Aralikk anneleriii !

Merhaba bizde sali gunu 11 haftalik oluyoruz ama ben bitmis durumdayim mide bulantisindan ayakta duramiyorum bazi gunleri 1 tost bazi gunleri 1 kase corbayla bitiriyorum tukenmis durumdayim
Arkadasim bende aynen senin gibiyim 3kilo verdim 48 kiloyum su anda. Hic ama hicbirsey yiyemiyorum korkuyorum bebegime birsey olacak diye. Ayrica zaten yemek istesem bile kalkip yemek yapamiyorum hazir yemek yiyemiyorum.Allaha emanetiz...

Arkadasim bende aynen senin gibiyim 3kilo verdim 48 kiloyum su anda. Hic ama hicbirsey yiyemiyorum korkuyorum bebegime birsey olacak diye. Ayrica zaten yemek istesem bile kalkip yemek yapamiyorum hazir yemek yiyemiyorum.Allaha emanetiz...
Canlarım limonata ve limonlu çorbalar deneyim limon ve az miktarda nane ile biraz daha iyi hissetceksiniz. Bende aynı durumdayım biraz düzeliyo akşama tekrar oluyor artarak ama limonata ferahlatıyor limonata varken yiyin sürekli yudumlayın yemeklerin tadını örtüyor biraz

Kiz esra senin hala bulaniyor mu suan? Benim ornek aldigim psikolojik avuntum sensin kiz :)
Ama ben sikayetlenmeyi birakali cok oldu bulansin kusayim bisey olmaz diyorum beni bu kadar sakin kilan bi kizin bana soyledigi bi soz oldu bana dediki keske bende hamile kalabilseydimde her gun kusmaya raziyim karnim kocaman olmasina raziyim o an ilk aklima gelen benim sikayetlendigim seyler bi baskalarinin duasiymis meger ben neyi niye sikayet ediyorum hep bu yonden dusunuyorum aslinda kusmak kotu degil aksine gebeligin saglikli ilerlediginin gostergesi bu aylari bi atlatalim bu gunlere gulup gecicez

Canım benim ne güzel söyledin tabi bizler bu günleri aşıp gidiceğiz Allah yavrularımızı esirgesin. Rabbim evlat sahibi olmak isteyen her anne adayının duasını kabul etsin gönülden duam budur, hepsine nasip etsin rabbim

herkese merhaba.Bende bugün tam 14 haftalık hamileyim bir oğlumuz olacak tahmini doğum tarihim 08/12/2016

Zencefile de iyi geliyor diyorlar. Doğal bulantı kesiciymiş.. Ama günde iki dilimden fazla tüketmemek gerekiyormuş çay yada yemeklere katılmış halde tüketebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…