- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Degil 11 ile 14 arasi yapiyolar bildigim kadariylaKizlar Haftaya 11 haftaya giriyorum.ikili test icin erkenmi
Kızlar tiroid hastası olup tiroid ilacı kullanıp iyot degerlerine baktıran oldu mu?
Hoşgeldin canımMerhaba Hanimlar yeni üye oldum araniza yeni katildim yani :)
Bende Allah izin verirse Aralikta ücüncü bebegimi kucagima alacagim.
Merhabalar,
Bizim de önümüzdeki hafta 2li tarama testi yaptırmamız gerekiyomuş.,Bu test yapıldığı zaman sonuç olumsuz çikarsa tedavisi mümkün mü yoksa öğrendiğimizle mi kalıyoruz?
Amin cnm tesekkur ederizherkese merhaba, ben de inşallah aralık ayında bebeğimi kucağıma alacağım.hepinize sağlıklı güzel bir hamilelik dilerim.
allahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı allah nasip eder inşallah.
Hos geldin cnm aramiza valla benimde alti aylik gibi suan buyudu bayagi karnim rabbim ne verirse guzel verir bende takilmiyorum o teste pekSlm bayanlar bende 21 aralıkta ikinci bebegime sahip olucam...şişman hamilelerdenim ben zaten 9 aylık gibiydim bebeğim buyudukçe napıcam bilmiyorum ikili test yaptırmak istemiyorum...rabbime emanet bebeklerimiz kesin doğru sonuçlar da vermiyo bence
Cnm kesinlikle iyot degerine de bakilmasini iste.. gebelikte 15 olmasi gerekiyormus ben de tiroid hastasiyim ve iyot degerim 5 cikti. Tiroid hastalarinda iyot dusuklugu sık gozukurmus... Belirtmeme ragmen ve iki ayri doktora gidiyor olmama ragmen ustunde bile durmadilar...Ben troid hastasıyım ve bu ay troid değerlerim inanılmaz yükseldi dolayısıyla ilaç dozum arttırıldı...ama o da bende çok şikayet yapıyor çarpıntım başladı...her ay rutin olarak baktırmam gerektiğini söyledi doktorlar...
Hos geldin cnm aramiza benimde oyleydiMerhaba bizde sali gunu 11 haftalik oluyoruz ama ben bitmis durumdayim mide bulantisindan ayakta duramiyorum bazi gunleri 1 tost bazi gunleri 1 kase corbayla bitiriyorum tukenmis durumdayim
Ben aksine verdim 3 kiloKacar kilo aldiniz bayanlar..benim karin baya genisledi.3 4 kilo aldim.
Cnm kesinlikle iyot degerine de bakilmasini iste.. gebelikte 15 olmasi gerekiyormus ben de tiroid hastasiyim ve iyot degerim 5 cikti. Tiroid hastalarinda iyot dusuklugu sık gozukurmus... Belirtmeme ragmen ve iki ayri doktora gidiyor olmama ragmen ustunde bile durmadilar...Ozellikle ilk uc ayda Bebegin zeka ve sinir gelisimi icin cok onemliymis iyot ve 3. Ayim doldugunda farkettik insallah bir sorun olmamistir bebegimde diyorum simdi doktorum iyot ilaci yazdi ama kaygim da var simdi dikkat et kesinlikle.. tsh icin de bende ayda bir gidiyorum gebelikte artiyormus evet benim de dozumu arttirdilar
cumartesi gunu ikili tarama testi vardi.kan tahlili sonucu carsamba gibi gelecekmis.Doktor %90 erkek dediKatiliyorum. Ben de acele etmiyorum. Doktorum ne dediyse o biraz da az mudehale etmek lazim doktora .. Ben de merak ediyorum ama yuzunu kokusunu daha fazla merak ediyorum ona sabredebiliyorsak cinsiyeti icin surada 2 4 hafta beklemisiz cok mu
Ben tam doz kullandım iyi gelio biraz.ama dikkat et kabız yapabiliyoHerkese tesekkurle,bulanrilarim icin doktorum bugun zofran yazdi,4mg tabletten yarisini yut dedi ama bana dozu dusuk geldi,icinizde kullanan varsa nasil hangi dozda kullandiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?