- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Tabi merak ediyorum ama bu haftalarda çok karışırmış o yüzden :) hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar da yeterki :)evet 16. hafta en Dogru sonuc alindigi Zaman ama insan nasil merak etmez :)
aminn insallah,saglikli olsunlar yeterki.Ne olsa kabulumuz tabi ki :)Tabi merak ediyorum ama bu haftalarda çok karışırmış o yüzden :) hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar da yeterki :)
Masallah,insallah sonuclarda guzel cikar.Allah Kismet ederse dogum ayni gun gozukuyorKizlar bugun kontrole,gittim,sukur her sey iyi.ben sormadan cinsiyeti soyledi doktor.erkek dedi,ama degisme ihtimali az da olsa var gibi.haftaya da ikili tarama testlerim cikacak bakalim hayirlisi
Bende karin falan yok hatta acliktan sirtima yapismis durumda. Artik halimle dalga gecmeye basladimKızlar karniniz belirmeye başladımi yoksabendeki gaz mi
Aynen oyle bizim cocuklarimiza binlerce kez masaallahMasallah minnoslarimiza ozaman
Gozun aydin cnm hayirlisi olsunKizlar bugun kontrole,gittim,sukur her sey iyi.ben sormadan cinsiyeti soyledi doktor.erkek dedi,ama degisme ihtimali az da olsa var gibi.haftaya da ikili tarama testlerim cikacak bakalim hayirlisi
Canim bende cok kotuyum hicbirsey yeyip icemiyorum su bile kilo bile verdim benimde doktorum zofran verdi ama icmedim cunku kanser hastalarina verilen bir ilac . Dayanabildigim kadar dayanacam bebegim kimyasal alsin istemiyorum. Ama sen artik dayanamayacak gibiysen ic ama doktorun verdigi dozda ic fazlasini icme sakin cunku zararini goz onune alip en dusuk dozda vermistir doktorun. Onu dinle benceHerkese tesekkurle,bulanrilarim icin doktorum bugun zofran yazdi,4mg tabletten yarisini yut dedi ama bana dozu dusuk geldi,icinizde kullanan varsa nasil hangi dozda kullandiniz
Katiliyorum. Ben de acele etmiyorum. Doktorum ne dediyse o biraz da az mudehale etmek lazim doktora .. Ben de merak ediyorum ama yuzunu kokusunu daha fazla merak ediyorum ona sabredebiliyorsak cinsiyeti icin surada 2 4 hafta beklemisiz cok muTabi merak ediyorum ama bu haftalarda çok karışırmış o yüzden :) hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar da yeterki :)
Masaallah canim gozun aydin bna cinsiyet soylemediler ama bu sene erkek senesiymis hamilelerin coguna sordum cinsiyet erkek dedi saglikli olsunlarda herseye yerimiz varSelam kızlar Çarşamba kontrolüm vardı çok şükür rabbime sağlıklıyız ikili testlerimiz haftaya çıkacak. Doktorum cinsiyetini de söyledi çok büyük ihtimalle erkek ama bir ay sonra kesinleşir dedi. Baze bu ayda yanılma olabiliyormuş. Rabbim hepimizin evladını korusun
Gozun aydin cnmmmmKızlar bana doktor kız dedi :)
Hos geldin cnm aramizaMerhaba Hanimlar yeni üye oldum araniza yeni katildim yani :)
Bende Allah izin verirse Aralikta ücüncü bebegimi kucagima alacagim.
Gözün aydin canim.. Darisi bana insallah :)Kızlar bana doktor kız dedi :)
Hoşgeldin canımMerhaba Hanimlar yeni üye oldum araniza yeni katildim yani :)
Bende Allah izin verirse Aralikta ücüncü bebegimi kucagima alacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?