- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.501
Ben artık beslemek için uyandırmıyorum nasılsa acıkınca uyanıp emmek istiyor. Bir rahatsızlığı yoksa uyandırma annesi uykuya da ihtiyaçları var uyuya uyuya büyücek miniklerimiz.Hah iyi ozaman normal yani :) aynen kuzum doğru ellerini açıyorum artık dediğin gibi 4/5 saat bizdede öyle olmaya başladı uyandırmıyım o ağlayana kadar emzirmek için uyandırmıyım diyorum
Doğru kuzucum bende öyle yapıyorum artık mecbur :) şimdide kusma başladı bizde emiyor ve bir süre sonra baya bir kusuyor h.sonu dr.a sorcam bakalım reflü olabilirBen artık beslemek için uyandırmıyorum nasılsa acıkınca uyanıp emmek istiyor. Bir rahatsızlığı yoksa uyandırma annesi uykuya da ihtiyaçları var uyuya uyuya büyücek miniklerimiz.
Canım emzirdikten sonra bir süre yatırma biraz dik konumda tut istersen. Her bebek kusar canım benim bazen kızımın burnundan da gelir kusmuk.Doğru kuzucum bende öyle yapıyorum artık mecbur :) şimdide kusma başladı bizde emiyor ve bir süre sonra baya bir kusuyor h.sonu dr.a sorcam bakalım reflü olabilir
Yapiyorum kuzu ama buldum benim kiz doysada emiyo artik az ama sık emzircem gunduzleri cunku cok emip yarisini cikariyor fazla geliyor dikte tutsam bugun az az ama baya yakin araliklarla emzirdim cok sukur kesildi kusmasiCanım emzirdikten sonra bir süre yatırma biraz dik konumda tut istersen. Her bebek kusar canım benim bazen kızımın burnundan da gelir kusmuk.
Kıyamam gaz ya da kaka sıkıntısı varsa emme ihtiyacı hissediyordur emince de süt geliyor o minicik midesini fazla fazla dolduruyordur. Deneye yanıla öğreniyoruz tatlım her şeyi:)Yapiyorum kuzu ama buldum benim kiz doysada emiyo artik az ama sık emzircem gunduzleri cunku cok emip yarisini cikariyor fazla geliyor dikte tutsam bugun az az ama baya yakin araliklarla emzirdim cok sukur kesildi kusmasiama dedigin gibi kusma isi burnundan bile geliyor bebislerimizin
Aynen kuzucuk buarada senin minik kac dakika emiyor? Yani emme surelerini kisalttim ya acaba belli bi aydan sonra emme sureli kisaliyormu :)Kıyamam gaz ya da kaka sıkıntısı varsa emme ihtiyacı hissediyordur emince de süt geliyor o minicik midesini fazla fazla dolduruyordur. Deneye yanıla öğreniyoruz tatlım her şeyi:)
Canım benim sütüm yeterli olmadığı için mama takviyesi yspıyorum. Ben göğsümden son damla gelene kadar emziriyorumAynen kuzucuk buarada senin minik kac dakika emiyor? Yani emme surelerini kisalttim ya acaba belli bi aydan sonra emme sureli kisaliyormu :)
Anladim kuzucum iyi yapiyorsun Allah sutlerimizi artirsinCanım benim sütüm yeterli olmadığı için mama takviyesi yspıyorum. Ben göğsümden son damla gelene kadar emziriyorum
İnşallah canım benim. Doysunlar da hiç önemi yok öyle yanda böyleAnladim kuzucum iyi yapiyorsun Allah sutlerimizi artirsinbebislerimizi doydursunnn
Canim sorma sarulik bitti protein alerjisi basladi. Onla ugrasiyorum 3 haftadir bir sıkıntımiz vardi belliydi. Surekli hiriltili nefes alma ve burun dolulugu huzursuzluk ciyaklayarak uykusundan uyanma uykuya zor dalma surekli aglama mukuslu kaka turuncu renk kaka (turuncu olmasi kandan suphelendirmisti test sonucunda da 2 hafta arayla baktordik 2sinde de kan cikti).. Basta devam ederse dedik devam etti kaka testi yapildi baktero vs. Cikmadi ama enfeksiyon varligini belli eden calprotectine bakildi cok yuksek cikti degerimiz dr. Bakteriden olmadigina gore protein alerjisime bagli dedi. Simdi sıkı bir diyete soktu beni 2 hafta sonra tekrar bakacakmisiz degerlerinde dusus var mi diye. Dogurdugumdan beri bebegimle vakit gecirmenin keyfine varamadim yaa hep bir sorun varPersefon naber kız hiç sesin çıkmıyor iyi misin?
Canım benim çok geçmiş olsun üzüldümCanim sorma sarulik bitti protein alerjisi basladi. Onla ugrasiyorum 3 haftadir bir sıkıntımiz vardi belliydi. Surekli hiriltili nefes alma ve burun dolulugu huzursuzluk ciyaklayarak uykusundan uyanma uykuya zor dalma surekli aglama mukuslu kaka turuncu renk kaka (turuncu olmasi kandan suphelendirmisti test sonucunda da 2 hafta arayla baktordik 2sinde de kan cikti).. Basta devam ederse dedik devam etti kaka testi yapildi baktero vs. Cikmadi ama enfeksiyon varligini belli eden calprotectine bakildi cok yuksek cikti degerimiz dr. Bakteriden olmadigina gore protein alerjisime bagli dedi. Simdi sıkı bir diyete soktu beni 2 hafta sonra tekrar bakacakmisiz degerlerinde dusus var mi diye. Dogurdugumdan beri bebegimle vakit gecirmenin keyfine varamadim yaa hep bir sorun var
Sizlerde durum nasil umarim.hersey yolundadir.
Aynen canim caresiz hissediyorum acusini dindiremeyince aglamalarini susturamayinca napicagimi bilemiyorum hic ben de basliyrum aglamaya bukez iyice yiprandikCanım benim çok geçmiş olsun üzüldüminşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur kuzun. Kıyamam minicikler o küçücük bedenleriyle yaşadıkları acı beni çok üzüyor.
Canım ya sabırlı olmaya çalış bak çok güzel günler var önünüzde. Birkaç ay sonra bugünleri hatırlamayacaksın bile. İnşallah diyetinin sonuçları iyi olur keyiflenir miniğin.Aynen canim caresiz hissediyorum acusini dindiremeyince aglamalarini susturamayinca napicagimi bilemiyorum hic ben de basliyrum aglamaya bukez iyice yiprandik
Insallah canim aclik umrumda degil yeterki Selen iyi olsunCanım ya sabırlı olmaya çalış bak çok güzel günler var önünüzde. Birkaç ay sonra bugünleri hatırlamayacaksın bile. İnşallah diyetinin sonuçları iyi olur keyiflenir miniğin.
İnşallah canım iyi olacak minik kuzu. Annesi sen üzme kendini.Insallah canim aclik umrumda degil yeterki Selen iyi olsun
Canım rica etsem benimle diyetini paylaşır mısın bende kızıma tahlil yaptıracağım çünkü dediğin bütün belirtiler kızım da var bir de şimdi suratımızda kafanızda benekler oldu..Insallah canim aclik umrumda degil yeterki Selen iyi olsun
Yaaa kiyamam minik kuzuya yazik yaaa sende yoruldun tabi cok gecmis olsun tatlum, benimkide bazen turuncumsu sari yapiyo ama hic onemsemedimdi sari gibi diye brnde takip ediyim bari... valla bizde durum suara az emiyor az kaka yapiyoruz hafta sonu doktora sorcaz bakalim memede uyuyoruz 2 dk emip. Birde primanin petekli dokusu pisik etti yavrumuCanim sorma sarulik bitti protein alerjisi basladi. Onla ugrasiyorum 3 haftadir bir sıkıntımiz vardi belliydi. Surekli hiriltili nefes alma ve burun dolulugu huzursuzluk ciyaklayarak uykusundan uyanma uykuya zor dalma surekli aglama mukuslu kaka turuncu renk kaka (turuncu olmasi kandan suphelendirmisti test sonucunda da 2 hafta arayla baktordik 2sinde de kan cikti).. Basta devam ederse dedik devam etti kaka testi yapildi baktero vs. Cikmadi ama enfeksiyon varligini belli eden calprotectine bakildi cok yuksek cikti degerimiz dr. Bakteriden olmadigina gore protein alerjisime bagli dedi. Simdi sıkı bir diyete soktu beni 2 hafta sonra tekrar bakacakmisiz degerlerinde dusus var mi diye. Dogurdugumdan beri bebegimle vakit gecirmenin keyfine varamadim yaa hep bir sorun var
Kiyamam size yaaaAynen canim caresiz hissediyorum acusini dindiremeyince aglamalarini susturamayinca napicagimi bilemiyorum hic ben de basliyrum aglamaya bukez iyice yiprandik
Cook gecmisler olsun canim.Canim sorma sarulik bitti protein alerjisi basladi. Onla ugrasiyorum 3 haftadir bir sıkıntımiz vardi belliydi. Surekli hiriltili nefes alma ve burun dolulugu huzursuzluk ciyaklayarak uykusundan uyanma uykuya zor dalma surekli aglama mukuslu kaka turuncu renk kaka (turuncu olmasi kandan suphelendirmisti test sonucunda da 2 hafta arayla baktordik 2sinde de kan cikti).. Basta devam ederse dedik devam etti kaka testi yapildi baktero vs. Cikmadi ama enfeksiyon varligini belli eden calprotectine bakildi cok yuksek cikti degerimiz dr. Bakteriden olmadigina gore protein alerjisime bagli dedi. Simdi sıkı bir diyete soktu beni 2 hafta sonra tekrar bakacakmisiz degerlerinde dusus var mi diye. Dogurdugumdan beri bebegimle vakit gecirmenin keyfine varamadim yaa hep bir sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?