- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
bende henüz öğrenemedim canım ve çok merak ediyorum yarın devlete gidicem rica edicem bakması için ama hiç sanmıyorum bakacağınıYok cnm bu cts degil bor sonraki cts gidicem cinsiyet icin. Doktorum 16.haftadan sonra bakilcak dediherkes ogrenmis sanirim
Yok cnm bu cts degil bor sonraki cts gidicem cinsiyet icin. Doktorum 16.haftadan sonra bakilcak dediherkes ogrenmis sanirim
Sagol cnm dikkat edicem artikEvet 2 saat sonra almak lazımmış.. İlaç almadan önceki öğünü daha az asit yapacak gıdalarla tüketmeye çalış cnm mide bulantısı kötü çünkü..
Cnm benimde oyle bi ara bitti sukur dedim geri basladiben 15 haftadayım sabah mide bulantılarım hala bitmedi kızlar bitecek diye bekliyorum ama bitmicek sanırım
Kiz esra senin hala bulaniyor mu suan? Benim ornek aldigim psikolojik avuntum sensin kiz :)Cnm benimde oyle bi ara bitti sukur dedim geri basladi
Arkadasim bende aynen senin gibiyim 3kilo verdim 48 kiloyum su anda. Hic ama hicbirsey yiyemiyorum korkuyorum bebegime birsey olacak diye. Ayrica zaten yemek istesem bile kalkip yemek yapamiyorum hazir yemek yiyemiyorum.Allaha emanetiz...Merhaba bizde sali gunu 11 haftalik oluyoruz ama ben bitmis durumdayim mide bulantisindan ayakta duramiyorum bazi gunleri 1 tost bazi gunleri 1 kase corbayla bitiriyorum tukenmis durumdayim
Canlarım limonata ve limonlu çorbalar deneyim limon ve az miktarda nane ile biraz daha iyi hissetceksiniz. Bende aynı durumdayım biraz düzeliyo akşama tekrar oluyor artarak ama limonata ferahlatıyor limonata varken yiyin sürekli yudumlayın yemeklerin tadını örtüyor birazArkadasim bende aynen senin gibiyim 3kilo verdim 48 kiloyum su anda. Hic ama hicbirsey yiyemiyorum korkuyorum bebegime birsey olacak diye. Ayrica zaten yemek istesem bile kalkip yemek yapamiyorum hazir yemek yiyemiyorum.Allaha emanetiz...
Sorma o pskoloji falan gitti bu aralar artti geri iki uc gundur rahatim gerci gerisi nolucak bilmiyorumKiz esra senin hala bulaniyor mu suan? Benim ornek aldigim psikolojik avuntum sensin kiz :)
Ama ben sikayetlenmeyi birakali cok oldu bulansin kusayim bisey olmaz diyorum beni bu kadar sakin kilan bi kizin bana soyledigi bi soz oldu bana dediki keske bende hamile kalabilseydimde her gun kusmaya raziyim karnim kocaman olmasina raziyim o an ilk aklima gelen benim sikayetlendigim seyler bi baskalarinin duasiymis meger ben neyi niye sikayet ediyorum hep bu yonden dusunuyorum aslinda kusmak kotu degil aksine gebeligin saglikli ilerlediginin gostergesi bu aylari bi atlatalim bu gunlere gulup gecicezKiz esra senin hala bulaniyor mu suan? Benim ornek aldigim psikolojik avuntum sensin kiz :)
Canım benim ne güzel söyledin tabi bizler bu günleri aşıp gidiceğiz Allah yavrularımızı esirgesin. Rabbim evlat sahibi olmak isteyen her anne adayının duasını kabul etsin gönülden duam budur, hepsine nasip etsin rabbimAma ben sikayetlenmeyi birakali cok oldu bulansin kusayim bisey olmaz diyorum beni bu kadar sakin kilan bi kizin bana soyledigi bi soz oldu bana dediki keske bende hamile kalabilseydimde her gun kusmaya raziyim karnim kocaman olmasina raziyim o an ilk aklima gelen benim sikayetlendigim seyler bi baskalarinin duasiymis meger ben neyi niye sikayet ediyorum hep bu yonden dusunuyorum aslinda kusmak kotu degil aksine gebeligin saglikli ilerlediginin gostergesi bu aylari bi atlatalim bu gunlere gulup gecicez
Amin cnm ins benimde duam hep buCanım benim ne güzel söyledin tabi bizler bu günleri aşıp gidiceğiz Allah yavrularımızı esirgesin. Rabbim evlat sahibi olmak isteyen her anne adayının duasını kabul etsin gönülden duam budur, hepsine nasip etsin rabbim
Merhaba canım hayırlı olsunherkese merhaba.Bende bugün tam 14 haftalık hamileyim bir oğlumuz olacaktahmini doğum tarihim 08/12/2016
Merhaba canım hayırlı olsun
Hmmmm cok ortada demis zaten yuzde 50 kiz 50 erkekYok ben de beklemedeyim. %51 kız dedi dr.
Insallah ogrenirsin cnm :)bende henüz öğrenemedim canım ve çok merak ediyorum yarın devlete gidicem rica edicem bakması için ama hiç sanmıyorum bakacağını
Mrhb cnm hayirli olsun ins bende ogrenirim cinsiyetiherkese merhaba.Bende bugün tam 14 haftalık hamileyim bir oğlumuz olacaktahmini doğum tarihim 08/12/2016
Zencefile de iyi geliyor diyorlar. Doğal bulantı kesiciymiş.. Ama günde iki dilimden fazla tüketmemek gerekiyormuş çay yada yemeklere katılmış halde tüketebilirsinizCanlarım limonata ve limonlu çorbalar deneyim limon ve az miktarda nane ile biraz daha iyi hissetceksiniz. Bende aynı durumdayım biraz düzeliyo akşama tekrar oluyor artarak ama limonata ferahlatıyor limonata varken yiyin sürekli yudumlayın yemeklerin tadını örtüyor biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?