Aralikk anneleriii !

Hah iyi ozaman normal yani :) aynen kuzum doğru ellerini açıyorum artık dediğin gibi 4/5 saat bizdede öyle olmaya başladı uyandırmıyım o ağlayana kadar emzirmek için uyandırmıyım diyorum
Ben artık beslemek için uyandırmıyorum nasılsa acıkınca uyanıp emmek istiyor. Bir rahatsızlığı yoksa uyandırma annesi uykuya da ihtiyaçları var uyuya uyuya büyücek miniklerimiz.

Ben artık beslemek için uyandırmıyorum nasılsa acıkınca uyanıp emmek istiyor. Bir rahatsızlığı yoksa uyandırma annesi uykuya da ihtiyaçları var uyuya uyuya büyücek miniklerimiz.
Doğru kuzucum bende öyle yapıyorum artık mecbur :) şimdide kusma başladı bizde emiyor ve bir süre sonra baya bir kusuyor h.sonu dr.a sorcam bakalım reflü olabilir

Doğru kuzucum bende öyle yapıyorum artık mecbur :) şimdide kusma başladı bizde emiyor ve bir süre sonra baya bir kusuyor h.sonu dr.a sorcam bakalım reflü olabilir
Canım emzirdikten sonra bir süre yatırma biraz dik konumda tut istersen. Her bebek kusar canım benim bazen kızımın burnundan da gelir kusmuk.

Reactions: Rup
Canım emzirdikten sonra bir süre yatırma biraz dik konumda tut istersen. Her bebek kusar canım benim bazen kızımın burnundan da gelir kusmuk.
Yapiyorum kuzu ama buldum benim kiz doysada emiyo artik az ama sık emzircem gunduzleri cunku cok emip yarisini cikariyor fazla geliyor dikte tutsam bugun az az ama baya yakin araliklarla emzirdim cok sukur kesildi kusmasi ama dedigin gibi kusma isi burnundan bile geliyor bebislerimizin

Kıyamam gaz ya da kaka sıkıntısı varsa emme ihtiyacı hissediyordur emince de süt geliyor o minicik midesini fazla fazla dolduruyordur. Deneye yanıla öğreniyoruz tatlım her şeyi:)

Kıyamam gaz ya da kaka sıkıntısı varsa emme ihtiyacı hissediyordur emince de süt geliyor o minicik midesini fazla fazla dolduruyordur. Deneye yanıla öğreniyoruz tatlım her şeyi:)
Aynen kuzucuk buarada senin minik kac dakika emiyor? Yani emme surelerini kisalttim ya acaba belli bi aydan sonra emme sureli kisaliyormu :)

Aynen kuzucuk buarada senin minik kac dakika emiyor? Yani emme surelerini kisalttim ya acaba belli bi aydan sonra emme sureli kisaliyormu :)
Canım benim sütüm yeterli olmadığı için mama takviyesi yspıyorum. Ben göğsümden son damla gelene kadar emziriyorum

Persefon naber kız hiç sesin çıkmıyor iyi misin?
Canim sorma sarulik bitti protein alerjisi basladi. Onla ugrasiyorum 3 haftadir bir sıkıntımiz vardi belliydi. Surekli hiriltili nefes alma ve burun dolulugu huzursuzluk ciyaklayarak uykusundan uyanma uykuya zor dalma surekli aglama mukuslu kaka turuncu renk kaka (turuncu olmasi kandan suphelendirmisti test sonucunda da 2 hafta arayla baktordik 2sinde de kan cikti).. Basta devam ederse dedik devam etti kaka testi yapildi baktero vs. Cikmadi ama enfeksiyon varligini belli eden calprotectine bakildi cok yuksek cikti degerimiz dr. Bakteriden olmadigina gore protein alerjisime bagli dedi. Simdi sıkı bir diyete soktu beni 2 hafta sonra tekrar bakacakmisiz degerlerinde dusus var mi diye. Dogurdugumdan beri bebegimle vakit gecirmenin keyfine varamadim yaa hep bir sorun var
Sizlerde durum nasil umarim.hersey yolundadir.

Canım benim çok geçmiş olsun üzüldüm inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur kuzun. Kıyamam minicikler o küçücük bedenleriyle yaşadıkları acı beni çok üzüyor.

Canım benim çok geçmiş olsun üzüldüm inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur kuzun. Kıyamam minicikler o küçücük bedenleriyle yaşadıkları acı beni çok üzüyor.
Aynen canim caresiz hissediyorum acusini dindiremeyince aglamalarini susturamayinca napicagimi bilemiyorum hic ben de basliyrum aglamaya bukez iyice yiprandik

Aynen canim caresiz hissediyorum acusini dindiremeyince aglamalarini susturamayinca napicagimi bilemiyorum hic ben de basliyrum aglamaya bukez iyice yiprandik
Canım ya sabırlı olmaya çalış bak çok güzel günler var önünüzde. Birkaç ay sonra bugünleri hatırlamayacaksın bile. İnşallah diyetinin sonuçları iyi olur keyiflenir miniğin.

Yaaa kiyamam minik kuzuya yazik yaaa sende yoruldun tabi cok gecmis olsun tatlum, benimkide bazen turuncumsu sari yapiyo ama hic onemsemedimdi sari gibi diye brnde takip ediyim bari... valla bizde durum suara az emiyor az kaka yapiyoruz hafta sonu doktora sorcaz bakalim memede uyuyoruz 2 dk emip. Birde primanin petekli dokusu pisik etti yavrumu bez arayisindayim dun butun gun pisikle ugrastik bizde ciyak ciyak agladi minigim...
Amaaan hepimiz oyle kuzum uzulme insallah biran once sagligina kavussun miniginnn gececek bunlar...

Cook gecmisler olsun canim.

Kizlar merhaba pazartesi asimiz var insallah cok aglatmazlar minigimi... siz rota asisi yaptirmayi dusunuyormusunuz bugun doktorumuz onerdi olmasinda fayda var dedi. 3 aydan sonra yaptiramiyoruz dedi 3. Aya kadar iyi dusunun dedi sizin gorusunuz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…