Aralikk anneleriii !

Cnm bna gore nisan olabilir yani dogumun yakin oldugunun gostergesi

Hayirlisi olsun cnm sabret minigin gelecegi zamani iyi bilir normal dogumsa senin bol merdiven cık in cnm

Reactions: Rup
Bende de epidyral uyusukluk yapti bacaklarimin ustune basamadim hic tasidilar beni... ama agrilara etki etmedi pek

Cnm doktora git biran once bekleme nisan gelmis yapiskan olurmus ebe demisti bana da.. benim nisan gelmeden syyum geldigi icin..

Kizlar biz 15 gunluguz uyku duzeni olusan var mi? Biz gece oturuyoruz gunduz uyuyoruz da :/

Bende de epidyral uyusukluk yapti bacaklarimin ustune basamadim hic tasidilar beni... ama agrilara etki etmedi pek
Bünyeye göre fark ediyor ama iki türlüsü de insanı korkutuyor. Sizin sarılık durumu nasıl oldu tatlım?

Kizlar biz 15 gunluguz uyku duzeni olusan var mi? Biz gece oturuyoruz gunduz uyuyoruz da :/
Canım benim daha çok küçükler henüz düzen kurulması çok zor. Bizim saatlerimiz hiiiç belli olmuyor zira bu aralar gaz sancısından kıvranıyor miniğim bu hali daha zor o uyuyunca fırsat bilip 10-15 dk da olsa ben de uyuyorum hemen. Yaklaşık 3-6 ay uykulara veda

Haklisin kuzum kendileri karar veriyo uyuma saatlerine galiba minnoslar :) yaa gaz icin bisey kullaniyor musun peki?

Haklisin kuzum kendileri karar veriyo uyuma saatlerine galiba minnoslar :) yaa gaz icin bisey kullaniyor musun peki?
Doktorumuz damla verdi sab simplex bir de kaloriferde havlu ısıtıp beline karnına sarıyorum, karnına ve bacaklarına masaj yaparak yardımcı oluyorum. Kısmen rahatlatıyor ama bazen hiçbir şey fayda etmiyor ne yazıkki

Reactions: Rup
Anladim kuzum bende rezene kimyon cayi var ondan iciyorum en azindan daha rahat cikariyor biraz olsun aklinda olsun

Merhaba kızlar. Dün sezeryanla dogumum gerçekleşti. Daha 10 gün vardı ama oğlum kakasını yaptı, suyunu bulanık gördü dr. Allaha şükür ikimiz de iyiyiz. Darısı bekleyen annelere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…