Aralikk anneleriii !

Kizlar bugun kontrole,gittim,sukur her sey iyi.ben sormadan cinsiyeti soyledi doktor.erkek dedi,ama degisme ihtimali az da olsa var gibi.haftaya da ikili tarama testlerim cikacak bakalim hayirlisi

Kizlar bugun kontrole,gittim,sukur her sey iyi.ben sormadan cinsiyeti soyledi doktor.erkek dedi,ama degisme ihtimali az da olsa var gibi.haftaya da ikili tarama testlerim cikacak bakalim hayirlisi
Masallah,insallah sonuclarda guzel cikar.Allah Kismet ederse dogum ayni gun gozukuyor

Herkese tesekkurle,bulanrilarim icin doktorum bugun zofran yazdi,4mg tabletten yarisini yut dedi ama bana dozu dusuk geldi,icinizde kullanan varsa nasil hangi dozda kullandiniz

Herkese tesekkurle,bulanrilarim icin doktorum bugun zofran yazdi,4mg tabletten yarisini yut dedi ama bana dozu dusuk geldi,icinizde kullanan varsa nasil hangi dozda kullandiniz
Canim bende cok kotuyum hicbirsey yeyip icemiyorum su bile kilo bile verdim benimde doktorum zofran verdi ama icmedim cunku kanser hastalarina verilen bir ilac . Dayanabildigim kadar dayanacam bebegim kimyasal alsin istemiyorum. Ama sen artik dayanamayacak gibiysen ic ama doktorun verdigi dozda ic fazlasini icme sakin cunku zararini goz onune alip en dusuk dozda vermistir doktorun. Onu dinle bence

Selam kızlar Çarşamba kontrolüm vardı çok şükür rabbime sağlıklıyız ikili testlerimiz haftaya çıkacak. Doktorum cinsiyetini de söyledi çok büyük ihtimalle erkek ama bir ay sonra kesinleşir dedi. Baze bu ayda yanılma olabiliyormuş. Rabbim hepimizin evladını korusun

Tabi merak ediyorum ama bu haftalarda çok karışırmış o yüzden :) hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar da yeterki :)
Katiliyorum. Ben de acele etmiyorum. Doktorum ne dediyse o biraz da az mudehale etmek lazim doktora .. Ben de merak ediyorum ama yuzunu kokusunu daha fazla merak ediyorum ona sabredebiliyorsak cinsiyeti icin surada 2 4 hafta beklemisiz cok mu

Reactions: Rup
Masaallah canim gozun aydin bna cinsiyet soylemediler ama bu sene erkek senesiymis hamilelerin coguna sordum cinsiyet erkek dedi saglikli olsunlarda herseye yerimiz var

Kızlar ben kontrole gittiğimde heycandan cinsiyetininin ne zaman belli olucağını yada cinsiyetini sormuyorum ilk bebişim onun için galiba sonrada kendimi yiyip bitiriyorum nasıl unuttum diye bende bayramdan önceki günlerde gitmeyi planlıyorum o zamana 15 haftalık filan olucak sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…