Aralikk anneleriii !

Ben cok denedim duz tutsun diye ama oglum cok sabirsiz ve ac sutumde az bu yuzden doymuyo ve direk gomuluyo benim onu cevirmeme firsat vermeden damaklariylada tuttugu icin daha cok yara oluyo

Ben cok denedim duz tutsun diye ama oglum cok sabirsiz ve ac sutumde az bu yuzden doymuyo ve direk gomuluyo benim onu cevirmeme firsat vermeden damaklariylada tuttugu icin daha cok yara oluyo
Anladim tatlim bizdede ayni bende baya zorlaya zorlaya duzeltmeye calisiyorum artik cok zormus yaaa emzirmek :) kolay gibi gozukuyo ama resmen sanatmis :)

Anladim tatlim bizdede ayni bende baya zorlaya zorlaya duzeltmeye calisiyorum artik cok zormus yaaa emzirmek :) kolay gibi gozukuyo ama resmen sanatmis :)
Aynen bende kolay zannediyodum ama felaket zor benim oglumda hareketli hic tutturamiyorum ayin 6 sinda doktora gitcem bakalim oglum kilo almismi sut yetiyormu o zaman gorcem

Reactions: Rup
Kizlarr onceden neler konusurduk simdi neler konusuyoruz hepimiz bebislerimizi aldik cok sukur Allah hepsini bagislasin. bu arada kiz bebisi olanlar siz vulvanin icini yani dudak iclerini temizliyormusunuz yada nasil temizliyorsunuz. ben simduye kadar bebegimin altinj degisemiyordum sancidan dolayi annemler temizliyordu ama artik temizlemeye basladim bi dikkat ettimki annemler orayi hic temizlememis ve orada beyaz bi tabaka var. onu temizlemelimiyim yada nasil temuzlemeliyim

Benim annanem dediki sakin orayi simdi silme o beyaz akintisi onun dogal akintisi silme dedi ben silmedim kuzum ama bi 40 i ciksin oyle yikar sileriz dedi yoksa tahris olurmus eskilere guvendim silmedim ben

Benim annanem dediki sakin orayi simdi silme o beyaz akintisi onun dogal akintisi silme dedi ben silmedim kuzum ama bi 40 i ciksin oyle yikar sileriz dedi yoksa tahris olurmus eskilere guvendim silmedim ben
O cisle gider sen farketmezsin demisti bide :)

O cisle gider sen farketmezsin demisti bide :)
Iste benim annem kayinvalidemde oyle dedi ama nette biraz baktin silin diyolar bende cok kararsiz kaldim. silsem gercekten tahris olur gibi ama silmezsem ya idrar yolu enfeksiyonu olursa diye korktum cunku nette oyle yaziyor

Iste benim annem kayinvalidemde oyle dedi ama nette biraz baktin silin diyolar bende cok kararsiz kaldim. silsem gercekten tahris olur gibi ama silmezsem ya idrar yolu enfeksiyonu olursa diye korktum cunku nette oyle yaziyor
Valla kuzum istersen hafifce islak bir bezle sil yumusakca cok silme yuzunden yuzunden sil icin rahat etsin cok detayli silme :)

Benimkode suyla sil hicbisey yapma 2 aya gecer dedo :) nazarliklari oldu bebislerimizin

Kizlar sag meme ucum iptal cok aciyo ve simdide tas gibi sisti atesim cikti bide var mi oneriniz galiba mastit oluyo bu sagiyorum pompayla
Canim once ilik sicaga yakin suyla yika gogsunu 5er dakika iyice yumusasun sora sag bosalt goguslerini ve merhem syrunce acik birak gogus uclaruni kalkan takabilirsin ciplakda gezebilirsin evde yoksa kalkanin alana kadar uclarin yumusamasi ve kremu iyice emmesi lazim evicap e vutamin kapsulunu patlatip sur 1 saat bekle uzerine garmastan gogus ucu merhemi syr bekle

Bugün 1 ay aşımızı olduk.kilomuz gayet.iyi ama sarılığımız devam ediyor.emzir.bol bol diorlardı kilosu önden bile gidior şuan gayet iyi şekilde.Bakalım ne zaman geçicek.Molfix kullanıyoduk bez olarak pişik oldu kuzum prima aldım iyileşti ama şimdi yine olmaya başladı okadar sık değiştirmeme rağmen.Gunde 10 dan fazla değiştiriyorum vallahi.Onun içinde bepanten almıştım doktor bugün sudocrem önerdi.bakalım nide onu denicem..2 .ay içinde randevu aldık kalça için usg ve yine aşı için.Bi devlet aşısı var dedi doktor bide özel rota aşısı,varmış pahalı bir.aşı sanırım biraz araştırdım

Canim altini kaynamis ilimis suyla ve pamukla sil ben oyle yapiyorum doktor dedi pisigin onune gecersin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…