Aralikk anneleriii !

Sagol cnm.soracagim :*

Aynen yaptim canim saolasin, ama hala atesim dusmedi hemsireler parol zararsiz demisti dogum sonrasi o yuzden bi tane ictim bakalim sizde dikkat edin cok fenaymis pert oldum bebegime bile gucum yok
Geçmiş olsun canım. Benim de uzun zamandır uykusuzluktan ve ayakta emzirmekten ötürü çok ağrım olduğu için parol alıyorum onun zararı olmuyor. Al bir tane bebiş izin verirse biraz uyu.

Reactions: Rup
Geçmiş olsun canım. Benim de uzun zamandır uykusuzluktan ve ayakta emzirmekten ötürü çok ağrım olduğu için parol alıyorum onun zararı olmuyor. Al bir tane bebiş izin verirse biraz uyu.
tesekkurler tatlim bir saat izin verdi kuzum yapcak bisey yok mastit olmamaya ozen gostericez cidden cok zorlasiyor hayat :/

Yahu kizlar bisey sorcam ben parol ictim bebegim saatlerdir uyuyor emzirmek icin uyandiramiyorum acaba sute mi gecti ki parasetamol (

Parolden geçmiyor süte tatlım ben de çok aldım ama uyumadı benim miniğim. Gaz çıkartıp kaka yaptıysa rahatlamıştır o yüzden uyuyordur

Yahu kizlar bisey sorcam ben parol ictim bebegim saatlerdir uyuyor emzirmek icin uyandiramiyorum acaba sute mi gecti ki parasetamol (

Aynen yaptim canim saolasin, ama hala atesim dusmedi hemsireler parol zararsiz demisti dogum sonrasi o yuzden bi tane ictim bakalim sizde dikkat edin cok fenaymis pert oldum bebegime bile gucum yok
Ayni sorun bendede var cnm sol gogsum yara kanadigi icin veremiyorum bu yuzden bi saatte bi sagmaya calisiyorum

Hamileyken verilmisti bana serumla canim.

Endise etme zararsiz. Ama bebegin atesine bak cnm. O da kapmasin cok dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…