Aralikk anneleriii !

Kusma varmı sende.
Tabii būnyeden būnyeye fark eder kiminde 10.haftada biter kiminde 14.hafta
Bekle azalmaya başlayacaktir

Kusma varmı sende.
Tabii būnyeden būnyeye fark eder kiminde 10.haftada biter kiminde 14.hafta
Bekle azalmaya başlayacaktir
Kusma sadece 1 kere oldu. Gerçi 2. Birazdan olacak gibi. Şuan çok şiddetli var bulantı. 14. Haftaya razıyım yeterki daha uzamasın inşallah.

Reactions: Rup
Kusma sadece 1 kere oldu. Gerçi 2. Birazdan olacak gibi. Şuan çok şiddetli var bulantı. 14. Haftaya razıyım yeterki daha uzamasın inşallah.
Hepimiz ayniyiz canim 12+3 suan biraz azcik rahatim yani en azindan sohbet edip oturabiliyorum falan bulantisiz hadi insallah hepimiz bu kismi rahat atlatiriz

Size bi sorum daha olucak peki arkadan sürtünmede boşalma olmadan hamile kalma ihtimali var mı zevk suyundan biliyorum yaptığım yanlış ama bana sadece sorunun cevabını verebilirmisiniz

Dogru diyorsun kuzum oglen oyle yapmaya calisiyorumda aksam mide yanmasi basliyo ondan atistirmadan uyuyum diyorum yanma gecse yapcam ama [/QUOTE]
Mide yanması için doktorum dik otur yatarken de yüksek yastık kullan dedi canım. hoş rahatsız geldiği için yapamıyorum ben ama istersen ve yapabilirsen deneyebilirsin cnm

Dogru diyorsun kuzum oglen oyle yapmaya calisiyorumda aksam mide yanmasi basliyo ondan atistirmadan uyuyum diyorum yanma gecse yapcam ama
Mide yanması için doktorum dik otur yatarken de yüksek yastık kullan dedi canım. hoş rahatsız geldiği için yapamıyorum ben ama istersen ve yapabilirsen deneyebilirsin cnm [/QUOTE]

Aynen canım yüksek yastık iyi geliyor oturur gibi uyuyorum ama tabi yinede yanma fazla olduğundan şurubu mecbur içiyorum

Sagolun kizlar iyi dilekleriniz icin hastaneden gldim kan verdim sonuc on gun sonra ve ultrasyona girdim hersey iyi dedi 53mm imis bebegim

arkadaşlar ikili testi devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum ama önceden gidip ikili test için randevu mu almam lazım yoksa ikili test zamanımda mıgitmem gerekiyor?

arkadaşlar ikili testi devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum ama önceden gidip ikili test için randevu mu almam lazım yoksa ikili test zamanımda mıgitmem gerekiyor?
Devlet hastanelerinin nasıl çalıştığını bilmiyorum ama mantık gereği ekstra bir randevu almaya gerek yok gibi.Sonuç olarak ikili test ultrason muayenesi + kan tahlilinden ibaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…