Aralikk anneleriii !

Aynen aksam yemegi yapamiyorum hep kucak istiyo hep emzik takiyorum iki dakka sakinlesiyo yatiyo emzigi firlatiyo sonra :)) ilgi istiyo devamlı valla bizde öğlen uykusu en fazla yarım saat :/

Naptiniz kuzucum minnos iyi mi?
Sabahtan iyiydi bir ara huysuzluk yaptı biraz zor oldu ama sakinleşip uyudu. Tüm gün emip uyudu canım da az önce sakinleştiremedim emmek istedi emmedi, mama verdim almadı, altını değiştirdim, gazdır belki diye masaj yaptım ama yok bana mısın demedi huysuzluğa devam edince ağrısı var herhalde diye calpol verdim. Şimdi sakinledi emiyor. Ama şükür ateşimiz çıkmadı hiç

Oyy kiyamam bol bol memede tut kuzum korkuyorlar ya o guveni alinca sakinlesiyorlar asi zamanlari biraz simartabilirsiniz emmesede memede tutun diyolar ay hadi gecmis olsun kuzucum :) iyi masallah kokla bidigini sarip sarmala bugun bolca

Oyy kiyamam bol bol memede tut kuzum korkuyorlar ya o guveni alinca sakinlesiyorlar asi zamanlari biraz simartabilirsiniz emmesede memede tutun diyolar ay hadi gecmis olsun kuzucum :) iyi masallah kokla bidigini sarip sarmala bugun bolca
Haklısın canım ben her istediğinde memede tutuyorum çoğu gece memeyi ağzında tutmadan uyumuyor:) üstümde uyuttum canım tüm gün miniğimi. Aşı yapılırken ağlayınca üzüldüm ben de hiç ayrılmadım yanından

Iyi yapiyorsun annesiii bizde olduk asiyi geldik saglik ocaginda cok aglattilar yavrumu yapamadi hemsire bir saat beceriksizdi kadin, aglattilar cocugumu bende agladim sinirimden simdi geldik uyuyor arada icini cekiyor yazik nasil aglatti kadin yaa

Iyi yapiyorsun annesiii bizde olduk asiyi geldik saglik ocaginda cok aglattilar yavrumu yapamadi hemsire bir saat beceriksizdi kadin, aglattilar cocugumu bende agladim sinirimden simdi geldik uyuyor arada icini cekiyor yazik nasil aglatti kadin yaa
Ah canım benim kıyamam miniğe nasıl kıyıyorlar ya beceremiyorsan bırak başkası yapsın miniciğin canını acıtmaya ne hakkın var diceksin de işte o anda canın yanıyor haklısın canım geçmiş olsun annesi.

Reactions: Rup
Kızlar bebeğiniz uyanıkken nasıl vakit geçiriyorsunuz?ben kol bacak hareketleri yaptırıyorum konuşuyorum bazende müzik açıyorum

Oy kiyamamm

Kızlar bebeğiniz uyanıkken nasıl vakit geçiriyorsunuz?ben kol bacak hareketleri yaptırıyorum konuşuyorum bazende müzik açıyorum
Valla canim inan bunu bende merak ediyorum cunku bizinki uyaniken emiyor sonra alt degisimi sonra aglama fasli basliyor . Buyukte degillerki oynayalim yada eline bi oyuncak verelim. Iste bende ellerini kollarini hareket ettiriyorum gaz masaji yapiyorum falan sonra ayakta salliyorum. Onceden hic alistirmam cocugumu sallamaya derdim . Simdi mecbur salliyorum yeterki o aglamasin sakinlessin kiyamamm yavruma

Bugün oyun halımız geldi neredeyse yarımşar saatten 4 kere onunla oynadı kızım çok ilgisini çekti. Oyun halısı dışında masal okurum kızıma kitaptaki resimleri gösterir hikayeyi tekrar anlatırım, kızımı kucağıma alıp müzik açar hem şarkı söyler hem hafifçe dans ederim, sürekli muhabbet ederim, o karnımdayken neler yaptığımızı, babasıyla birlikte onu ne kadar çok sevdiğimizi ve ileride neler yapacağımızı vs. anlatırım. Yani günlerimizi dolu dolu geçiriyoruz

Bende aynilarini yapiyorum oyuncak gosteriyorum bakiyor ama tabi buyumesi lazim daha cok kucukler bende kucagima alip evi dolasiyorum isiklara bakiyor devamli baska aktivite yok ne yazikki zaten cabuk bikiyor herseyden ve belim kopuyor resmen agirlasti ve kucakta cok zorlanmaya basladim :)

Kizlar bugun ikinci ay asisini oldu kuzum. Hemsire ates muhtemel cikacak o yuzden calpol kullan dedi. Ates dusurucuymus. Ates cikmadan kullanki atesi yukselmesin dedi. Sizce kullanmali miyim. Belki ateslenmeyecek cocuk bosu bosuna vermis olmayayim ilaci. Siz kullandinizmi

Kuzum cevaba geç kaldım kusurabakma ben kullanmadım ama evde duroyor her ihtimale karşı.. kullandınmı sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…