- 29 Eylül 2010
- 179
- 221
- 303
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Kusma varmı sende.
Tabii būnyeden būnyeye fark eder kiminde 10.haftada biter kiminde 14.hafta
Bekle azalmaya başlayacaktir
Kusma sadece 1 kere oldu. Gerçi 2. Birazdan olacak gibi. Şuan çok şiddetli var bulantı. 14. Haftaya razıyım yeterki daha uzamasın inşallah.Kusma varmı sende.
Tabii būnyeden būnyeye fark eder kiminde 10.haftada biter kiminde 14.hafta
Bekle azalmaya başlayacaktir
Hepimiz ayniyiz canim 12+3 suan biraz azcik rahatim yani en azindan sohbet edip oturabiliyorum falan bulantisiz hadi insallah hepimiz bu kismi rahat atlatirizKusma sadece 1 kere oldu. Gerçi 2. Birazdan olacak gibi. Şuan çok şiddetli var bulantı. 14. Haftaya razıyım yeterki daha uzamasın inşallah.
Bana erkek gibi ama belli olmaz dedi canım yani erken daha dediArkadasr doktorunz cinsiyetle ilggili birseyler diyrmu
Aminn canimKusma sadece 1 kere oldu. Gerçi 2. Birazdan olacak gibi. Şuan çok şiddetli var bulantı. 14. Haftaya razıyım yeterki daha uzamasın inşallah.
Dogru diyorsun kuzum oglen oyle yapmaya calisiyorumda aksam mide yanmasi basliyo ondan atistirmadan uyuyum diyorum yanma gecse yapcam ama2 3 saatte bir atistir diorlar yaa ondan sonrdum sekerin dusuyor olabilir cnm asiri bulanti ellerde ayaklarda titreme ya da gucsuzluk hissi yapiyor genelde ben ogunleri normal 2 saatte bir de hafif azar azar bisey atistirarak kontrole aldim. Nebileim bir muz ya da 10tane lebebi ya da bir galeta gibi belki sende de ise yarar
Günaydın hadi hayırlısı Can'ım herşey güzel olur dilerimmKizlar gunaydin hastaneye gidiyorum ikili tarama icin ins iyi olur yarina sonuclarimiz dua edin kizlar
Günaydın canım İçini ferah tut inşallah herşey çok iyi çıkıcak :)Kizlar gunaydin hastaneye gidiyorum ikili tarama icin ins iyi olur yarina sonuclarimiz dua edin kizlar
hadi hayırlısı müjdeli haberlerini bekliyoruzKizlar gunaydin hastaneye gidiyorum ikili tarama icin ins iyi olur yarina sonuclarimiz dua edin kizlar
Hadi bakalım tatlım güzel haberlerle gel inşallah :)Kizlar gunaydin hastaneye gidiyorum ikili tarama icin ins iyi olur yarina sonuclarimiz dua edin kizlar
Mide yanması için doktorum dik otur yatarken de yüksek yastık kullan dedi canım. hoş rahatsız geldiği için yapamıyorum ben ama istersen ve yapabilirsen deneyebilirsin cnmDogru diyorsun kuzum oglen oyle yapmaya calisiyorumda aksam mide yanmasi basliyo ondan atistirmadan uyuyum diyorum yanma gecse yapcam ama
Amin. Sagol cnmGünaydın canım İçini ferah tut inşallah herşey çok iyi çıkıcak :)
maşallahSagolun kizlar iyi dilekleriniz icin hastaneden gldim kan verdim sonuc on gun sonra ve ultrasyona girdim hersey iyi dedi 53mm imis bebegim
Sagol cnmmaşallah
hareketlimiydi,cinsiyet hakkinda birsey dedi mi doktorSagolun kizlar iyi dilekleriniz icin hastaneden gldim kan verdim sonuc on gun sonra ve ultrasyona girdim hersey iyi dedi 53mm imis bebegim
Devlet hastanelerinin nasıl çalıştığını bilmiyorum ama mantık gereği ekstra bir randevu almaya gerek yok gibi.Sonuç olarak ikili test ultrason muayenesi + kan tahlilinden ibaret.arkadaşlar ikili testi devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum ama önceden gidip ikili test için randevu mu almam lazım yoksa ikili test zamanımda mıgitmem gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?