Aralikk anneleriii !

Canim goguslerine dikkat et benim yara oldu emzirirken cok zorlaniyorum mumkun oldukca dogru emzir ben yanlis emzirdim ve suan cok kotuyum

Kızlar ben ilk emzirmeden önce soğan basmıştım göğüslerime sonra da yıkamıştım güzelce. Şimdiye kadar çok doğru emzirdiğimi sanmıyorum ama 1 kere kızardılar o zaman da hindistancevizi yağı sürdüm ve normale döndüler hemen. Geç kalındı mı bilmem ama soğan basmayı deneyebilirsiniz. Ben çok rahatım başından beri

Ben cok kotu oldu iltihap topladi tum felaket aciyo ne yaptiysam gecmedi ne olcak bilmiyorum

Ben cok kotu oldu iltihap topladi tum felaket aciyo ne yaptiysam gecmedi ne olcak bilmiyorum
Canım soğan sonradan işe yarıyor mu bilmiyorum ama bir dene istersen. Soğanı ikiye bölüp göğüslerine bastır sonra yıka. Kantaron yağı, hindistancevizi yağı ve organik gül suyu da deneyebilirsin.
Ben kızımın isilikleri için organik gül suyu kullandım 2 gün içinde geçti tüm isilikleri. Belki senin de acını hafifletir.
Çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda geçer yaraların rahatça emzirirsin miniğini.

Amin ins ya bana bi eziyet gibi bu emzirmek oglum ac kalicak diyede aklim cikiyo

Yaa kıyamam canım işte daha güçlü olmuyolar emzirdikçe gelişiyor herşeye rağmen emzirmeye devam et kuzum dereotu hemen SÜT yapıyor haberiniz olsun kızlar. Yara icinde onerim gogus ucu tak kuzu baska turlu biraz zor oluyor

Kizlar emzirme surelerinizi nasil ayarladiniz 2-3 saat arayla 20 dakika gibi mi ortalama?

Sarılık geçmişi olduğu için ben her istediğinde emziriyorum hatta çok uyuduğunda gündüz 1-1.5 saatte bir uyandırıyorum çünkü uykulu olduğundan 3-5 dakika anca emiyor; benim kızın uykusu ağır biraz, azıcık da inada bindiriyor. Gece de kendisi uyanmazsa 2.5-3 saate bir uyandırıyorum gerçi bir süredir gaz sancısı yüzünden sabaha karşı 4 gibi anca uyuyor.

Reactions: Rup
Anladıım kuzum tamamdır bende sık sık mecbur korkuyorum ilk zaman kilo kaybetti çünkü

Kizlar emzirme surelerinizi nasil ayarladiniz 2-3 saat arayla 20 dakika gibi mi ortalama?
Bende her istediginde emziriyorum bide 20 dk kurali uyguluyorum cunku son sut yagli oldugu icin onu almalari daha onemliymis kilo aldiran asil sut oymus bide benim sutum az o yuzden cok doymuyo oglum surekli emmek istiyo

Bende her istediginde emziriyorum bide 20 dk kurali uyguluyorum cunku son sut yagli oldugu icin onu almalari daha onemliymis kilo aldiran asil sut oymus bide benim sutum az o yuzden cok doymuyo oglum surekli emmek istiyo
Benim sütüm de sulu imiş o yüzden çok kilo aldırmıyor kızıma sürekli kontrole gidiyoruz. ben de doktorumuz da mama yanlısı olmadığımız için kilo takipteyiz ve bir göğsüm boşalmadan diğerine geçmiyorum ben hatta çok uyuyup emmek istemediği zaman sağıp kaşıkla veriyorum:)

Tereyag ve ceviz ye balin icine corekotunu ez oyle ye bunlar sutu yaglandirirmis biz daha gitmedik 6 gunlukken gittigimde 100 gr almisti simdi nasil bilmiyorum

Spinal sezaryen olan kizlar 4.gun ve benim hala ayaklarimda ozellikle topuklarimda uyusukluk var gecmedi hissis gibi ve yurumekte zorlaniyorum. varmi buna benzer birsey yasayan

Spinal sezaryen olan kizlar 4.gun ve benim hala ayaklarimda ozellikle topuklarimda uyusukluk var gecmedi hissis gibi ve yurumekte zorlaniyorum. varmi buna benzer birsey yasayan
Canım herkesin bünyesi farklı farklı korkma. Ben de epidural oldum ve 2 kere anestezi almama rağmen uyuşmadım doğru düzgün hatta doktor daha da uyuşmazsan genel uygulamak zorunda kalıcaz demişti. Ameliyat anında bile ayaklarımı oynatabiliyordum ben anesteziye fazla dirençli çıktım sen de anesteziye daha duyarlı olabilirsin. Bir de spinalde omurilik sıvısına anestezi veriyorlar onu atması biraz daha zaman alır.

Slm kızlar perşembe günü 40 haftamız bitecek ama hala bende en ufak bir belirti yok:) haliyle stres hat safhada.doğurmayanlarda hala doğum heyecanı varken annelerimiz beslenme ile konuşur hale geldi. Ne güzel oldu böyle:)

Merhaba arkadaşlar çarşamba da bizim kırk haftamiz doluyor.Bugün sabaha karşı camasirimda çok.hafif bi.kahverengi lekelenme gördüm.Peceteye de geldi böyle yapiskansi hem seffaf hem açık kahverengi bi akıntı bu.nedir aceba şimdi de ara ara kasiklarim ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…