- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.241
Hiç bilmiyorum canım ama forumda onunla ilgili konular vardı onları bir oku istersenKizlar sag meme ucum iptal cok aciyo ve simdide tas gibi sisti atesim cikti bide var mi oneriniz galiba mastit oluyo busagiyorum pompayla
Canim i gogsunu bosaltman gerek ilik dus al hafif masaj yap oyle sag yoksa cok sikinti cekersinKizlar sag meme ucum iptal cok aciyo ve simdide tas gibi sisti atesim cikti bide var mi oneriniz galiba mastit oluyo busagiyorum pompayla
Sagol cnm.soracagim :*Canım valla hepimiz farklı bir şeylerin sıkıntısını yaşıyoruz. Bebeklerimiz dünyaya, hayata alışmaya çalışıyor. Bence uyandırma, öncelikle senin stres yapmaman lazım uyusun biraz yavrucuk. Beslenmeyle ilgili bir problem yoksa zamanla yavaş yavaş geçecek demekki.
Ben de rahat bir anne olacağımı düşünürken dünyanın en paranoyak annesi olma yolunda ilerliyorum.
Birine iyi gelen ilaç başkasına etki etmiyor doğru ilacı ya da uygulamayı bulana kadar uğraşıyoruz. Doktoruna sab simplexi bir sor istersen. Bağırsaktaki küçük gaz kabarcıklarını bir araya getiriyor böyleye büyüyen kabarcığı atmak kolaylaşıyormuş emilimi yokmuş çiş ile atılıyormuş.
Sutten mi geciyor bebege?Kuzu hemen kuru kayisi kurum uzum kaynat suyunu ic sariligi kesiyor kayisi
Deneyeyom canim sagol :*Bizimde kabizlik sorunu vardi hemsire cok az cay kasigi ucuyla zeytinyag ver dedi az verdik ve o gunun aksamina yapti rahatca ben az zeytinyag ile kasiklarina masaj yapiyorum cok rahatliyo bi dene istersen cnm
Ne demek umarim faydasini gorursun tatlimDeneyeyom canim sagol :*
Evet kuzum sen iciceksin bebege sakin icirme ilk 6 ay hic bisey vermeyin sutten baska mamadan baska diyolarSutten mi geciyor bebege?
Aynen yaptim canim saolasin, ama hala atesim dusmedi hemsireler parol zararsiz demisti dogum sonrasi o yuzden bi tane ictim bakalim sizde dikkat edin cok fenaymis pert oldum bebegime bile gucum yokCanim i gogsunu bosaltman gerek ilik dus al hafif masaj yap oyle sag yoksa cok sikinti cekersin
Geçmiş olsun canım. Benim de uzun zamandır uykusuzluktan ve ayakta emzirmekten ötürü çok ağrım olduğu için parol alıyorum onun zararı olmuyor. Al bir tane bebiş izin verirse biraz uyu.Aynen yaptim canim saolasin, ama hala atesim dusmedi hemsireler parol zararsiz demisti dogum sonrasi o yuzden bi tane ictim bakalim sizde dikkat edin cok fenaymis pert oldum bebegime bile gucum yok
tesekkurler tatlim bir saat izin verdi kuzumGeçmiş olsun canım. Benim de uzun zamandır uykusuzluktan ve ayakta emzirmekten ötürü çok ağrım olduğu için parol alıyorum onun zararı olmuyor. Al bir tane bebiş izin verirse biraz uyu.
Yahu kizlar bisey sorcam ben parol ictim bebegim saatlerdir uyuyor emzirmek icin uyandiramiyorum acaba sute mi gecti ki parasetamol(
Ayni sorun bendede var cnm sol gogsum yara kanadigi icin veremiyorum bu yuzden bi saatte bi sagmaya calisiyorumAynen yaptim canim saolasin, ama hala atesim dusmedi hemsireler parol zararsiz demisti dogum sonrasi o yuzden bi tane ictim bakalim sizde dikkat edin cok fenaymis pert oldum bebegime bile gucum yok
Ay insallah tatlimParolden geçmiyor süte tatlım ben de çok aldım ama uyumadı benim miniğim. Gaz çıkartıp kaka yaptıysa rahatlamıştır o yüzden uyuyordur
Aynen kuzum cok zor sagmazsan sisiyo mastit oluyo ben atesten bayilcam korkunc bisey bol bol sag o yuzden bide o gogus ucu kreminden surAyni sorun bendede var cnm sol gogsum yara kanadigi icin veremiyorum bu yuzden bi saatte bi sagmaya calisiyorum
Haftasonu deneyeyim canim cok sagol <3 :*Evet kuzum sen iciceksin bebege sakin icirme ilk 6 ay hic bisey vermeyin sutten baska mamadan baska diyolar
Cok gecmis olsun cnmAynen yaptim canim saolasin, ama hala atesim dusmedi hemsireler parol zararsiz demisti dogum sonrasi o yuzden bi tane ictim bakalim sizde dikkat edin cok fenaymis pert oldum bebegime bile gucum yok
Hamileyken verilmisti bana serumla canim.Yahu kizlar bisey sorcam ben parol ictim bebegim saatlerdir uyuyor emzirmek icin uyandiramiyorum acaba sute mi gecti ki parasetamol(
Kac dk. Sagiyorsun cnm? Bi de hangi marka pompa? Benimki 1 saat suruyor cok bunaldim bundanAyni sorun bendede var cnm sol gogsum yara kanadigi icin veremiyorum bu yuzden bi saatte bi sagmaya calisiyorum
Valla sagiyorum krem suruyorum bi faydasi yok kreminAynen kuzum cok zor sagmazsan sisiyo mastit oluyo ben atesten bayilcam korkunc bisey bol bol sag o yuzden bide o gogus ucu kreminden sur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?