- 31 Aralık 2015
- 440
- 351
- 103
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.281
Kizimsda cok hapsuruyor :)Kızlar dizinde bebeğiniz çok hapşırıyor mu
Hastanede ve ertesi gun yaptik sarilik olmasin diye ama sutum gelince vermedim mamaKızlar sordum mu hatırlamıyorum ama mama takviyesi yapan var mı içinizde?
Kaynamis su pamuk her defasinda zor olmuyormu canim nasil yapiyorsun tarif etsene biraz.Canim altini kaynamis ilimis suyla ve pamukla sil ben oyle yapiyorum doktor dedi pisigin onune gecersin dedi
canım aynısını yapıyorum peteğin üzerinde şise ılık oluo zaten hep onla ıslatıp siliyorum pratik oluyor her defasında git gel yapmıyorum.ipeğin pamuğunu kullanıyorum ama hassas baya cildimiz demekkiCanim altini kaynamis ilimis suyla ve pamukla sil ben oyle yapiyorum doktor dedi pisigin onune gecersin dedi
Suyu kaynatip az ketillA koyuyorum kullancagim zaman hemen azcik isitiyorum zor olmuyo ben pisik kremi kullanmiyorum bu yuzden hem temiz oluyo hemde ilik su oldugu icin oglum aglamiyo islak mendil kullanirsam soguk degdigi icin agliyoKaynamis su pamuk her defasinda zor olmuyormu canim nasil yapiyorsun tarif etsene biraz.
Garmastanı doktor söylemişti aldım kuzum biraz daha iyiyim cok sağol tatlım bi arkadaşımda yarım bardak sıcak suda göğüsünü tepeden beklet dedi baya açıyormuş tıkanıklığı neyseki daha iyiyim saol canım benimCanim once ilik sicaga yakin suyla yika gogsunu 5er dakika iyice yumusasun sora sag bosalt goguslerini ve merhem syrunce acik birak gogus uclaruni kalkan takabilirsin ciplakda gezebilirsin evde yoksa kalkanin alana kadar uclarin yumusamasi ve kremu iyice emmesi lazim evicap e vutamin kapsulunu patlatip sur 1 saat bekle uzerine garmastan gogus ucu merhemi syr bekle
Cbm benimki kolik ve cok fenayiz kivrilip kivranip duruyoruz agridan surekli yatisi bile yamuk yavrumunKizlar bebislerinizde gaz durumh nasil. benimki kolik degil ama bi tuttumu yavrum kivraniyor mosmor oluyor surekli memede kalmak istiyor. care olarak kimyon cayi ver bir kasik dediler verdim ise yariyor azda olsa
Başta bizim gaz durumumuZ da fenaydı. Sab simplex diye bir damla var ona başladık bir de su vermeye başladım bebeğime ne de olsa alerjik reaksiyon gösterecek bir şey değil su. O zamandan beri günde 1 kere kısa bir süre huysuzlanır oldu. Bağırsak hareketlerinin daha iyi olduğunu gözlemledim ben su vermeye başladığımdan beri.Cbm benimki kolik ve cok fenayiz kivrilip kivranip duruyoruz agridan surekli yatisi bile yamuk yavrumunvalla vitamin ilacini degistirdik benim tututum da degisti bir numara buyuk bez kullaniuiruz lastikli parca kiyafetler yerine tulum gibi tek parxa kitadetler giyiykruz uykudan uyandirmiyoruz yemek saati de gelse ve en onemlisi 3 saatte bir beslenme duzenini oturtmaya calusiyoruz bispeten daha iyi saatte bjr sakin besleme hazumsizlik yapar ve daha cok gaz olusur ;(
Canım benim verdiğim damla kimyon dereotu falan içeriyor bir de emilimi yok çişle birlikte atılıyor. Doktorlar su vermeyin diyor ama annem ve arkadaşlarım hep su verdiler ne biz ne de arkadaşlarımın çocukları sıkıntı yaşadı. Hani farklı bir madde olsa alejisi olur diye vermem ben de ama su alerji yapabilecek bir şey değil ve vücudun ihtiyacı. Çok değil günde 3-4 çay kaşığı veriyorum ben. Bir de akşam doymaz da mama verirsem üstüne 2 kaşık veriyorum.Kizlar gaz durumu bizdede sorun oluyor ben rezene kimyon cayini kendim iciyorum bebege vermiyorum doktor bebege cay su verme sakin 6 ay hic bisey verme dedi bilemedim bide bana biogaia diye prebiyotik verdi 5 damla ver hergun dedi ama vermek istemiyorum canli bakteri yaziyo ya igrenc ne biliyim icime sinmiyo bakteri vermek cocuga.. bi arastirin derim ben vermek istemesemde
Canım banada aynı ilacı verdi doktor ben veriyorum.Ozellikle normal yolla doğumda bebek bu bakteriyi doğum esnasında anneden alıyormuş sezeryanda olmuyormuş malesef.Bu bakteri bildiğin kefir gibi düşün barsağın bunada ihtiyacı,var sindirim içinKizlar gaz durumu bizdede sorun oluyor ben rezene kimyon cayini kendim iciyorum bebege vermiyorum doktor bebege cay su verme sakin 6 ay hic bisey verme dedi bilemedim bide bana biogaia diye prebiyotik verdi 5 damla ver hergun dedi ama vermek istemiyorum canli bakteri yaziyo ya igrenc ne biliyim icime sinmiyo bakteri vermek cocuga.. bi arastirin derim ben vermek istemesemde
Anladim kuzucum su 40 lari bir ciksaydi vallahi surekli tedirginiz bizim kv de tutturdu niye opturmuyorsun ben opecem onu opulur o bilmem ne surekli daraltiyor beni Allah'im cok zorluyorlar beni moralim cok bozuluyor surekli bize geliyolar surekli boyle mi olcak hayat? Off off dertlendim :)Canım benim verdiğim damla kimyon dereotu falan içeriyor bir de emilimi yok çişle birlikte atılıyor. Doktorlar su vermeyin diyor ama annem ve arkadaşlarım hep su verdiler ne biz ne de arkadaşlarımın çocukları sıkıntı yaşadı. Hani farklı bir madde olsa alejisi olur diye vermem ben de ama su alerji yapabilecek bir şey değil ve vücudun ihtiyacı. Çok değil günde 3-4 çay kaşığı veriyorum ben. Bir de akşam doymaz da mama verirsem üstüne 2 kaşık veriyorum.
Kullandığında ne değişti kuzum daha rahat çıkıyor mu? Ay veriyim olmazsa bilemedimkiCanım banada aynı ilacı verdi doktor ben veriyorum.Ozellikle normal yolla doğumda bebek bu bakteriyi doğum esnasında anneden alıyormuş sezeryanda olmuyormuş malesef.Bu bakteri bildiğin kefir gibi düşün barsağın bunada ihtiyacı,var sindirim için
Ben annemden muzdaribim öpme konusunda dinlemiyor da beni her seferinde kızıyorum. Ayy ben de kv konusunda sıkıntılıyım gıcık oluyorum. Bebeğim çok emiyor diye durup durup sütün yetmiyor herhalde senin diyor. Bir de geçen gün diyor ki kızının kakası kötü kokuyor diğer torunlarımın kokmazdı hiç. gelme o zaman sevme benim kızımı git diğer mis kokulu torunlarına dicem bir kere daha aynı şeyi söylerseAnladim kuzucum su 40 lari bir ciksaydi vallahi surekli tedirginiz bizim kv de tutturdu niye opturmuyorsun ben opecem onu opulur o bilmem ne surekli daraltiyor beni Allah'im cok zorluyorlar beni moralim cok bozuluyor surekli bize geliyolar surekli boyle mi olcak hayat? Off off dertlendim :)
Allahım ya neden böyle yapıyorlarsa bende anlamıyorum parfümlü mü yapsın bebek o tabiki kokacak kaka adı üstünde :) bizimkilerde diyorki biz diğer gelinde böyle görmedik hergün bize getirdi çocuğu, hiç esirgemedi diyo 40 ı çıkmamış bebeği ben niye hergün götürüyüm ayrıca niye hergün yahu bebek bu uyuyo zaten yada emiyo napcanız yahu şarkı mı söyletceksiniz anlamıyorumki valla bende isyanlardayım korkunç haldeyim sonumuz hayır olsun.. öpecem diye tutturdu artık kalp kırcam kimsenin önemi yok sonra geceleri uzun uzun düşünüp niye çocuğumu koruyamıyorum diye dertleniyorum.Ben annemden muzdaribim öpme konusunda dinlemiyor da beni her seferinde kızıyorum. Ayy ben de kv konusunda sıkıntılıyım gıcık oluyorum. Bebeğim çok emiyor diye durup durup sütün yetmiyor herhalde senin diyor. Bir de geçen gün diyor ki kızının kakası kötü kokuyor diğer torunlarımın kokmazdı hiç. gelme o zaman sevme benim kızımı git diğer mis kokulu torunlarına dicem bir kere daha aynı şeyi söylerseterbiyesiz benim kızımı diğerleriyle karşılaştırmaya devam ederse yüzümüzü göremeyecek eşim isterse gider ama ben kendim de gitmem kızımı da göndermem.
Sizde de bir karşılaştırma mevcut yani ne kadar sinir bozucu. Of ben de aynıyım özellikle görümcemin kalbini kırmaya çok az kaldı şımarık ve yaramaz çocuğunu alıp geliyor bebeğimi kaçırıyorum resmen kızıma oyuncak bebek muamelesi yapıyorlar resmen bıraksam kim bilir neler yapacaklar alıyorum kucağıma emmese de emziriyor gibi yapıyorum o kadar sıkıldım ki artık kimseye gitmek istemiyorum kimse de bize gelsin istemiyorum. Söyledim eşime ailelerimizin yaşadığı şehire gittiğimizde görümcemin haberi olmayacak o şımarık çocuk benim kızımla görüsmeyecek diye. O da bir yandan annesini ablasını koruma çabasında saçmalıyor o kadar doldum ki aslında kızımı da alıp gidesim var bir süreliğineAllahım ya neden böyle yapıyorlarsa bende anlamıyorum parfümlü mü yapsın bebek o tabiki kokacak kaka adı üstünde :) bizimkilerde diyorki biz diğer gelinde böyle görmedik hergün bize getirdi çocuğu, hiç esirgemedi diyo 40 ı çıkmamış bebeği ben niye hergün götürüyüm ayrıca niye hergün yahu bebek bu uyuyo zaten yada emiyo napcanız yahu şarkı mı söyletceksiniz anlamıyorumki valla bende isyanlardayım korkunç haldeyim sonumuz hayır olsun.. öpecem diye tutturdu artık kalp kırcam kimsenin önemi yok sonra geceleri uzun uzun düşünüp niye çocuğumu koruyamıyorum diye dertleniyorum.
Kimseyi dinleme içinden nasıl geliyorsa öyle yap. Kendi annem sesini çıkarmaz ama kaynana ve görümce çok bilmiş görüyoruz yetiştirdikleri çocukları. Ben eşime tembihledim kimse bana annelik taslamasın bebeğimi ben yetiştiricem doğrusuyla yanlışıyla, konuş annenle ablanla bana gelip şöyle yap böyle yap demesin diye.Buyukler hep ayni galiba. bizmu lohusayiz kayinvalidelermi belli degil. bizimkide celiskiler yumagi. bi kere diyorki beresini takma bebegin komsunun coxugu takmiyor. Takmiyorum . ertesi gun geliyor getir bereyi usur. bi gun geliyor bu kiyafeti fazla niye cocuga battaniye ortuyosun diyor. Ortmuyorum.ertesi gun geliyor bebek hapsurunca battaniyesini getir coxugu usuteceksin diyor. zaten acemiyim her kafadan bi ses cikinca ne yapacagimi sasiriyorum. kirmakta istemiyorun ama gercekten bunalmamak elde degil
Rahatlattı ayrıca uykusu şahsiyi oldu geceleriKullandığında ne değişti kuzum daha rahat çıkıyor mu? Ay veriyim olmazsa bilemedimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?