Aralikk anneleriii !

Kızlar tiroid hastası olup tiroid ilacı kullanıp iyot degerlerine baktıran oldu mu?

Merhabalar,
Bizim de önümüzdeki hafta 2li tarama testi yaptırmamız gerekiyomuş.,Bu test yapıldığı zaman sonuç olumsuz çikarsa tedavisi mümkün mü yoksa öğrendiğimizle mi kalıyoruz?

Kızlar tiroid hastası olup tiroid ilacı kullanıp iyot degerlerine baktıran oldu mu?

Ben troid hastasıyım ve bu ay troid değerlerim inanılmaz yükseldi dolayısıyla ilaç dozum arttırıldı...ama o da bende çok şikayet yapıyor çarpıntım başladı...her ay rutin olarak baktırmam gerektiğini söyledi doktorlar...

Merhabalar,
Bizim de önümüzdeki hafta 2li tarama testi yaptırmamız gerekiyomuş.,Bu test yapıldığı zaman sonuç olumsuz çikarsa tedavisi mümkün mü yoksa öğrendiğimizle mi kalıyoruz?

Merhaba
2Li test bebeginizde herhangi bir anomali var midir diye bakmak icin yapilan bir test. Olumsuz bir sonucta tedavisi yok diye biliyorum sadece varsa bebekteki sendrom belirleniyor ve gebelige devam edip etmemek size kalıyor. Ben yaptirdim testi ama pek de umursamadim cunku bir tanidigima bu testler sonucu yaklasik 6 doktordan down sendromu teshisi konulmus ama suan kendisinin sapasaglam dunyalar guzeli bir kizi var.

herkese merhaba, ben de inşallah aralık ayında bebeğimi kucağıma alacağım.hepinize sağlıklı güzel bir hamilelik dilerim.
allahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı allah nasip eder inşallah.

Slm bayanlar bende 21 aralıkta ikinci bebegime sahip olucam...şişman hamilelerdenim ben zaten 9 aylık gibiydim bebeğim buyudukçe napıcam bilmiyorum ikili test yaptırmak istemiyorum...rabbime emanet bebeklerimiz kesin doğru sonuçlar da vermiyo bence

Hos geldin cnm aramiza valla benimde alti aylik gibi suan buyudu bayagi karnim rabbim ne verirse guzel verir bende takilmiyorum o teste pek

Merhaba bizde sali gunu 11 haftalik oluyoruz ama ben bitmis durumdayim mide bulantisindan ayakta duramiyorum bazi gunleri 1 tost bazi gunleri 1 kase corbayla bitiriyorum tukenmis durumdayim

Cnm kesinlikle iyot degerine de bakilmasini iste.. gebelikte 15 olmasi gerekiyormus ben de tiroid hastasiyim ve iyot degerim 5 cikti. Tiroid hastalarinda iyot dusuklugu sık gozukurmus... Belirtmeme ragmen ve iki ayri doktora gidiyor olmama ragmen ustunde bile durmadilar... Ozellikle ilk uc ayda Bebegin zeka ve sinir gelisimi icin cok onemliymis iyot ve 3. Ayim doldugunda farkettik insallah bir sorun olmamistir bebegimde diyorum simdi doktorum iyot ilaci yazdi ama kaygim da var simdi dikkat et kesinlikle.. tsh icin de bende ayda bir gidiyorum gebelikte artiyormus evet benim de dozumu arttirdilar

Bana kimse söylemedi iyot değerine bakılması gerektiğini çok üzücü...eğer öyle bir durum varsa doktoruma gittiğimde çatarım..yani ben her gittiğimde be gerekiyorsa yapılsın ı özellikle vurguluyorum..Allah esirgesin..tsh in yüksek olması zihinsel engellilik yapıyor biliyordum ben demek ki iyot düşüklüğü yapıyormuş.,,

Katiliyorum. Ben de acele etmiyorum. Doktorum ne dediyse o biraz da az mudehale etmek lazim doktora .. Ben de merak ediyorum ama yuzunu kokusunu daha fazla merak ediyorum ona sabredebiliyorsak cinsiyeti icin surada 2 4 hafta beklemisiz cok mu
cumartesi gunu ikili tarama testi vardi.kan tahlili sonucu carsamba gibi gelecekmis.Doktor %90 erkek dedi

ben 1-2 kilo verdim .ama göbeğim biraz çıktı:)..bir de d vitaminim düşüktü baya oyüzden 2 defa d vitamini iğnesini ekmeğin üstüne döküp yedim.çok acayipti inşallah yükselmiştir.bakalım ayın 15 inde ikili testim vardı.bir de cinsiyet için erken değilmi nasıl %90 dediler .Acaba ben de 13.hafta da öğrenebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…