- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.201
Cnm bna gore nisan olabilir yani dogumun yakin oldugunun gostergesiMerhaba arkadaşlar çarşamba da bizim kırk haftamiz doluyor.Bugün sabaha karşı camasirimda çok.hafif bi.kahverengi lekelenme gördüm.Peceteye de geldi böyle yapiskansi hem seffaf hem açık kahverengi bi akıntı bu.nedir aceba şimdi de ara ara kasiklarim ağrıyor.
Hayirlisi olsun cnm sabret minigin gelecegi zamani iyi bilir normal dogumsa senin bol merdiven cık in cnmSlm kızlar perşembe günü 40 haftamız bitecek ama hala bende en ufak bir belirti yok:) haliyle stres hat safhada.doğurmayanlarda hala doğum heyecanı varken annelerimiz beslenme ile konuşur hale geldi. Ne güzel oldu böyle:)
Aynen tatlim40 çıkana kadar devam kuzucum. Kritik dönem geçsin Sonra bir şekilde kendi düzenlerini ayarlarlar
Bende sariliktan oturu 2 saatte bir ml hesabi yaptigimdan sagip veriyorum cnmKizlar emzirme surelerinizi nasil ayarladiniz 2-3 saat arayla 20 dakika gibi mi ortalama?
Bende de epidyral uyusukluk yapti bacaklarimin ustune basamadim hic tasidilar beni... ama agrilara etki etmedi pekCanım herkesin bünyesi farklı farklı korkma. Ben de epidural oldum ve 2 kere anestezi almama rağmen uyuşmadım doğru düzgün hatta doktor daha da uyuşmazsan genel uygulamak zorunda kalıcaz demişti. Ameliyat anında bile ayaklarımı oynatabiliyordumben anesteziye fazla dirençli çıktım sen de anesteziye daha duyarlı olabilirsin. Bir de spinalde omurilik sıvısına anestezi veriyorlar onu atması biraz daha zaman alır.
Cnm doktora git biran once bekleme nisan gelmis yapiskan olurmus ebe demisti bana da.. benim nisan gelmeden syyum geldigi icin..Merhaba arkadaşlar çarşamba da bizim kırk haftamiz doluyor.Bugün sabaha karşı camasirimda çok.hafif bi.kahverengi lekelenme gördüm.Peceteye de geldi böyle yapiskansi hem seffaf hem açık kahverengi bi akıntı bu.nedir aceba şimdi de ara ara kasiklarim ağrıyor.
Bünyeye göre fark ediyor ama iki türlüsü de insanı korkutuyor. Sizin sarılık durumu nasıl oldu tatlım?Bende de epidyral uyusukluk yapti bacaklarimin ustune basamadim hic tasidilar beni... ama agrilara etki etmedi pek
Canım benim daha çok küçükler henüz düzen kurulması çok zor. Bizim saatlerimiz hiiiç belli olmuyor zira bu aralar gaz sancısından kıvranıyor miniğim bu hali daha zorKizlar biz 15 gunluguz uyku duzeni olusan var mi? Biz gece oturuyoruz gunduz uyuyoruz da :/
Haklisin kuzum kendileri karar veriyo uyuma saatlerine galiba minnoslar :) yaa gaz icin bisey kullaniyor musun peki?Bünyeye göre fark ediyor ama iki türlüsü de insanı korkutuyor. Sizin sarılık durumu nasıl oldu tatlım?
Canım benim daha çok küçükler henüz düzen kurulması çok zor. Bizim saatlerimiz hiiiç belli olmuyor zira bu aralar gaz sancısından kıvranıyor miniğim bu hali daha zoro uyuyunca fırsat bilip 10-15 dk da olsa ben de uyuyorum hemen. Yaklaşık 3-6 ay uykulara veda
Doktorumuz damla verdi sab simplex bir de kaloriferde havlu ısıtıp beline karnına sarıyorum, karnına ve bacaklarına masaj yaparak yardımcı oluyorum. Kısmen rahatlatıyor ama bazen hiçbir şey fayda etmiyor ne yazıkkiHaklisin kuzum kendileri karar veriyo uyuma saatlerine galiba minnoslar :) yaa gaz icin bisey kullaniyor musun peki?
Valla bizde ayni surekli emmek istiyo geceleri gunduzde kayinbabam var diye ben uyuyamiyorum 16 gundur ruh gibi geziyorum 40 lari bi ciksaydi allahin izniyle hersey tam olucakKizlar biz 15 gunluguz uyku duzeni olusan var mi? Biz gece oturuyoruz gunduz uyuyoruz da :/
Anladim kuzum bende rezene kimyon cayi var ondan iciyorum en azindan daha rahat cikariyor biraz olsun aklinda olsunDoktorumuz damla verdi sab simplex bir de kaloriferde havlu ısıtıp beline karnına sarıyorum, karnına ve bacaklarına masaj yaparak yardımcı oluyorum. Kısmen rahatlatıyor ama bazen hiçbir şey fayda etmiyor ne yazıkki
Hangi marka canım?Anladim kuzum bende rezene kimyon cayi var ondan iciyorum en azindan daha rahat cikariyor biraz olsun aklinda olsun
Gozun aydin cnm gule gule buyut bebeginiMerhaba kızlar. Dün sezeryanla dogumum gerçekleşti. Daha 10 gün vardı ama oğlum kakasını yaptı, suyunu bulanık gördü dr. Allaha şükür ikimiz de iyiyiz. Darısı bekleyen annelere.
Humana kuzum bide humana still tea var o da sut yapsin diye baya iyi ben memnun kaldimHangi marka canım?
Hayirli olsun kuzum gule gule buyut bebegini saglikla insallah :)Merhaba kızlar. Dün sezeryanla dogumum gerçekleşti. Daha 10 gün vardı ama oğlum kakasını yaptı, suyunu bulanık gördü dr. Allaha şükür ikimiz de iyiyiz. Darısı bekleyen annelere.
Still teayi kullandım ben de canım benim ama diğerini kullanmamıştım. En kısa zamanda alayım ben de teşekkür ederim:)))Humana kuzum bide humana still tea var o da sut yapsin diye baya iyi ben memnun kaldim
Rica ederim kuzumStill teayi kullandım ben de canım benim ama diğerini kullanmamıştım. En kısa zamanda alayım ben de teşekkür ederim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?