Aralikk anneleriii !

Kizlar asidan sonra uykulari bozulan oldumu bizim kiz uyku problemi yasiyo devamli uyaniyo emmek istiyo devamli huzursuz uykular bana uykuusuz geceler var sizde durum ne acaba asi yuzunden mi oldu bunlar yaa

Kizlar asidan sonra uykulari bozulan oldumu bizim kiz uyku problemi yasiyo devamli uyaniyo emmek istiyo devamli huzursuz uykular bana uykuusuz geceler var sizde durum ne acaba asi yuzunden mi oldu bunlar yaa
Bizde aşı sıkıntı yapmadı ama 2 gündür burnu çok dolu kuzumun hırıltılı nefes alıp veriyor ve öksürüyor. Doktorumuz olmadığı için doktora da götürmek istemedim diğer doktorları tanımıyorum ve ilaç kullanmak istemiyorum. Dün gittiğimiz arkadaşa doktoru bruno ve otribebe önermiş. Şimdi onu yapıyoruz rahatladı biraz kızım burnunu temizleyince hırıltı, öksürük falan olmuyor ama hemen dolduğu için yine aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. 2 gündür bizim de düzen kaydı. Bu saat oldu hala uyutmaya çalışıyorum miniğimi. dün uyuduğunda saat3.30du

Reactions: Rup
Iyi yapmissin kuzum once serum fizyolojik damlatip bende aciyorum burnunu yoksa baya zor oluyor iyi dusunmussun tatlim.. bizdede uyku cok zor tam uyuttum diyorum bidaha kalkiyo cok kalitesiz uyku vAr bizdede napcaz bilmiyorum duzenimiz bir oturamadi

O durum gerçekten yıpratıcı tam uyudu ben de uyuyum diyorsun hop açılıyor gözler yine aynı şeyler. Ben çaresini buldum gibi onun. Ben de yatırınca kızımın gözleri açılıyor, yatağı sallamaya başlıyorum bazen 45 dk bile sallamışlığım oluyor ama uyuyor sonunda. Gece de ıkırdandığı an sallamaya başlıyorum tekrar dalıyor.

Ay iste oda cok zor kiz devamli salla salla zaten benim belim sirtim iptal oldu valla sallamadandda uyumuyolar cadilarr :) napcaksak boyle :)

Ay iste oda cok zor kiz devamli salla salla zaten benim belim sirtim iptal oldu valla sallamadandda uyumuyolar cadilarr :) napcaksak boyle :)
Az kaldı canım yavaş yavaş girecekler düzene. Bazen mamayla birlikte benim kuzunun da pili bitiyor. Bir anda uykuya dalıyor ve uyanmıyor ama bu anı nadiren yaşıyoruz :)
Geçen gün arkadaşa gittik. Arkadaşın Oğlunun yatağında tüm akşam uyudu yok artık dedim. Oğluşun yatağını gasp etti bir de mayalana mayalana uyudu benim cadı sıpacığım tabi eve geldiğimizde uykular yoktu ve saatlerce uğraştık yine

Hahahaha :))) vallahi bi ilgincler disari cikinca cok guzel uyuyolar temiz havadan mi nedir acaba aksamlari iki dakka sokaga mi cikip girsekki :)) bizde doktora giderken cok iyi uyuduk gecen :) cok garip bu minnoslar cidden :) insallah tatlim bi girsinlerde duzene insallah :)

Bence bir yere gittiğimizde biz de kafa dağıtıyoruz rahatlıyoruz. Bu yüzden miniklerimiz de rahatlıyor ve uyuyor. Evde yine evi toparlama çamaşır bulaşık temizlik yemek stresi oluyor bu da yansıyor herhalde küçüklerimize:))

Kuzum cevaba geç kaldım kusurabakma ben kullanmadım ama evde duroyor her ihtimale karşı.. kullandınmı sen?
Kullandim canim iyikide kullanmisim ilaci verdigim halde atesi 38.6lara cikti dusmedi uzun sure. Kac gundur basinda nobetteyim ne gecem belli ne gunduzum basim donuyor artik. Hem ates hem huzursuzluk memede sakinlesirdi simdi meme emerken bile agliyor. Sanirim hem asinin verdigi agri sizi hemde asi yapilirken korkuyorlar kendilerini guvende hissetmiyorlar buda uzun sure etkiliyor onlari. Hala kiyafetini giydirirken ayagini tutsam tipki asi yapilirkenki gibi cok fena nefesi kesile kesile agliyor

AYnen cok mantikli bi aciklama getirdin kuzum kesinlikle katiliyorummm :)

cok uzuldum kuzum yaa her cocukta ayni olmuyomus kiyamam cok gecmis olsun cok uzuldum insallah bidaha oyle aglatmazlar kuzunu gecmisler olsun tatlim

Canım belki acıyordur aşı yerleri. Alkollu pamuk koy istersen. Annem bize öyle yapardı küçükken.

Kızlar kanaması regli başlayan var mı varsa siyahımsı olması sizcede normal midir?

Nasilsiniz kizlar minikleriniz nasil biz cok iyiyiz uyku duzenimiz oturdu kilo alimi iyi ve oglum daha bi aktif oldu hergin gulup konusuyoruz cok guzel sesler cikartiyo besikte uyutmaya alistirdim uykusu gelince yatiriyorum saliyorum on dakka sonra uyuyo ins hep boyle gideriz gunduzde 3-4 saat uyuyo sizde durumlar ne?

Valla canim bizde hala hersey hanimefendinin keyfine gore ilerliyor. Gerci yavrumun gazi olmayinca cok rahat ama gazi oldugu zaman ki neredeyse surekli var iste o zaman cok huysuz. Surekli agliyor sallanmak istiyor. Benim aldigim besigin sallanma ozelligi yok. Buyuyen yatakli birsey aldim o yuzden ayakta sallanmaya alisti habire salliyorum. Bazen sabah 6da uyaniyor tum gun ayagimda uyumuyor gece ancak saat 11gibi uyuyor. Hicbir is yapamiyorum. Bazende gun icinde yarim saatlik kestirmeler yapiyor . Gazli bebek cok zor cook

Benim oglumun gaz sikintisi yok kendi cikaroyo allah yardcin olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…