- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.221
Sen de yeni mi kalktın kuzucum uyumadın mı yoksa?Rica ederim kuzum
Gözün aydın canım. Sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini.Merhaba kızlar. Dün sezeryanla dogumum gerçekleşti. Daha 10 gün vardı ama oğlum kakasını yaptı, suyunu bulanık gördü dr. Allaha şükür ikimiz de iyiyiz. Darısı bekleyen annelere.
Bünyeye göre fark ediyor ama iki türlüsü de insanı korkutuyor. Sizin sarılık durumu nasıl oldu tatlım?
Canım benim daha çok küçükler henüz düzen kurulması çok zor. Bizim saatlerimiz hiiiç belli olmuyor zira bu aralar gaz sancısından kıvranıyor miniğim bu hali daha zoro uyuyunca fırsat bilip 10-15 dk da olsa ben de uyuyorum hemen. Yaklaşık 3-6 ay uykulara veda
Aaaa benimkijde de cikti uclari da minacik beyaz beyaz iltihapli gibi geldi bana... biz hala sariligiZGeceler gündüz gündüzler gece Kızlar ben epeydir giremedim vakit olmadı desem yeridir zombi oldum desem yeridir.Hepiniz öylesinizdir Emin'im.Emme düzene girdi gaz başladı bizimki emerken çok cuk cukluyo.hava tutuyo malum gazımız çok oluyo ne yaptımsa gitmiyor cuk sesi..Sarılığımız vardı şuan kalmadı.Yüzündede küçük kırmızı noktalar çıkmıştı kontrolde gosterdik biz isilik sanmıştık toksik eriten diye biriymiş.doktor kendiliğinden geçer önemsiz dedi.Bizde durumlar bu
Hala var cnm en son 10a dustu cts bidaha bakilacak bakalim kac cikcacak canimvalla kendimi sagmaktan damizlik inege dondum gecem gunduzum kalmadi ben de artik gonul rahatligi ile biberondu sterilizasyondu isitmaydi ugrasmadan emzirmek istiyorum
Canım benim ya valla çok yıpratıcı bir dönem seninki baya uzun sürdü inşallah en kısa zamanda geçer artık. Neredeyse 1 aylık oldu.Aaaa benimkijde de cikti uclari da minacik beyaz beyaz iltihapli gibi geldi bana... biz hala sariligiZbiktim sariliktan gunde 750ml de ( mama +anne sutu ) iciyor iyi besleniyor ama atamadik hala bi de kabizlik mi be basgosterdi gunde 2 kere bilemedin 3 kere kaka yapior o da oyle dolu dolu degil.. uykusinda bile ikinma hareketleri var huUrsuz saga sola kaykiliyor vucudu uyurken bile bir rahatsizligi var ama anlamadim
Bizimde kabizlik sorunu vardi hemsire cok az cay kasigi ucuyla zeytinyag ver dedi az verdik ve o gunun aksamina yapti rahatca ben az zeytinyag ile kasiklarina masaj yapiyorum cok rahatliyo bi dene istersen cnmAaaa benimkijde de cikti uclari da minacik beyaz beyaz iltihapli gibi geldi bana... biz hala sariligiZbiktim sariliktan gunde 750ml de ( mama +anne sutu ) iciyor iyi besleniyor ama atamadik hala bi de kabizlik mi be basgosterdi gunde 2 kere bilemedin 3 kere kaka yapior o da oyle dolu dolu degil.. uykusinda bile ikinma hareketleri var huUrsuz saga sola kaykiliyor vucudu uyurken bile bir rahatsizligi var ama anlamadim
O pedal cwvirme harekwtlerini kendisi yapiyor zaten bak hala uyanik br damla uyumado uyutmadi da. Beslenme saati geliyor uyusunmu beslensinmi bilemiorum simdi beslesem hic uyumayacak gene pedala baslicaz..Canım benim ya valla çok yıpratıcı bir dönem seninki baya uzun sürdü inşallah en kısa zamanda geçer artık. Neredeyse 1 aylık oldu.
Canım o ıkınmalar gaz sancısından oluyor. İstersen doktoruna bir sor bizimki sab simplex diye bir damla verdi. Tamamen geçirmedi ama rahatlattı en azından meleğimi. Beline ve göbeğine Sıcak havlu sarıp saat yönünde masaj yap bacaklarını bisiklet çevirir gibi hareket ettir biraz yardımı oluyor gaz çıkışına ve kaka yapmasına.
Canım valla hepimiz farklı bir şeylerin sıkıntısını yaşıyoruz. Bebeklerimiz dünyaya, hayata alışmaya çalışıyor. Bence uyandırma, öncelikle senin stres yapmaman lazım uyusun biraz yavrucuk. Beslenmeyle ilgili bir problem yoksa zamanla yavaş yavaş geçecek demekki.O pedal cwvirme harekwtlerini kendisi yapiyor zaten bak hala uyanik br damla uyumado uyutmadi da. Beslenme saati geliyor uyusunmu beslensinmi bilemiorum simdi beslesem hic uyumayacak gene pedala baslicaz..sicak havluyu deneyeyim xanim belki ise yarar bize nurses harveyi veedi doktor 20 damla ama hic ise yaramadi wvet sariligimiz uzun surdu yarin tam 1 ay oluyoruz deli gibi besleniyor ama yok dusmjyor.. alt kan grup uyusmazligindan kaynakli diye sanirim kendi kan grubuyla savasan antikorlar var vucudunda bi de suni sanciyla dogum yapanlarsa da oluyormus 13 saat suni sanci aldim ben arttira arttira vermislerdi dozu da dogumda dakikada 3 kere sanci giriyordu. 13 saatin ilk 5 saati 2_3 dakikada1 sonraki 3 saati dakikada 1 sonraki 5 saat dakikada 2 kere sancim oluyordu kasilmaktan mahvolmustum artik Allah kimseye acilma sorunu yasatmasin gecti ya da diyemiorum bu sekulde verilen suni sancinin yenidoganda sarilik nedeni oldugunu ogrwnince
Vallahi uyumak nasil biseydi unutum kuzucum :) hihihi anlasilan sende unuttun :)Sen de yeni mi kalktın kuzucum uyumadın mı yoksa?
Kuzu hemen kuru kayisi kurum uzum kaynat suyunu ic sariligi kesiyor kayisiAaaa benimkijde de cikti uclari da minacik beyaz beyaz iltihapli gibi geldi bana... biz hala sariligiZbiktim sariliktan gunde 750ml de ( mama +anne sutu ) iciyor iyi besleniyor ama atamadik hala bi de kabizlik mi be basgosterdi gunde 2 kere bilemedin 3 kere kaka yapior o da oyle dolu dolu degil.. uykusinda bile ikinma hareketleri var huUrsuz saga sola kaykiliyor vucudu uyurken bile bir rahatsizligi var ama anlamadim
Ben doktora goturdugumde eger gaz sancilari dayanilmaz olursa prebiyotik vermeliyiz dedi bio gaia diye bisey 5 damla ver bagirsaklarini calistirir demisti istersen bir arastir kuzum sendeO pedal cwvirme harekwtlerini kendisi yapiyor zaten bak hala uyanik br damla uyumado uyutmadi da. Beslenme saati geliyor uyusunmu beslensinmi bilemiorum simdi beslesem hic uyumayacak gene pedala baslicaz..sicak havluyu deneyeyim xanim belki ise yarar bize nurses harveyi veedi doktor 20 damla ama hic ise yaramadi wvet sariligimiz uzun surdu yarin tam 1 ay oluyoruz deli gibi besleniyor ama yok dusmjyor.. alt kan grup uyusmazligindan kaynakli diye sanirim kendi kan grubuyla savasan antikorlar var vucudunda bi de suni sanciyla dogum yapanlarsa da oluyormus 13 saat suni sanci aldim ben arttira arttira vermislerdi dozu da dogumda dakikada 3 kere sanci giriyordu. 13 saatin ilk 5 saati 2_3 dakikada1 sonraki 3 saati dakikada 1 sonraki 5 saat dakikada 2 kere sancim oluyordu kasilmaktan mahvolmustum artik Allah kimseye acilma sorunu yasatmasin gecti ya da diyemiorum bu sekulde verilen suni sancinin yenidoganda sarilik nedeni oldugunu ogrwnince
Kuzum çok takma sarılığı 10 a düşmesi gayet normal değer..doktor bana 2 aya kadar sürebilir dediAaaa benimkijde de cikti uclari da minacik beyaz beyaz iltihapli gibi geldi bana... biz hala sariligiZbiktim sariliktan gunde 750ml de ( mama +anne sutu ) iciyor iyi besleniyor ama atamadik hala bi de kabizlik mi be basgosterdi gunde 2 kere bilemedin 3 kere kaka yapior o da oyle dolu dolu degil.. uykusinda bile ikinma hareketleri var huUrsuz saga sola kaykiliyor vucudu uyurken bile bir rahatsizligi var ama anlamadim
Kizlar vallahi ananne ilaci dedim inanmadim ama benim sariligi kesti kayisi kompostosu siz kaynatin icin cocuga sutten geciyorKuzum çok takma sarılığı 10 a düşmesi gayet normal değer..doktor bana 2 aya kadar sürebilir dedi
Evet canım sivilce gibi uçları hergün sütümle siliyorum yüzünü doktor kendiliğinden geçer dedi bakalım çok sıkta yıkayamıyorum hava soğuk diye hafta da 2 anca belki sık yıkansa daha çabuk geçicek amaAaaa benimkijde de cikti uclari da minacik beyaz beyaz iltihapli gibi geldi bana... biz hala sariligiZbiktim sariliktan gunde 750ml de ( mama +anne sutu ) iciyor iyi besleniyor ama atamadik hala bi de kabizlik mi be basgosterdi gunde 2 kere bilemedin 3 kere kaka yapior o da oyle dolu dolu degil.. uykusinda bile ikinma hareketleri var huUrsuz saga sola kaykiliyor vucudu uyurken bile bir rahatsizligi var ama anlamadim
Bende içtim kayısı ama gaz yapar çocuğa dediler yaKizlar vallahi ananne ilaci dedim inanmadim ama benim sariligi kesti kayisi kompostosu siz kaynatin icin cocuga sutten geciyor @perfeson
Yok kuzu hic bisey yapmaz sariligi kesiyor rahat ol vallahi iki hafta ictim ne bana ne cocuga gaz yaptiBende içtim kayısı ama gaz yapar çocuğa dediler ya
Aynen canım benim. Uykusuzluk gece hiç çekilmiyor sabah olunca tolere edebilir oluyor ama karanlık oldu mu kemiklerim sızlıyor yorgunluktan.Vallahi uyumak nasil biseydi unutum kuzucum :) hihihi anlasilan sende unuttun :)
Aynen kuzumAynen canım benim. Uykusuzluk gece hiç çekilmiyor sabah olunca tolere edebilir oluyor ama karanlık oldu mu kemiklerim sızlıyor yorgunluktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?