-1.5 saatte bir uyandırıyorum çünkü uykulu olduğundan 3-5 dakika anca emiyor; benim kızın uykusu ağır biraz, azıcık da inada bindiriyor. Gece de kendisi uyanmazsa 2.5-3 saate bir uyandırıyorum gerçi bir süredir gaz sancısı yüzünden sabaha karşı 4 gibi anca uyuyor.
40 çıkana kadar devam kuzucum. Kritik dönem geçsin Sonra bir şekilde kendi düzenlerini ayarlarlarAnladıım kuzum tamamdır bende sık sık mecbur korkuyorum ilk zaman kilo kaybetti çünkü
Bende her istediginde emziriyorum bide 20 dk kurali uyguluyorum cunku son sut yagli oldugu icin onu almalari daha onemliymis kilo aldiran asil sut oymus bide benim sutum az o yuzden cok doymuyo oglum surekli emmek istiyoKizlar emzirme surelerinizi nasil ayarladiniz 2-3 saat arayla 20 dakika gibi mi ortalama?
Benim sütüm de sulu imiş o yüzden çok kilo aldırmıyor kızıma sürekli kontrole gidiyoruz. ben de doktorumuz da mama yanlısı olmadığımız için kilo takipteyiz ve bir göğsüm boşalmadan diğerine geçmiyorum ben hatta çok uyuyup emmek istemediği zaman sağıp kaşıkla veriyorum:)Bende her istediginde emziriyorum bide 20 dk kurali uyguluyorum cunku son sut yagli oldugu icin onu almalari daha onemliymis kilo aldiran asil sut oymus bide benim sutum az o yuzden cok doymuyo oglum surekli emmek istiyo
Tereyag ve ceviz ye balin icine corekotunu ez oyle ye bunlar sutu yaglandirirmis biz daha gitmedik 6 gunlukken gittigimde 100 gr almisti simdi nasil bilmiyorumBenim sütüm de sulu imiş o yüzden çok kilo aldırmıyor kızıma sürekli kontrole gidiyoruz. ben de doktorumuz da mama yanlısı olmadığımız için kilo takipteyiz ve bir göğsüm boşalmadan diğerine geçmiyorum ben hatta çok uyuyup emmek istemediği zaman sağıp kaşıkla veriyorum:)
Tereyag ve ceviz ye balin icine corekotunu ez oyle ye bunlar sutu yaglandirirmis biz daha gitmedik 6 gunlukken gittigimde 100 gr almisti simdi nasil bilmiyorum
Ne demek umarim ise yarar cnmDeniyim canım teşekkürler
Canım herkesin bünyesi farklı farklı korkma. Ben de epidural oldum ve 2 kere anestezi almama rağmen uyuşmadım doğru düzgün hatta doktor daha da uyuşmazsan genel uygulamak zorunda kalıcaz demişti. Ameliyat anında bile ayaklarımı oynatabiliyordumSpinal sezaryen olan kizlar 4.gun ve benim hala ayaklarimda ozellikle topuklarimda uyusukluk var gecmedi hissis gibi ve yurumekte zorlaniyorum. varmi buna benzer birsey yasayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?