- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Ben randevu alip gittimarkadaşlar ikili testi devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum ama önceden gidip ikili test için randevu mu almam lazım yoksa ikili test zamanımda mıgitmem gerekiyor?
Hareket ediyo bak dedi cinsiyet 16, haftahareketlimiydi,cinsiyet hakkinda birsey dedi mi doktor
Ben tutmuycam cnmSelam kızlar nasıl gıdıyor.Biz bugün 12. haftamıza gırıyoruz.Ben sıze bırsey sormak ıstıyorum.Malum pazartesi Ramazan başlıyor.Aranızda oruç tutmayı düşünen varmı?Ben düşünüyorum ama korkuyorum da(
Ben rande
Ben randevu alip gittim[/Q
bana doktorum dedı onumuzdeki ay ıkıli taraman var dedi.bır ay sonra gel dedi.13 hazıranda randevumuz
şaka değil mi?Allah aşkına hamile ikende emzirirkende oruç tutulmaz arkadaşlar.Sevap değil günaha girmeyin.Selam kızlar nasıl gıdıyor.Biz bugün 12. haftamıza gırıyoruz.Ben sıze bırsey sormak ıstıyorum.Malum pazartesi Ramazan başlıyor.Aranızda oruç tutmayı düşünen varmı?Ben düşünüyorum ama korkuyorum da(
şaka değil mi?Allah aşkına hamile ikende emzirirkende oruç tutulmaz arkadaşlar.Sevap değil günaha girmeyin.
hamile ve emzirirken sorumlu değilsiniz.doğurun sütten kesilsin çocuk ne Kadar tutmam isterseniz okadar tutun ama şimdi değil.aklınızdan bile geçirmeyin.eltim tuttu,komşum tuttu bilmem kim tutmuş çocuğa birşey olmamış gibi saçmalıklara kanmayın.çok tehlikeli,bebeklere günah değil mi?bu sıcak havalarda normal insan bile susuz kalabilecekken.
Uzmanlar sık sık beslenin su için derken 16-17 Saat aç susuz mu kalacaksınız
Benimki kocaman oldu gaz falanda degilKızlar karniniz belirmeye başladımi yoksabendeki gaz mi
Canim cok onemli bisi degildir heralde kafana takma zaten uyarirdi doktor normaldir ben o yazilari hic okumuyorum bile anlamiyorum sadece bebenin goruntusune bakmaktan :)Kizkar aklima bisey takildi ultrasyonda baktiginda NT=1 mm yazdilar bu normalmi ?
Ayyy bende sadece ona baktim vallaCanim cok onemli bisi degildir heralde kafana takma zaten uyarirdi doktor normaldir ben o yazilari hic okumuyorum bile anlamiyorum sadece bebenin goruntusune bakmaktan :)
Ümraniye devlette 12.hafta normal randevu alıyorsunuz gittiğinizde ikili testi yapıyorlarmış. Bende aynı 17 sinde gidicem kısmetse.ama randevu çabuk doluyor haberiniz olsunarkadaşlar ikili testi devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum ama önceden gidip ikili test için randevu mu almam lazım yoksa ikili test zamanımda mıgitmem gerekiyor?
:) bisey olsa doktor soylerdi canim korkma bosu bosuna kafani karistirma hicAyyy bende sadece ona baktim valla
Cinsiyet icin biraz erken olmuyor mu tatlim? 16. Haftada netlesmiyor mu? :) yani karistirma ihtimalleri oluyor diye dedimKızlar cinsiyet öğrenen var mı ben yarın gideceğim.doktora bakalım nasip de ne var sağlıklı sıhhatli olur inşallah
Zaten hersey normal dedi:) bisey olsa doktor soylerdi canim korkma bosu bosuna kafani karistirma hic
evet 16. hafta en Dogru sonuc alindigi Zaman ama insan nasil merak etmez :)Cinsiyet icin biraz erken olmuyor mu tatlim? 16. Haftada netlesmiyor mu? :) yani karistirma ihtimalleri oluyor diye dedim
Valla cnm dun hamile bi kadinla konustum 23 haftada ogrenmis nasil sabrettin dedim. Gostermedi dedi yani bide gostermezse bekler dururuzevet 16. hafta en Dogru sonuc alindigi Zaman ama insan nasil merak etmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?